Dålig uppdatering

Hejhej,,e med Johanna. Idag har vi typ inte gjort nånting vart och åkt lite skridskor. Sov hos henne inatt,,vi kollade på tzatsiki (stavning?) haha för han som spelar sakke i "i taket lyser stjärnorna" är ju han som spelar tzatsiki. Han var och är skit söt asso. Senare ska jag typ inte göra nånting jojo måste typ hem snart,,men David är här så jag är antagligen med honom. Har varit lite dålig på att uppdatera senaste tiden,,det var längesen jag skrev dagens outfit m.m men ändå skriver mer imorrn.

Freeedag = I taket lyser stjärnorna :D<33333<33

Hejhej,,kom nyss hem från stan filmen var klockan fyra o den var fett jävla bra asso. Fast jag gillar faktist boken mer. Men det var bara lite irriterande för det satt några jävla småbarn som typ inte fatta nånting,,som satt och skratta hela jävla filmen när det inte ens var kul o det var skit störande. Kanske ska sova hos jojo ikväll om jag får. Innan vi drog till stan så lånade jag också en bok på biblioteket "Det fattas en tärning" det är av samma författare från "I taket lyser stjärnorna" så den kommer antagligen vara bra. I alla fall hela veckan kommer jag gå och gnälla om att filmen är slut haha,,måste fan läsa boken igen eller i alla fall köpa filmen senare när den kommer ut. Den är bäst,,den som inte har sett den måste bara se asso!!! Ska inte skriva så mycket mer nu hejdå!

hemma

Hejhej,,kom precis hem från skolan. Ska va me Jojo senare. Sitter o lyssnar på musik. Medans jennifer är med kompisar som spelar musik typ utanför mitt rum jennifer sa att jag skulle säga men va fan ska jag behöva göra de för ? Haha retas lite.Skriver mer senare

No kemi

Hejhej,,är i skolan och har no. Man skulle typ skriva om svenska kemister så man skulle ha data. Sen har vi lunch innan det här hade vi musik. Och vi skulle inte ha håltimmar :( Men har ändå bara två lektioner till sen slutar jag. Imorrn är det fredag :D ÄÄNTLIGEEEN!!! I TAKET LYSER STJÄRNORNA imorgon!! :D Yeeees!! Längtar som fan. Och nästa lördag ska jag se wild child me steffi,,den verkar vara skit bra :D. Och så vill jag se twilight också men typ jossan för hon vill också se den. Men då måste vi ha me oss en förälder för vi kommer inte in annars "/ . Och typ liksom vem fan vill följa me på den då? Typ ingen? I alla fall pallar ej skriva mer nu herrå.

torsdag morgon

Hejhej,,sitter och lyssnar lite på musik o haha det är faktist inte britney den här gången (fonky fresh),har precis sminkat mig. Idag ska jag va me jojo :D.Och så ska jag sälja min mobil till mammas kompis för 600,,jag känner att jag så gärna vill åka till stockholm eller nåt o shoppa men pallar inte göra av me pengarna nu på en gång. I alla fall första lektion e musik. Sägs att jag bara har två lektioner idag för no läraren o matte läraren e typ sjuka o då kommer jag i såna fall ha första och sista lektionen drygt? Men jag vet inte riktigt. Pallar ej skriva mer nu skriver mer senare hejdå 

beroende?

Haha jag är verkligen beroende asso så fort jag sr att det står i taket lyser stjärnorna nånstans får jag damp haha :D Fast nu kan jag ju inte tävla har ju redan reserverat D: fast jag skulle ändå inte vinna så det är ändå ingen idé



tess sen jojo

Hejhej,,kom hem för ett tag sen  sitter nu och lyssnar på musik på youtube (miley cyrus)<33. Nu ska jag vara med tess tror jag och senare ska jag vara med jojo.

  Förresten idag bokade jag biljetterna till "i taket lyser stjärnorna" eller aah jag reserverade haha fredag klockan 16.00 tidigt jag vet men det var första filmen som gick.

Håltimme

Hejhej,,sitter me Steffi vi lyssnar på musik. Vi fick håltimme på no.n så vi gick hem till mig. Vi hade kunnat gått tidigare men vi visste inte att vi hade håltimme så då satt vi i matsalen och skratta åt massa grejer haha. Nu sitter hon och håller på med min multimedia spelare och det låter massa frn den haha,,hon spelar typ spel. Inget mer att skriva nu gör de när jag kommer hem.

data?

Hejhej:D,,Jag bakade sockerkaka idag det var längesen men ändå haha. Jag har fixat msn åt mormor så adda : [email protected] haha. Var inne där nyss också mamma kollade typ på mormors dataoch så kolla vi på datorer för på expert kan man tydligen köpa 2bärbara datorer för 1.999 :D så vi ska typ köpa,,va nyss inne hos jennifer och tjata att vi skulle köpa en ivar o betala 100 var :D hoppas hon har pengar nu också. Fast det är bara det att halva summan på mitt konto kort kommer försvinna på grund av köpet haha. Och så binder man sig i 2år på ett abbonemmang hos 3 i trådlöst internet för 199kr månan,,men det betalar mamma hoppas jag haha.
Och dessutom är det inbyggd webbkamera i den ;). Men jag har typ 2100 så det går och så ska jag sälja min gamla mobil också till mammas kompis för 650 tror jag,,fast jag måste hitta usb-sladden annars måste jag ta mindre.  Har inte så mycket mer att skriva hejdå.


Bild när jag sitter och väntar på att kakan ska bli klar,,jag tog massa bilder då haha

skola

Hejhej,,kom nys hem från skolan har inget att göra och så har jag lite ont i huvudet "/ . Idag har jag ingentimg att göra bara tv det är ju andra avenyn :D ikväll och sen e det top model också. Kanske kan göra en sockerkaka? Haha nej men asso jag ville baka igår kväll då kom jag på att jag kunde göra en sockerkaka eller så skulle jag kunna göra muffins men det är så tråkiga grejoro palla göra kladdkaka liksom det gör man typ alltid och jag kan inte göra chokladbollar för vi har bara flytande margarin.,,men det blir roligast me socker kaka så jag messar mamma o säger att jag gör en så får jag se hur den blir. Men asso hur mycket flytande margarin ska man ha om man ska ha vanligt margarin i 75g tror jag att det stog nånstans? Jag får söka o se,,kanske skriver mer senare herrå..

hemma

Hejhej,,idag har jag varit hemma  hela dagen. Har inte pallat skrivit nåt. Har kollat på tv nästan hela dagen kolla på Vänner,,jag fick ju låna två säsonger av pappa o cajsa :D så idag har jag kollat på båda. Har skit tråkit just nu i alla fall,,ska nog gå och bada. Antar att det blir skola imorrn,,för idag är jag bättre men inte helt frisk men jag har blivit bättre under dagen . Hejdåå 

sjuk idag igen

Hejhej,,är sjuk idag igen. Jag kunde ju inte sitta vid datan igår så jag frga jojo om hon kunde skriva. Men idag är jag lite bättre än igår i alla fall. Har legat i soffan och kollat  på tv och sovit lite hela morgonen. Idag är det fredag drygt att vara sjuk på en fredag kan typ inte göra nånting skulle ha åkt till kusinerna  i storvreta men nu är jag ju sjuk så det går väl antagligen inte. I alla fall ikväll ska jag kolla  på let´s dance ;). Har inte mer att skriva kanske skriver mer senare.

