Volleyboll turnering i skolan

Kom nyss hem. Har haft volleyboll turnering i skolan jag var inte med men ändå :P. Nu sitter jag och lyssnar på musik ska inte til stan som jag tänkte de e jue inte direkt finaste vädret. Men får hoppas att det blir fint imorrn för dåe blire forsränning på stan och senare majbrasa. Jojo ska sova här idag såe sover jag hos henne imorrn. Men nue vet jag inte riktit vad jag ska göra om jag ska ta en morot eller nåt :P. Men skriver väl senare pusshejj 

Onsdag morgon - wohho morötter ger bra pigment typ :P

Hejhej,,sitter och lyssnar på lite mjjusikk "Jesse McCartney - Just So You Know" asso jag är beroende fan :P. Åt frukost för ett tag sen åt lite yoghurt och tog en morot asso jag har bestämt att jag ska äta morötter varje dag ända fram till sommarn,,man får tydligen pigment av morötter och jag älskar morötter har alltid gjort det :P såe dåe kan man jue bara äta hur mycket som helst :P. Skrev typ inte nåt igår kväll. Men asso jag satt vid datan och va inne bara för jag kollade på andra avenyn och det slutar typ 21.45 men när jag satt här va klockan nåt med 22.40 så jag var tvungen att fixa mig annars hade mamma dampat.. Men jag var i alla fall på gränby dåe fast de skrev jag jue sen kom typ maxi så gjorde jag läxa så va vi med tess och sen stack han då va jag o tess med gabbe efter ett tag. Idag vet jag inte hur det blir ska typ ner på stan med tess tror jag men jag hade tydligen lovat jojo att vara med henne idag också? Eller asso hon ska sova här men jag menar direkt efter skolan. Idag är det typ nån volleyboll turnering i skolan så jag har  bara lektioner fram till lunch idrott och so egentligen engelska också men vi ska tydligen äta lunch den timmen ist. Jusste kom ihåg nue att äta morötter så kanske man får en aning bättre bränna i sommar vem vet?;)

Gränby

Hejhej,,var på gränby idag satte in lite pengar på kortet. Sen när jag kom hem gjorde jag matteläxa så kom maxi.. Skönt att ha gjort matteläxan nue men jag skriver väl senare pusshejj. Aaah jusste ikväll är det andra avenyn :D

Tisdag

Sorry för dålig update. Har jue inte nån tid eller så orkar jag inte. Iaf jag har vart med tess dom senaste dagarna fast de har jag jue skrivit men skrev inte igår. Inte på morron heller för jag vaknade försent klockan ringde aldrig eller min mobil var avstängd.. Idag har jag iaf sovmorgon (skönt) :P. Efter solan ska jag nog dra upp till gränby och sätta in pengar på mitt kort. Mamma gav mig min månadspeng i "lösa pengar" istället föratt sätta in dom på kontot. Så nue äre typ överfullt i min "plånbok" det är jue en sånhär plåtsak så det ska "egentligen" bara va kort där typ :P. Men har inte så mycket mer att skriva eller jo. När jag kommer hem från gränby måste jag göra matteläxor -.- komer varadrgt föratt jag alltid blir distraherad av nånting när jag gör dom och dåe såe fort jag inte fattar bah lägger jag ifrån mig böckerna o sätter mig vid datan. Men iaf jag skriver senare..

sommer nu asso<33

Hejhej,roliigaste och skönaste dagen asso. Sov hos tess gick o la oss vid 5imorse :P. Vi var typ ute vid 04.10 och va med typ gabbe o hans kompisar..Iaf sen när vi vaknade så gick vi upp fixade oss. Vi vaknade vid typ 10 nånting. Vi skulle kolla när Izak hade match. Men han typ hade drivit med oss o jag fatta ingenting för han hade tydligen redan haft match i diös mkt tidigare. Men jag och tess drog iaf till ekeby föratt va med izak o maxi. Vi tog min cykel o den kan man inte skjutsa normalt på bara föratt pakethållaren inte sitter fast typ. Så det var fett drygt. Men vi va med dom o gjorde massa olika grejersen såe skulle jag o tess hem så hade maxi typ sönder min cykel så vi fick gå. Men vi lämnade cykeln i ekeby för mamma jobbar ändå precis där vi va. Men hon åkte iaf och hämta oss på stan.Och sen när jag o tess kom hem åt vi sen drog vi till willys och gjorde lite grejer. Vi hade fett kul..