sjuk.. :/

hejsan , Natta är sjuk idag så hon har inte kunnat skriva så nu är det johanna som skriver (jjohaannass.blogg.se). Hon ville att jag skulle skriva att det ända hon har gjort idag är typ att kolla på tv och hon har också läst ut boken "I taket lyser stjärnorna" nu.Aja det var nog allt! pussar <3


Onsdag outfit



  Hello kitty tröja från BikBok
  Jeans från Gina
  Under tjocktröjan ett rosa-vit randigt linne från lindex

läxa

Hejhej,,har precis gjort klart läxor och lyssnar på musik. Hade kemi läxa och matte. Nu slipper jag göra det senare :D..Haha jag gör typ aldrig läxor? Det är inte sirekt så att vi aldrig får några,,det är typ bara jag som aldrig gör dom hehe. Idag har jag typ inget för mej,,ska bara kolla på tv klockan 6 och åtta först är det life of ryan :D och sen top model asso jag har iksom missat 2 avsnitt redan . Och innan jag kollar på tv ska jag läsa,,"i taket lyser stjärnorna" asso shiet den är skit brae asso!! Fast nu har jag kommit ganska långt nästan halva boken. Asso kapitlen är korta som fan,,det finns liksom 63 kapitel höhö. Men jag vill ändå inte läsa ut den för den är bara för bra men jag vill ha läst ut den innan nästa fredag men det ska jag nog klara,,jag längtar skiiiiit mycket till 30januari asso !!!!!! 9 dagar kvar nu men det är ändå lång tid kvar :(. Men nu ska jag läsa :D kanske skriver mer senare.


lalala

Hejsan,kom nyss in från mormmor och morfar. Fixade msn åt mormor,hon har köpt en bärbar data nämligen haha. Tänkte skriva när jag var där inne men jag gjorde det inte,vet inte varför. Senare ska vi åka till mammas kompis barn som fyller 20år,,haha hoppas dom har tårta. Har blivit värsta tårta freaket dom senate veckorna eller vad man ska säga. Vet inte när tess kommer hem,,skickade mess för ett tag sen och fråga när hon kommer hem,men hon har inte svarat. Så jag vet ej hur det blir. Juste fan också jag måste läsa "I taket lyser stjärnorna" började idag på svenskan. Kom till kapitel 5,,haha (stolt). Fast dom var rätt så korta och vi läste i en timme tror jag. Men tess ringde måste dra hejdå.

många bloggar eller många inlägg

Var nyss inne på bloglovin och jag följer 4bloggar kissies,kenzas,jojos och josefine craafords och det blir så mycket att läsa när jag loggar in. Och jag vet inte vem jag ska sluta följa för liksom  jag gillar kenza och hennes blogg földe jag först av alla sen kissie skriver ghanska många inlägg men jag gillar hennes blogg för hon skriver typ bra eller vad man ska säga? Så jag vill sluta följa hennes men ändå inte. Och Josefines skulle jag lika gärna kunna sluta på för man kan typ inte se ö å och ä i hennes blogg så de e drygt men nu måstre jag dra. Förresten det e andra avenyn ikväll :D 


Tisdag outfit


tunika från gina
fredperry kofta från stadium
jeans från gina


Tisdag morgon

Gomorron. Idag gick jag upp några minuter i 8. Idag har  jag sovmorgon :D. Så jag ska gå om en halvtimme,,eller 25 minuter kanske. För det tar typ 5minuter för mig att gå dit där vi ska mötas. Just nu sitter jag och lyssnar på musik Britney såklart. Idag ska jag vara med Tess,,vet inte vad vi ska göra. Ska göra lite annat nu,,kanske snor syrrans plattång för hon är inte hemma haha hejdå skriver senare.

måndag outfit




jeans från gina
adidas kofta från stadium
linne från lindex

skridskor idag

hejsanhejsan. Kom precis hem från skolan,,har varit jävligt trött idag somnade typ på matten höhö. På idrotten åkte vi skridskor,,det var sådär kul jag ramla typ två gånger tror jag mina skridskor har jag haft sen trean tror jag så dom var lite trånga men jag kunde i alla fall ha dom. Imorgon har jag omprov i fysik men jag pallar inte plugga så då kan jag väl få IG på omprovet också jag bryr mig inte just nu. Kommer antagligen inte kunna nånting. Låg uppe till ca 1 i natt för först kunde jag inte sova och sen börja jag messa med tess om att hon kanske kunde komma hit och sova över (klockan halv ett kanske),,men hennes pappa var vaken så hon fick inte. Men istället kom hon hit imorse och fixa sej och åt  frukost här   m.m för vi gick upp vid samma tid så det var lite kul :D
Skriver kanske mer senare hejdå


steffi och lidia (man var tvungen att ha hjälm)


steffis e dom svarta från i mitten e lidias och min brevid  lidias (mitt emot steffis)


film

hejhej,,kollade på film för ett tag sen den var på 4an vet inte vad den heter men den var i alla fall skit bra :D..Skrev aldrig tidigare vad jag tyckte om filmen jag såg igår men den var jätte bra faktist :D (bröllopsduellen). Senare ska jag kolla på trollkarlens hemligeter eller vad det nu heter. Pallar ej skriva mer nu hejdå

trött?

Har precis fixat mig,,kom hem från Lina för ett tag sen. Kanske ska me jojo och kolla på match. I alla fall just nu sitter jag och lyssnar på musik,,asso Jennifer måste ha "lånat" min skiva med Britney för det var en repa på skivan nu när jag skulle sätta på den D:  . Skrev bara ett inlägg igår det var för att jag inte hann skriva mer. Och jag satte inte in dagens outfit heller men det pallar jag inte göra nu heller,,kanske senare.

vi åt lite glass med chokladsås mumms :D

hemma

hejhej,,nu har jag precis kommit hem. Kunde inte skriva något där borta för deras data var pajj. Måste duscha och så ska jag till lina,,jojo är där också så jag måste dra dit själv och jag hittar typ inte hehe xD. Ska på bio ikväll och se bröllopsduellen med dom två,,så ska ju jag och jojo sova hos lina. Kommer inte på nå mer att skriva mer herrå.

åker snart

Hejhej,,tänkte at jag kunde slänga in ett inägg i bloggen innan jag drar. Åt nyss vi beställde (tjockis?) jag och jojo gjorde chokladbollar tidigare,,lägger in bild sen vi gjorde lite annat också som jag inte skriver nu för jag hinner inte. Kommer troligen inte skriva mer idag men skriver självklart imorrn ;).. Kanske tar med "circus" skivan så vikan lyssna i bilen  för vi ska åka till björklinge för dom bor där och det är typ några mil dit. David ska med tror jag. Me skriver inte mer ,,hejdå!

fredag eftermiddag

Tjenatjena,,är hos jojo gick hit efter skolan. Vi åt mackor för ett tag sedan. Och nu gör vi typ ingenting,,vet inte om vi hittar på något snart. Jag måste hem när mamma kommer från jobbet för viska åka till annacarin då fast jag vet inte om vi åker på en gång.
Dagen har väl varit okej. På kemin hade vi "labb" vi smälte tenn och gjode tennsoldater. Jag beände mig på fingret och det känns fortfarande :S. På info mötet i matsalen prata dom om ordning m.m . Kommer inte ihåg så mycket mer från dagen xD. Skriver mer senare.


från kemin


när vi smällte tenn i en liten "stekpanna" kommer inte ihåg vad den heter


tennsoldaten x)





fredag outfit





tröja från vero moda
g-star 96jeans från holmlunds

fredag morgon

Shuue,,ska gå snart så dethär blir kort,,om det ns brukar vara långt? Idag sitter jag i alla fall inte och lyssnar på musik ;). Jag sitter och kollar på tv istället kolla på vakna med the voice på 5an,,för blondinbella var med nyss fast hon är inte kvar längre. Idag ska jag till mammas kompis annacarin hennes barn Jonas fyller år. Vi ska typ sova där tror jag att mamma sa så david kan inte komma hit idag. Idag börjar jag halv nio och första lektion är no sen fredagsfika efter det är det info möte i matsalen.
När vi åker till annacarin idag kan jag ta med mig min bärbara dvd o kolla på vänner :D men hinner inte skriva mer ska gå 5över o den är 1minut över nu 

foton :D

Hejhej,,jag har typ ett fotoprogram på datan som nästan är som nån slags photoshop så jag tog en bild för ett tag sen och så gjorde jag om den så här blev det:   (jag sparade inte bilden som jag gjorde om så jag fick ta en ny som såg nästan lika dan ut så att man ser lite vad jag gjort i alla fall det är det svarta runt om och ögonen har jag gjort iskalla ;  och håret mörkare i svart,,och hehe tänk inte på finnen men jag gjorde den lite mer pudrad) (blåare)


   Före:


Efter :



vad tycks?


tråkigt

Hejhej,,jag har astråkit asso. Jag åt mat för typ en halvtimme/timme sen kanske Jag åt pan pizza för mamma och dom andra skulle äta lasagne och det tycker man inte om,,usch!! När jag hade ätit klart skalade jag ägg för mamma göra smörgås tårtor till massa folk som fyller år. På lördag ska jag och jojo sova hos Lina :D hon ska bjuda oss på bio för hon har tre stycken gratisbiljetter :D vi ska då se bröllopsduellen,,den värkar vara skitbra. Sen ska jag och Johanna sova hos henne också ska bli skojjsit. I alla fall jag har tråkkit så nyss satt jag typ och "sjöng" i köket eller man kan typ säga att jag skrek för jag hittade ett pappersrör typ och det är skitkul verkligen att sitta och terrorisera massa folk med ett sånt,,i alla fall när man har tråkit. Men jag gick in i mitt rum istället och  satte på musik så då tänkte jag att jag kunde blogga lite samtidigt. Men nu har jag inget mer att skriva så hejdå.

fredag imorrn

Hejhej,,kom nyss hem från skolan så nu sitterjag och lyssnar på musik (Britney Spears),och så håller jag på med en ballong från igår. Dagen har väl varit ok. Sista lektionen var spanska vi skulle typ översätta en text. Jag blev faktist klar men det kan vara föratt jag slrev av Lina,,vi satt typ och prata om massa typ en låt i en reklamfilm. Nån slags mobbningslåt som jag ville att Lina skulle lära mej för hon har typ hört det på tv ganska ofta säger hon så hon kan  den typ,,och jag kan typ bara sista meningen och det är störande för jag fastnar på den liksom och då kan jag lika gärna lära mig hela :P..

Idag vet jag inte vad jag ska göra ,,för jag och jojo har sagt upp oss om reklamen men dom har ine kommit och hämtat vagnarna och vi hade inte fått nån reklam heller så jag vet inte.

Imorrn är det fredag :D,,då kan jag kolla på vänner (friends) för jag fick ju låna av pappa och cajsa (min syrras pappa),,och så sa david att han ville komma och kolla på en film från när vi var små som han är med i för vi hade kollat på den för några dagar sen (jag,mamma och jennier) och david var ju hos "farmor" igår så jag sa till honom att han är med och då ville han se den.   Nu har jag säkert skrivit ganska mycket onödigt xD,,men jag skriver antagligen senare bajj

torsdag outfit


Man kanske inte ser så bra? Men det är i alla fall :
Kofta från JC
Linne från JC
samma jeans som igår cheep monday från weekday

Torsdag morgon

Godmorgon på er. Jag vaknade 7 och jag hinner inte skriva så mycket nu för jag måste dra. Jag glömde i alla fall skriva att jag fick julklappar av pappa och Cajsa igår,,jag fick i alla fall handkräm,nagellack (tre färger),aciton eller vad det heter sånt som man tar bort nagellack med i alla fall det är typ 20st (servetter) i en liten burk och så fick jag en blå ljuslykta :D taack så mycket. Japp idag ska jag inte göra nåt typ men jag har inte gjort matteläxan till idag,jag har tänkt att gör läxor hela tiden men det blir aldrig så men nu hinner jag inte så mycket mer,,skriver mer när jag kommer hem hejdå.

Kom nyss hem från gammelfarmor

Hejhej kom nyss hem från gammelfarmor,,haha jag åt massor med tårta först så var det en blå prinsesstårta med blåbärsmak dom jag tog två bitar av,,sen smörgåstårta åt 2bitar eller 3 faktist,,en grön vanlig prinsesstårta 1 bit sen en till smörgåstårta som jag tog en 1 av så jag åt sammanlagt ca 8bitar tårta,,dendu haha vilken tjockis jag är asso. Var hos syrrans pappa också fast först kom dom dit sen följde vi med dom hem ett tag kanske en timme var vi där. Jag fick låna dom två första säsongerna av Vänner av dom :D. Men jag missade Top Model :( men det går repris på söndag sa Cajsa till mig så jag kollar då..Ingen säger vem som åkte ut :P!! Men nu måste jag i alla fall duscha,,,bakk skriver inte mer ikväll.


satt och blåste ballonger på vägen dit så hela baksätet var full med ballonger ;P


dom omringade en fan,,fast nu sitter inte jennifer i bilen på bilden så det var lite trångare


Haha,,min coola "farmor" asso,,sa att hon skulle göra så när jag tog kort ;) "peace" (stavning?)


Första tårtan dåra


Och den andra

andra byxor bara

samma kläder som igår bara andra byxor


 Cheap monday från weekday

:D

Hejhej,,kom hem nyss haha har bara haft två lektioner fast det känns mer tror jag. Jag sitter just nu och lyssnar på musik haha Britney Spears (som vanligt). Skönt att vara ledig resten av dagen,,fast bilen kommer typ att vara full när vi åke så lite trångt kommer det bli. Men u måste jag tydligen gå och ta en pirog för jag åt aldrig i skolan så hejdå.