Tess<33

Hejhej,,kom på att jag inte har bloggat på typ hela dagen? Har typ inte haft tid iaf först när jag slutade var det meningen att kag skulle dra till stan och träffa maxi. Men såe blev de typ inte. Jag hade typ varit depp hela dagen i skolan.Iaf när jag slutade skulle jag möta upp jojo och ge henne en tröja så hon kom till parkeringen så satt jag där och typ lyssnade på musik för mig själv så jävla skönt väder asso. Satt där i typ en timme? Asso de va så jävla skönt satt och lyssna på  "Jesse McCartney - Just So You Know" om och om igen. Sen kom Tess dit när hon hade slutat så gick vi förbi fritisklubben så hade dom typ bakat sockerkaka så vi fick dela på en bit sen blev vi skitsugna på det så vi bestämde att vi skulle baka det när vi kom hem. Men först gick vi till ica och så köpte tess piggelin (en åt mig och en åt henne) sen gick vi hem till mig och baka sockerkaka. Så hade vi lite picknick med det och så gjorde vi energidryck me soda stream det var fett gott och kul. Och såe var Jesper och Andres ute så vi typ skrek på dom med massa konstiga röster och dom typ blev fett förvirrade. Sen när vi skulle ta bort allt så kom dom till min altan och jag började asgarva och när tess kom ut o såg att dom stog där så dog vi båda av garv.. Sen gick vi in och satte oss vid datan så kom dom och plingade påe så drog vi ut. Vi var typ ute hela kvällen med dom. Vi hade faktist rätt så skoj :P. Och nu sitter jag och tess och typ lyssnar lite på youtube haha på sailor moon och hello kitty asso de e bäst haha sätter in lite bilder o sånt...Haha självklart så kan jag jue sailor moon låten utantill fan älskade det när jag var liten jag var helt beroende av det...jusste tess sover här:D<33
 


på kvällen såg vi en igelkott asso shiiet snacka om sommarfeelings...


picknicken <33

fredag :)

Hejhej,sitter och lyssnar lite på musik en skitbra men gammal låt "Jesse McCartney -  Just so you know". Håller på att klä på mig :P. Fredag idag :D ska ner på stan och typ va med Maxi och typ Isak (vet inte hur han stavar?) och typ polkan. Ajja sätter in låten just so you och en skitbra låt med miley cyrus som jag lyssnade lite på igår. Nån som har den och kan skicka får inte tag på den har bara "just so you know" på datan :P.
 


gränby och willys

kom nyss hem har vart på gränby och willys men jojo. Och nu sitter jag och äter sandwichglass den nya med krossad choklad typ har inte ätit den förut men den är skitgod i alla fall. Måste typ duscha nue pussheyy,


Hemma

Hejhej,,kom hem före ett tag sen..Pallade inte logga in på en gång typ :P. Ska vara med Jojo sen iaf.Men just nu lyssnar jag lite på musik oh är inne på youtube. Har äntligen fått "Flipsyde - When It Was Good" den hade tydligen kommit till playlist imorse eller nåt sånt :). Men skriver väl kanske lite senare för nu ska jag fixa mina naglar har manikyr som håller på att försvinna typ.

No

Hejhej,,har no vi ska typ skriva om vattentorn o lite sånt. Ska vara klara imorrn och vi hat typ bara kopierat en text från wikipedia så vi måste fixa det...Men jag skriver senre när jag kommer hem.