Onsdag morgon

hejhej,,idag ska jag inte gå med Steffi till skolan för jag har idrott som första lektion och hon har sovmorgon till to i tio sa hon,,för hon ville inte byta idrottsgrupp. Idag har jag i alla fall ledigt efter lunch för jag ska ju till min gammelfarmor,,fast min lunchs börjar 11.45 och mamma sa att det var för sent att jag inte skullle hinna följa med då så jag måste prat med min mentor och säga att jag måste dra innan engelskan då kommer jag bara ha två lektioner :D idrott och so. fast jag har inte gjort min so läxa,,oops!  I alla fall just nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt är det Britney Spears asso hon är så jävla bra :D<33. Snart hinner jag inte skriva så mycket mer för jag hade tänkt att gå kvart över åtta så har jag en kvart på mig. Kommer inte på något mer att skriva men jag skriver antagligen när jag kommer hem från skolan..

top model

Haha jag hade faktist glömt bort att jag skulle kolla på topmodel idag så om inte jag hade haft min mobil på alarm hade jag missat det men jag lär ju gå nu då om jag ska kollla

jag är ju fett smart asso :D

shuue,,haha jag har kommit på ett sätt hur man kan spela "circus" skivan i datan :D..Jag har den i en stereo och så har jag kopplat i sladden till högtalarna som går till min bas i uttaget på stereon som är till för hörlurar visst är jag smart? För asso jag vill bara kunna spela den i datan föratt det är bättre ljud xD. Annars gör jag ingenting,,måste göra lite läxa för jag har so innan lunck imorrn och no efter lunch och jag har ledigt efter lunch för jag ska till min gammelfarmor som fyller 90 år :D vet inte riktigt vilka om ska åka,,men det blir väl antagligen kul liksom hellre det än att sitta på lektion och så kan jag fråga mamma om jag kan få åka förbi min syrras pappa och säga hej,,jag och min syrra brukade alltid åka dit förut nu brukar hon åka själv föratt jag aldrig följer med.Jag tror jag saknar honom och Cajsa hans tjej,,jag har alltid gillat honom mer än min egna pappa,,jag vet inte värför det kan vara föratt han bodde hemma hos oss när vi var små vilket inte min pappa gjorde någon gång.Kanske inte direkt ska skriva så mycket om det mest för mig själv privat.


Idag sa min lärare att jag skulle göra ompov i fysik på måndag nästa vecka och jag kan ju då ingenting för jag har intre pluggat nånting! Jag kommer fan få IG på omprovet också,,inte bra jag ska typ börja på Jälla i gymnasiet och då kanske jag hade tänkt att bli veterinär det var faktist mamma som fick mig på den tanken att bli veterinär asso,,men jag har alltid tyckt att det är äckligt med blod och grejor när man opererar,,eller annars kanske hästbård eller vad det heter.Och då kanske man ska ha rätt så bra betyg i NO eller? 

  I alla fal hoppas ni får en fortsatt bra dag,,kanske skriver mer senare

tisdag outfit





tjocktröja från gina
linne från lindex
jeans från gina


kort dag

Hejsan,,kom nyss hem kort dag idag för jag hade ju sovmorgon och så slutade jag ganska tidigt också. Just nu sitter jag och lyssnar på Britneys album ;)..Idag ska jag inte göra så mycket måste bara göra lite läxor no kemi och so samhällskunskap. Och så kanske jag ska göra matte läxa också,,fast den är till på torsdag men ändå. Ikväll är det ju andra avenyn som jag har skrivit tidigare nu kommer det börja gå med bara ett avsnitt i veckan :( fast dom är 45 minuter nu istället för 1 halvtimme som dom var förut. Det var 3 avsnitt i veckan förra säsongen..Nu ska jag in¨på gratismakeup och gratismode,,men jag skriver mer senare.

andra avenyn:D

Yeess,,idag börjar andra avenyn igen :D Klockan 21.00 på 1.an :D  äntligen,
  men nu måste jag gå ska möta steffi kvart över och det tar typ 5 min att gå till stället där vi möts


Tisdag morgon

Godmorgon,jag vaknade klockan åtta idag. Har sovmorgon en timme och fem minuter :D. Så idag börjar jag fem över halv tio,,vet inte vad vi har som första lektion har glömt det xD. Nu sitter jag och lyssnar på Circus (album),,det är skitbra asso just nu är det kill the lights den låten är fett bra. Idag vet jag inte vad jag ska göra efter skolan jag ska nog göra kemi läxan för jag gjorde den inte igår. Juste jag skrev aldrig igår kväll det var för att jag kollade på lipstick jungle som hade premiär igår det är ju en ny serie som jag skulle kolla på men den var inte så värst bra så jag ska nog inte fortsätta kolla,men i alla fall det var såhär att jag skulle skriva när jag hade kollat klart men jag blev så himla trött att jag höll på att somna i soffan så jag gick  och la mig och sov,utan att fixa eller nånting..
Men nu måste jag gå och borsta tänderna jag glömde visst det tidigare :S skriver senare puss hej

videoblogga?

Hejhej,,sitter och lyssnar litepå musik.Åt mat för ett tag sen vi åt soppa med baguetter (stavning?)..
Jossan undrade om steffis blogg den finns i mina länkar..

  Tänkte om jag kanske skulle börja videoblogga lite? Skulle min blogg bli roligare då? Jag skulle nog hinna få lite mer inlägg då,,fast jag vet inte min röst blir helt fuuckad speciellt när man filmar med mobilen  och jag har inte direkt någon digitalkamera bara min syrra fast jag får typ inte använda den,jg liksom behöver en kamera och jag är den enda i familjen som inte har en. Jennifer använder ju knappt sin så vf kan jag inte bara få låna eller typ få den av henne då?

  skriver mer senare hejdå 

kom nyss hem

hejhej,,kom nyss hem från skolan dåra. Just nu sitter jag och lyssnar på musik på youtube (miley cyrus). Idag vet jag inte vad jag ska göra,kanske sitta här hela dan? fast det pallar jag inte jag kommer bara sitta och ha tråkit och inte veta vad jag ska gå inpå för sida xD..Har inte så mycket att skriva så hej så länge,,skriver väl antagligen mer senare

samma xD

Samma kläder som igår,,det var meningen att jag skulle ha dom här kläderna bara idag och inte igår men då hade ejag inga andra kläder igår att ta på mig så det fick bli samma

måndag morgon

Godmorgon,,egentligen vaknade jag sju men ändå.Blev precis klar med allt och jag ska gå och möta steffi 10över så jag hinner skriva lite nu. Första lektionen är i alla fall slöjd jag ska ha sy- föratt förra året hade jag träslöjd. Sen efter det har vi idrott och sen är det lunch sen kan jag inte mer å schemat jag vet bara att dom två sista lektionerna är so för sista är so- tema. Idag ska jag i alla fall inte göra så mycket,,kanske ska göra kemi läxan som vi fick fast det är bara det att jag vet inte vilken sida uppgifterna är på som vi skulle göra höhö. Slutar sent idag också om dom inte har ändrat så är det 15.40 tror jag. Ajja skriver sen när jag kommer hem ha det bra hejdå.

nästan helt nytt ;)

 
Jeans från gina
Tunika från JC
Adidas kofta från stadium

Dagen med Steffi <33

Hejhej,,kom nyss hem,,följde med Steffi en bit när hon skulle hem. Vi har i alla fall haft skit kul idag :D. Först dåra när hon kom hit satt vi lite vid datan.Sen gick vi till Burger King och åt (vi hade kuponger så man fick en hamburgare gratis så steffi betalade åt mej :D hon är snällast asso) så åt vi en varsin Bkool också fast dom betalade jag för vi hade en kupong att man fick en på köpet av en så jag betalade bara med småpengar ;) intressant va? När vi hade ätit klart gick vi in på Gränby kollade i affärer lite och så lekte vi i rulltrapporna? Vi köpte i alla fall bara vanilj glass som vi skulle ha till grädden och jordgubbarna när vi kom hem..Vi var inne på kappahl och provade morgonrockar och tofflor,,asso vi hade skitkul där inne i provrummet vi var typ där inne i en kvart?Men sen gick vi hem och åt glassen och det andra (grädde och jordgubbar)..Det blåser också skit mycket ute,,mitt hår blev kaos (trodde jag),,men det var kul i alla fall..Älskarej Steffi!!

Bilder från dagen:


Steffi i rulltrappan


rulltrappa jag vet inte varför jag tog kort  på den


Provade grymmaste skorna på stadium (samma som steffi har) och jag kunde ha dom,,asso det var en storlek större än steffis och hon borde ha större fötter än mig för hon är väldigt mycket längre än mig för det vär var storlek 38 just nu på dom skor jag har nu är det 36 och steffi har 37 liksom fast det är ju ett annat märke på dom jag har nu fast dom kostar ändå 699kr så jag tror inte att mamma skulle köpa dom till mig :(.


I provrummet haha


tofflorna ;)


asso Steffi är grymt gullig på den här bilden tycker jag iaf <33


Till sist glassen ;P

Steffi<33:D

Hejhej,,har precis duschat och fixat mig.Steffi ska komma idag snart tror jag :D <33. Skrev ju att jag skulle vara med henne idag tidigare. Jag vet inte hur länge hon är här men ganska länge antar jag :D,,hon ville till Burger king och äta men jag har ju då inga pengar eller asso jag har pengar men jag tycker att det är drygt att ha ojämnt med pengar på kortet x( så vi ska inte dra dit för jag har inte lösa pengar heller.


Inatt sisådär vid kanske tre tiden? fyratiden? Så gick min syrras kompis som sover här upp på toa och jag låg och kolla på tv i mitt rum då,,så jag gick upp och skulle skrämma henne.Så jag gick in i köket och ställde mig med hel öppnade ögon (föratt se lite  läskigare ut),,så tog jag en kniv xD så stog jag där med himlade ögon när hon kom ut och gick in i köket asso hon blev skit rädd och jag börja skratta men egentligen så var det  inte så kul ellerhur? Nu  känner jag bara att jag var taskig mot henne för jag hade blivit livrädd och stått och skrikit som fan,,men sen när jag gick och la mig igen låg jag och skrattade förmig själv om och om igen,,medans hon låg och försökte andas normalt. Sorry Savannah!!

world trade center

Hejhej,,kollade nyss på film "World Trade Center".Jag såg inte hela men lite i alla fall för den var på tv nämligen. Den var sådär bra,,jag visste inte vad world trade center var förut när jag jojo o jossan var i stockholm berätta dom var det var så ;)..I alla fall nu har jag inget för mig.Sitter här och tråka är inne på msn,kommer antagligen göra det hela "kvällen" för jag inte pallar gå och lägga mig (som vanligt).Det är scream 2 på tv sa Jojo till mig,,skulle kunna kolla men haha jag e för feg :P. Senare idag ska jag vara med Steffi vet inte riktigt vad vi ska göra hon ska i alla fall ta med jordgubbar,glass och grädde det kommer ju inte bara bli lite mummsigt  haha ;)..Vi ska fixa hennes blogg lite också,,hon ville att jag skulle hjälpa henne :),,men vi kommer ändå ha roligt för det har vi alltid. Nu har jag inte så mycket mer att skriva,om jag sitter uppe ett tag till kanske jag skriver om jag kommer på nåt men nu har jag inget mer att skriva i alla fall, hej så länge

ska byta

Dagens outfit e samma som igår,,fast jag ska typ duscha sen så jag byter då


reklam utdelning -.-

Hejhej,,kom nyss hem har varit och delat ut reklam asso den här gången har varit jobbigaste av alla så vi har sagt upp oss typ så nästa vecka är sista.Nu ska jag gå och äta sen vet jag inte vad jag ska göra.Jag skulle vara med Steffi men nu blev det så sent så vi ska göra nåt imorrn istället.men måste gå nu hejdå

Lil Wayne ft. Kevin Rudolf - Let it rock

 den e fett bra asso ;)


GH WT

Helluu,,kom nyss hem från Jojo vi körde lite GH WT det var kul och jag fick köra Monsoon ;D..Fast asso jag suger fortfarande på medium så jag kör ibland medium men oftast easy de e fett drygt,,det går ju så sakta..
Idag ska jag och Jojo dela reklam (drygt) vi ska sluta med det man får ju fett lite lön. Efter att vi gjort det ska jag vara med Steffi.Jag har varit skit trött ikväll vet inte varför så jag kommer natagligen somna på en gång? Eller kanske inte..Men nu har jag inget mer att skriva om,,kommer inte skriva mer ikväll heller så godnatt antar jag.

Hello Kitty haha

Dagens outfit :

Tjocktröja (hello kitty) från BikBok
linnet (samma som igår) från Gina
Jeans (Cheap Monday) från Weekday


Let´s dance ;)

Hejhej.Kom hem från jojo för ett tag sen,åt nyss mat också pommes med kebab..Jag och Jojo körde GH world tour hon har precis köpt det,,kul med lite nya låtar ;). Kanske ska vara med henne senare. Idag fick jag ett kort från Clara <33 :D Ett julkort som hon hade gjort själv jättefint,,tack så mycket saknar dej som fan asso!! Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik självklart så lyssnar jag på Superhuman,,asso den är bara för bra,,jag lyssnar på den typ hela tin haha. Ikväll ska jag ju då kolla på let´s dance fast jag kommer säkert glömma men ändå Blondinbella ska ju vara med så ska väl antagligen heja på henne? Jag brukar inte direkt kolla på sånna där program som let´s dance och idol längre men ikväll ska jag i alla fall kolla lite. Jag skriver antagligen senare hare bra så länge dah  ..

jeans linne o kofta ;)

Idag har jag ett linne från Gina,Jeans från Gina och Fred Perry kofta från stadium


gränby nyss

Hejhej,,kom nyss hem från Gränby var och böt tröjan och fixa legitimation.Snart ska vi äta min syrra ville tydligen ha piza så mamma köpte nåt slags pizza kit på gränby med färdig deg typ? Imorse fick jag en typ julklapp steffi jag hade sagt till henne att hon inte behövde köpa eftersom att jag inte hade köpt till henne men hon ville ge mig i alla fall,säkert bah för jag gav henne födelsedagspresent för hon sa nåt om det förut i alla fall haha Steffi älskarej taack :D..