Outfit


Bjuder på bilden är jue helt ofixad har inte ens fixat håret än :P.

 fred parry kofta  - stadium
tunika - gina (fått från steffi<33)
jeans  - gina

AnCafe<33

Hejhej,här sitter jag och drogar lite AnCafe.Har inte fixat mig ännu ska göra det senare :P. Idag ska jag vara med Johanna<33. Första lektionen är musik. Ååh jag har inte gjort matteläxorna som jag hade tills idag...Men jag läste i alla fall ut "Det fattas en tärning" igår. Den är skit bra det är samma författare som skrev "i taket lyser stäjrnorna". Men fotfarande I taket lyser stjärnorna är bäst!! Asso uhr lång tid dröjer det egentligen innan den ska komma ut på DVD?
Men nu ska jag in på bloglovin och lite annat pusshejj.


varm choklad med flera kilo grädde ;)

hejhej,sitter och lyssnar lite på AnCafe och är inne på msn. Drack nyss varm choklad med grädde haha jag tog hur mkt som helst med grädde det svämmade över fan :P. Jag är lite arg på mig självjag skulle ha gjort matteläxor idag..Men det skrev jag jue tidigare att jag inte gjort,,Ingela kommer inte bli glad..Men jag ska typ fixa mig nu tror jag för jag ska läsa lite i "det fattas en tärning" för den måste jag snart lämna tillbaka. Men ni får hare såe bra.. 


matteläxa -.-

Hejhej,gör typ ingenting försöktenyss koncentrera mig på matteläxan men va fan så fort jag inte fattar nåt så pallar jag inte..Försöker få tag på pappa men det blir typ bah konstit när man ringer eller asso de e nån slags telefonsvarare som säger att man inte kan nå numret o så ,,men får väl ringa senare dåe..Jag lyssnar iaf på An Cafe och ska snart in på bdb tror jag eller bloglovin :P. Ajja ska dra hejj.

  juste jag satte aldrig in outfit imorse så får väl ta o göra de nue dåe..



jeans - gina
linne - lindex
adidas kofta  - stadium



Onsdag

Hejhej,,har precis klätt på mig,borstat tänderna och ätit frukost. Vet inte vad jag ska göra idag får se kanske drar med steffi till gränby igen..Sitter ialla fall nu och lyssnar på An Cafe <33. Åt lite smoothie till frukost mummsit. :P

 

Gränby..

Hejhej,,idag har jag vart med Steffi vi drog till gränby efter skolan för att fixa "jobb" till operation dagsverke. Men ingen ville "ta emot" praktikanter av nåt slag. Sen när jag kom hem var jag med Maxi. Och nu lyssnar jag på An Cafe. Fick en tunika av steffi idag också :) snygg ellerhur? Och för er som inte vet vilka An Cafe är så sätter jag in lite låtar ;).

 

outfit


aboow shiiet ser fett skum ut :P kolla helst inte..Men jag kan skylle på att jag hade bråttom

 linne - lindex
 kofta - gina
 jeans - gina

Tävlingen slut utan mig som vinnare..

Hejhej,,som sagt nu är tävlingen slut och mina inaktiva dagar på bloggen också så det betyder att nu blire uppdatering flera gånger om dagen. Tävlingen gick i alla fal sådär jag hade ledningen som etta ganska länge tills jag åkte till nyköping och då kom en annan tjej  som hade varit etta en gång innan mig men hon hade ramlat ner på listan och var inte längre med,,men sen hade hon varit inne typ bara en eller två dagar och liksom fått ihop typ 2000poäng?:S Så jag hoppas att hon inte blir godkänd i undersökningen..I ala fall just nu sitter jag och lyssnar på musik "An Cafe"<333 dom är så jäävla bra. Asso i helgen lyssnade jag på dom och typ drev att dom va skitbra men nu är det faktist seriöst..Jag dör dom är så jävla bra asso. Men nu ska jag fixa mig lite men först ska jag in på gratismakeup.se och ta bort massa forumsbevakningar och lite annat skriver senare när jag är klar då även jag kommer sätta in outfit för typ första gången på skit länge..