 

skola igen "/

Shuue,,är hos Johanna vi typ har kul? Senare när mamma kommer hem ska vi till Gränby och när vi har varit där ska vi vika reklam -.- för första gången efter lovet kanske har märkts att vi haft ledigt? Kommer bli lite mindre inlägg om dagarna eftersom att det är skola igen och då hinner jag inte skriva något på morron innan skolan.Inte föratt nån skulle bry sig men ändå.

kom hem för ett tag sen

hejhej,kom hem från Jossan för ett tag sen.Jojo kom till jossan också vi gjorde inte så mycket eller jo vi gick till ica haha och köpte choklad och jossan köpte Burn och brio. Haha jag gick ju då in på ica fast jag är portad där i två år liksom -.- men jag sätter in en bild på mig som jag såg ut för att dom inte skulle se att det var jag haha Jossan skulle också vara lite rolig och ta på sej nåra konstiga grejor men sen tog hon av sej det för att jojo inte hade nåt så fick jag gå där som ett miffo fast med dom från början tänkte vi ta med oss en jävla tomte som spelar musik,men typ fett pinsamt?Snart tror jag att vi ska äta haha,,,kanske skriver mer senare dah pusshej.


Jojo tog den bilden fast då hade jag bara bulle,,made by jojo


Jag skulle gå såhär fast jag tog av mig glasögonen,jag hade bulle också fast den syns inte på bilden


Jag och Jossan dåra + tomten hahah

typ samma varannan dag?

Idag har jag samma kläder som igår,,jag har typ samma kläder varannan dag? Men det är mest när jag sover hos folk som jag inte tar med nåt att byta med.


frukost på donken ;D

Hejhej,,är hemma hos jossan vi sitter i en fåtölj o kollar på tv mtv haha det är my chemical romance "teenagers" den är skit bra haha fast jag har ju hört den tidigare. Idag åt vi frukost på donken asso vi gick liksom upp åtta föratt inte missa det för dom slutar med det klockan 10.Jag åt frukostmacka med varm choklad sen gick jag och tog en mctoast också haha det var faktist gott bara det att chokladen var skit varm så jag har fortfarande lite ont i halsen när jag sväljer och på tungan typ hela tiden eller asso i halsen det bränner till lite xD..Jag sov för ett tag sen för .vi somnade typ vid tre? Så nu när vi satt här så satt jag bakom jossans rygg och sov asso jag är skit trött,fast det är väl? Då somnar jag väl lättare ikväll eller? Senare ska jag i alla fall vara med  Johanna,,hon ska med mig och mamma till gränby ska byta tröjan och så ska jag lämna in kort till ID..Pallar inte skriva mer nu hejdå kanske skriver mer senare. 


Ska sova hos Jossan :D <33

Hejhej,,är hos Jossan.Vi har precis ätit hallon med glass det var skitgott asso. Det första vi gjorde när jag kom hit var att gå till ica och köpa glass och så köpte hon godis malaco truly juicy nånting sånt heter det av nåt slag haha jag har i alla fall inte ätit det förut men hoppas det är gott haha. Ikväll måste vi gå och lägga oss ganska tidigt ocså eftersom att det snart är skola och så måste vi gå upp tidigt för att vi ska till donken och äta frukost ;P och dom har bara fruost till klockan 10 så vi ska typ upp vid 8..Vet inte om vi hittar på så mycket ikväll,,men jag kommer antagligen inte skriva mer idag så pusshayy..


raggsockor

hejhej,,klädde nyss på mej dåra föratt jag skulle till mormor och hämta raggsockor som hon hade stickat åt maaj ;D Snygga? I alla fall tack så mycket!

visst fick jag på mej kläder allt ;)

Haha nu har jag klätt på mej fast det kan bero på att jag skulle inte till mormor och hämta raggsockor.Men i alla fall fick på mej det här:


allt är från Gina :
Jeans
kofta
t-shirt med tryck av en slags nål på

ingen outfit

Idag har jag faktist inte bytt om från sovkläder haha så jag går väl runt med det hela dagen

bortslösad dag

Hejhej,,har nyss ätit mat. Jag har inte skrivit tidigare idag,det är föratt jag vaknade vid tolv och då gick jag upp och kolla på tv så har jag suttit där och kollat hela dagen det var en film och nån serie tror jag för den slutade konstigt. Idag ska jag väl antagligen inte göra nånting jag har inte ens bytt om från sovkläder vet inte ens om jag kommer göra det idag men jag måste i alla fall duscha eller kanske ska jag bada? Det var längesen jag gjorde det hehe. Men jag får väl se om det finns någon som vill göra nåt,nu ska jag i alla fall läsa några bloggar och så måste jag gå in på gratismakeup kanske skriver mer senare

Jag kommer ju absolut inte vara trött till skolan?

Hejhej,,sitter i min syrras rum och skriver mammas kompis anna carin är här och hennes barn Jonas. Han sitter med Jennifer i mammas rum vid datan tror jag,och mamma och  anna carin är typ fulla,dom sitter och ringer till massa komisar och spelar in massa röstmeddelanden i telefon svararen samtidigt som dom lyssnar på lasse stefans asso mamma gillar inte ens dom? Men i alla fall dom är jävligt irriterande när dom är fulla vissa  kompisar tycker bara att dom är roliga ibland??  Klockan är rätt så mycket jag borde sova för att inte vara för trött till skolan börjar,men jag gör inte det värför? Fast vi börjar ju ändå på en torsdag så det är ju i alla fall ganska bra för då är det helg efter bara två dagar så då kan man fortfarande vila ut lite,,okej nu kanske jag skriver lite konstiga grejor men det är bara föratt jag har skit tråkigt. Har inte så mycket mer att skriva nu ändå så hejdå skriver senare. Kanske inte ikväll då men *imorrn* . 


ny design :D

Hejhej..Nu är Jojo här :D den här gången gick det mycket bättre och snabbare med designen än förra gången för nu kan jag mycket mer om grejorna haha ;) Men vad tycks?

Segaste dagen

Hejhej,,kom hem från jojo för ett tag sen så åt jag mat,den var inte så god hehe. Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att jojo ska komma,sen ska jag fixa min design på bloggen ;).. Innan jag gick från jojo körde vi lite Guitar Hero och Eye Toy haha. Men nu har jag typ inget mer att skriva kanske skriver mer senare pusshej.

same as yesterday

Idag har jag samma kläder som  igår eftersom att jag har sovit hos Jojo så tog jag inte med några andra kläder,,så jag behöver väl inte sätta in en bild?

vaknat sent?

Godmorgon på er. Det är inte direkt lite sent föratt säga godmorgon nu dah? Men vi vaknade faktist 15.00,och det är på grund av att vi kollade¨på en film som slutade vid 5. Inte bra,nuu har jag vänt på dygnet igen,och det är tydligen bara 3 dagar kvar till skolan -.-,,suck! Idag vet jag inte vad jag hittar på mamma är på bio,banken är stängd och bilen är på lagning så det blir inte att åka till gränby och lämna in kort till ID eller byta nån tröja utan det får vi göra på onsdag. Tur är i alla fall att jag ändå inte kommer få pengar innan dess.För på vissa affärer kan man ju inte betala med kort utan legitimation,i alla fall inte på Gina det är typ den enda affären jag vet och björn borg fast det ligger ju i stockholm så det spelar nog inte så stor roll haha ;) . När jag kommer hem från Johanna ska jag fixa min bloggdesign helt och hållet,,jag hjälpte Jojo med hennes igår kolla på hennes,jag ska nästan ha som henne  fast annan färg på text m.m . Hoppas det blir bra men nu har jag inget mer att skriva om men jag skriver mera senare såklart,,ha det bra så länge..!

ganska sent föratt äta??

Hejsansvejsan. Jag och Johanna gör typ ingenting. För en stund sen gjorde vi pommes frites haha det är ju inte bara lite sent föratt äta dåra? Vet inte hur länge vi sitter här och typ gör "ingenting" men jag ska ialla fall inte skriva mer idag tror jag eller asso idag men inte nu ikväll haha ;).

Ska sova hos Johanna :D<33

Hejsanhejsan,,kom nyss hem till Johanna,innan jag gick kollade jag på film "You me and Dupree" den gick på trean haha,,den var faktist bra och rolig. Vet ej vad vi ska hitta på klockan är ju rätt så mycket så det kanske inte går att göra så mycket? Men i alla fall har inget mer att skriva,,jag tror att jag inte skriver mer ikväll så pusshej..

en liten ändring

Hejhej,,kollade på tv för ett tag sen jag kollade på reprisen av Victoria´s secret fashionshow,fast jag zappade lite mellan det och MTV för jag brukar alltid kolla på My Super Sweet 16,det är ett program där dom visar bortskämda ungar som har 16års fester som kostar flera hundratusen dollar,och eftersom att dom är så bortskämda blir dom så diviga av sig eller vad man ska säga,och då visade dom hur vissa fröräldrar tröttnade på deras barn och skickade iväg dom till nåt fattigt land så dom skulla få kännas hur det kändes så att dom skulle lära sig vara trevligare m.m . Så jag tyckte att det var lite irriterande att det gick på TV samtidigt och jag har inte sätt fasionshowen tidigare menmen det är väl inget att göra åt,antar jag? Har inte varit med Jojo än,honär hos Lina så hon ska messa mig sen för jag ska sova där?

Jag har ändrat headern en liten aning,egentligen så är det ju bara namnet som syns men det är färgen och så har jag minskat bilderna lite men jag vet inte om jag ska göra dom större igen? Men jag ska sticka nu kanske skriver mer sen hejdå så länge.

film : Misa Mi

Hejhej,,jag kollade nyss på film som gick på tv: Misa Mi . Den är ju ganska gammal och jag har sätt den väldigt många gånger men den är faktist väldigt bra :D. Mamma håller på med maten så vi ska snart äta potatisgratäng med kött,,det är ju mumsigt ;). Senare kanske jag ska vara med Johanna? Fast det har jag redan skrivit i ett annat inlägg,får se om hon hör av sig. Nu är jag skit hungrig haha. Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket jag åkte asldrig till JC som jag skulle,mamma tyckte att det var för kallt och att avgassystemet på bilen är sönder,vad fan e de? hehe. Men nu ska jag dra och kanske kolla lite på tv,puss och hej så länge  

bara nya och oanvända kläder

Japp,idag har jag bara nya kläder som jag inte har använt tidigare,,haha bara strumporna..


Adidas koftan från Stadium och svarta linnet från JC


Dom andra par jeansen från Gina (jag köpte ju 2par)

(ingen rubrik)

Hejhej,,jag vaknade vid tolv eller nåt sånt,låg kvar i sängen ett tag sen gick jag upp och drack vitamin brustablett hahah,,sen duschade jag och klädde på mig,tänkte kolla lite på tv,det är typ en film som heter Jump in som jag inte har sett vad är det ens för film?Corbin Bleu eller Blue? Är med i den,så är väl typ nåt med Disney? I alla fall idag hade vi tänkt och åka till JC och byta min röda kofta mamma tyckte att jag skulle det för att den glipar eller typ flikar,äh jag vet inte men det står i alla fall ut mellan knapparna .SEn ska jag typ vara med Johanna tror jag. DEt var massor jag hade glömt att skriva igår om vag vi gjorde,det var faktist jossan som påminde mig det var hon som hade skrivit den där ganska långa kommentaren så om man vill veta lite mer så läs den. För jag orkar inte skriva något nu för jag vet inte hur jag ska börja hehe,,vi gjorde så mycket roligt tillsammans asso vi måste åka dit igen när vi har fått pengar ;D<33..

Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman


Den här låten har jag verkligen fastnat på,,jag gillar Chris röst i refrängen,den är så stark hehe <33

Outfiten idag


Ferd perry kofta från Stadium
Jeans från Gina
Linne från Lindex

Det som jag köpte och lite annat :D



Det som jag köpte:


Linne 65kr och kofta med korta armar 149kr - Från JC (presentkort ;D)



Adidas tröja från stadium 249kr


3 par björnborg trosor 274kr -Björn Borg affären



Annat:


Ett par skor som jag och Jossan provade på Monki 400kr asso dom var skit svåra att få av ;D


Jag inne på H&M tror jag,jossan står bredvid mig hehe ;D

 
Nu syns jossan också haha


När vi skulle åka hem stog det en kille på stationen och gav den lappen till Jossan haha vi tyckte att det var lite kul eftersom att  det står NATTA på den haha


På tåget Jossan ville ju då inte vara med på kort haha men jag tog ändå


Våra skor på tåget från vänster ;D : Jossans,Jojos mina haha


Haha jojos hår var elektriskt hela dagen det stog ut hela tiden haha det kanske syns lite på bilden?


Jag hade ju då världens skönaste bild på Jojo och Jossan men dom verkar ha tagit bort den från min mobil,,tack då..



Tack tjejer för denna roliga dag :D <33


Shopping i Stockholm med Jossan och Jojo <33 :D

Hejhej,,jag kom hem för ett tag sen. Vi hade skitroligt asso :D,,vi bara måste göra om det haha. Vi hade rätt så svårt att hitta eller aah det kändes så iallafall? Fast egentligen så hittade vi allting som vi skulle in i asso affärer dåra.Haha en sak  som jag nog aldrig kommer glömma är fajten mellan mig och Jojo haha,,det var rea på adidas koftor,och de var jag som såg det jag stog där och leta efter en stor storlek för det fanns typ bara små,och då kommer jojo och hittar en 164a och vi drar i den och massor,men vi går in tillsammans i ett provrum så jag provade den,(vi hade en 152a också). Så jag provade 164an medans hon prova lite annat hon hade hittat,och så provade hon tröjan. Vi stog i det där provrummet i säkert en halvtimme eller en kvart och bråkade om den,hon slog in mig i spegeln nåra gånger ca 5-6 hahah. Men i alla fall jag äger ju så jag vann haha :D. Sätter in bilder från dagen i ett annat inlägg.

Jossan ska med också :D<33

Hejhej,,sitter här och väntar på jojo,mamma säger typ att vi måste sova på en gång av nå slag föratt vi ska orka imorrn när vi ska till stockholm. Nu ska också jossan med :D vi kommer få skitkul tjejor ;D. Vi åker med 10 tåget till stockholm och är där typ jag vet inte många timmar hoppas jag,om det inte blir för sent till stängning? Hehe jag kanske skriver lite konstit just nu,,jupp nu kommer jojo måste dra skriver inte mer idag puss på er <33

shopping me jojo imorrn :D

shuue!!Jag kollade nyss på tv Jönsson ligan "den svarta diamanten" asso den var skitrolig även om jag inte såg den från början hehe,typ alla dom filmerna är ju roliga. Jojo kommer senare just nu är hon hos sin mormor tror jag,hon ska sova här för vi ska till Stockholm imorrn och shoppa :D,ska bli kul jag har ju sparat pengar ganska länge eller jag har ju köpt jeans o tröja men det skulle jag ändå ha köpt imorrn annars för det är saker jag behöver,bara jag hittar en tjocktröja till så kan jag göra vad jag vill för pengarna och så är det bäst att mitt leg kommer för på dom flesta ställena får man inte betala me kort utan leg,,drygt eller vad?Fast det är ju för säkerhet också,på ett sätt är det ju bra såatt ingen annan kan ta ens kort och använda. Nu ska jag  in på bilddagboken kanske skriver senare pusshej. 

dagens outfit

Jeansen från Gina


linne från lindex


och fredperry kofta


Anledningen till att jag använder gamla bilder i det här inlägget är att jag inte har  pallat tagit nån bild idag och koftan har  jag ingen bild på

ID-kort

Hejhej,var nyss på gränby och tog kort till ID-kort,,usch vad jag blev ful. Senare kanske jag ska vara med Johanna.Nu har jag inget att göra,har typ suttit här vid datan hela dagen. Nu ska jag logga in på gratismakeup.se har  inte gjort det idag

Dagens planer

Godmorgon på er,jag gick och la mig vid 3 inatt utan att tvätta bort sminket så jag måste göra det sen.Jag vet att det inte är bra att inte tvätta bort speciellt mascara men igår orkade jag inte.Nu kollar jag lite på MTV det är Pussycatdolls vs. Rihanna och jag älskar pussycatdolls,jag har en singel och ett album fast asso jag får damp för dom e borta :( visserligen är dom gamla men ändå hehe det är "PCD"(album) och "Buttons"(singel) .Idag ska min syrra till sin pappa i tierp,jag brukade också åka dit förut men det var jättelängesen sist,och nu vill mamma att jag ska åka med idag,jag vet inte men jag tror inte jag pallar. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag,jag ska iallafall se till att mamma städar mitt rum för jag får damp när de e stökit där inne,och självklart att nåt jävla fullo har sovit i min säng me mitt täcke och allt,asso det stog till och med en spyhink vid kanten av sängen när jag kom hem och så är det typ spya på en av mina stora kuddar,asso jag får verkligen damp,men nu ska jag gå och äta frukost sen ska jag nog duscha.

nattuggla?

Sitter fortfarande här,haha mamma sa till mig i början men hon verkar ha somnat,chattar lite på msn fast det är typ inga inne,okej det kanske inte är så konstit klockan är ju kvart över ett på natten. Och jag faktist orkar inte gå och lägga mig för då måste jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna,men det orkar jag inte så antingen så sitter jag kvar här eller så går jag och tvättar ansiktet och borstar tänderna eller annars så gör jag det imorgon och går och lägger mig och kollar på tv nu,men jag tror inte jag pallar gå härifrån så jag sitter kvar xD.Inte bra jag håller på att vända på dygnet nu när det snart är skola igen m.m,,det har inte ens känts som att det har varit jullov eller är.Jag tror inte ens att jag är trött,.eller jo kanske lite,haha väldit intressant att läsa dah ;) jag sitter och ångrar mig om saker hela tin hehe..Haha jag satt nyss och höll på med en ballong men den gick sönder så nu har jag den typ på fingret av nå slag,intressant va? Fingret känns lite konstit,för det är det fingret jag skriver med på datan som jag har den på. Men nu skriver jag inte mer hehe,hejdå så länge jag kanske skriver mer ikväll om jag är vaken,det kommer inte direkt vara intressant jag skriver om då xD.

Måste vända tillbaka dygnet,och plugga lite innan skolan -.-

Hejsanhejsan,,sitter här i mammas rum och skriver för att min inte är på haha,jag orkar inte sätta på den heller. Har precis kollat på film "day after tomorrow" fast jag såg den inte från början och jag har sätt lite i slutet förut så jag visste ungefär hur den slutade.Ikväll har jag inte gjort något speciellt,bara suttit och kollat på tv och smällt lite smällare,varit inne hos mormor och lite till hehe.Jag har alltså bara tråkat..Nu måste jag typ sova -.-  .Fast det är bara vad mamma säger,jag tänker inte gå och lägga mej? Ja visst klockan är snart 12 och jag har varit uppe sent varje kväll på hela jullovet typ? Men who cares? Haha..Snart är jullovet slut,jag måste plugga massa,eller jag måste plugga till omprovet i fysik "/,jag hatar fysik. Och så måste jag läsa ut odjuret jag har liksom bara läst nåra sidor i den en kväll. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om,skriver mer imorrn godnatt och sovgott <33.

samma igår och idag (nästan i alla fall)

Jag har ingen bild,igår hade jag tunikan från JC (som jag hade på julafton) med leggins och Fred perry kofta..


Idag har jag samma kläder fast jeans istället för leggins för jag hade med mej jeans om jag skulle frysa men det gjorde jag inte..

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/372773/nattuues?claim=y9295sqt74z">Följ min blogg med bloglovin</a>


Palla städa

Hejhej,Har precis varit ute och smällt upp mina sista smällare. Vi vaknade vid 1 tror jag. (det var jag,jojo,jossan,cissi och natta).Vi låg kvar i sängen ett tag sen gick vi upp och fixa oss för vi skulle gå och möta Maria. Så gick vi typ hem till Natta och gjorde lite grejor sen skulle cissi hem så vi gick hem till jossan och hämtade grejer (jag,jossan,jojo och cissi),så gick jag och jojo också hem och jossan drog till sin mamma. Sen kom jag hem åt mat vi hade beställt så jag tog hamburgare.Och mitt rum såg helt kaosat ut och jag pallar inte städa de nån annan hatr gjort? Mitt rum va fan städat när jag gick hemifrån :@..Och nu gör jag ingeting direkt.

Gott nytt år!!:D

Hejhej,,jag skrev aldrig något mer igår,jag hann inte. Men vi gick i alla fall till Jossan vid 7-8 tiden och vi spelade ett spel "med andra ord" det är skitkul man har en tygpåse med brickor i som det står ord på och sen ska man vara lag 2pers i varje o så ska man ta en sån där bricka och så ska man förklara ordet till sin lagkamrat och man har tid på sig och lite annat palla inte skriva hehe.Sen gick vi ut och smällde lite smällare ;D.Vid tolv var vi hos nån jag vet inte vem hehe. Men vi somnade vid 7,haha vid 6 skulle vi till donken och äta frukost för det brukar ju vara öppet då men nu var det inte det bara föratt det var "Nyårsdagen" så då öppnade det 11 hehe,så då gick vi tilöl statoil och köpte varsin baguett (stavning?)..

RSS 2.0