SNÄLLA BLI MEDLEM!!!

Som i rubriken snälla bli medlem här:  gratismakeup.se  när du blivit medlem gå in på "samla poäng" och gör minst 5 erbjudanden..Om ni gör det så får jag skicka in en order och få ett lippo med deras logga på och dom lottar bara ut 200stycken så snälla..


gratisrefill

Bli medlem på den här sidan snälla. Man får gratis påfyllning till mobilen :D Klicka här!
Man kan få presentkort o lita annat också :).

when it was good - flipsyde



  den är bara så bääst!!  Nån som har den? Kommentera snälla skicka den!!

No

Hejhej,,shar no. Vi ska typ skriva om vatten torn om hur dom fungerar och typ hur många de finns i Uppsala m.m . Idag är frisk har ju vart sjuk onsdag och torsdag nuj är jag bara lite täppt. Idag ska jag till David han fyller fjorton. För dem som inte vet så är han min kusin. Men nu måste jag jobba lite bajj.

Gratisbio.se

Bli medlem på gratisbio och samla poäng och få presentkort,biobiljetter och nu kan man även få prenumerationer på tidningar :). Helt gratis,,man samlar poäng genom att värva vänner,besöka hemsidor och göra erbjudanden,,gör som jag ;) bli medlem nu. Klicka bara på den här länken: Gratisbio.se
eller så kan du bara trycka på den gär bilden:

efterlängtat presentkort och irriterande förkylning

Hejhej,,har varit hemma från skolan både idag och igår pga. att jag blivit förkyld -.- det är så himla drygt. Har i alla fallläst lite i dag i "det fattas en tärning" den är faktist jävligt bra.

Igår kom också mitt efterlängtade presentkort från gratismakeup.se på H&M 150kr :D.


är inte fixad på bilden!!!

några små ändringar..

har ändrat lite bakgrund i rubrik och så har jag gjort så att rubriken står i mitten inte så mycket menmen fortfarande ändring :P. Händer ingenting på gratismakeup.se just nu så jag tänkte att jag lika gärna kunde fixa lite här. Srev tidigare att jag tänkte göra en ny design till sommarn men har ingen aning om vad och hur jag ska göra...Får väl se om jag kommer på nåt:P. 

ny design till sommarn?

Hejhej,,sitter och lyssnar på musik. Kom hem från Nyköping igår hade skit kul där :). Har tänkt på om jag ska göra en nu bloggdesign som jag ska ha i sommar men har ingen aning om vad jag ska göra kom med förslag hur jag ska göra,,får inte vara alltför komplicerat har inte så himla jätte bra program att radigera i.. Men vill gärna veta hur läsarna tycker jag ska ha. 

Skön dag på stan :)

Kom nyss från stan eller jag har hunnit äta men ändå..Ligger lite under i tävlingen "/. Imorrn ¨ker jag i alla fall till nyköping :) kommer ha fett kul :). Här är lite bilder från dagen:




så köpte jag en bikini överdel på H&M för 129kr fast jag ska få pengar för den av mamma skulle köpa underdel också men fanns inte i min storlek 

supergratis.se

bli medlem på supergratis.se och samla poäng man kan få presentkort lotter VIP på playahead och mycket mer lätt att samla poäng också  :). tryck på bilden nedan:

ledsen för den dåliga uppdateringen

Hejhej,,ledsen för den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp med tävlingen på gratismakeup.se och nu leder jag igen :) du kan gärna gå in oh kolla ställningen genom att trycka på länken här: (länk) (scrolla ner för att se väsktävlingen). Har märkt att folk gillar min blogg m.m själv tycker jag att den är skitful och tråkig men har fått många positiva kommentarer om den och så vidare :). I alla fall det är ju påsklov nu :). Är hos kusinerna har vart och ridigt tidigare idag på skolan dom går på (waldorf). Hihi jag galopperda för första gången :) det var första gången jag gjorde det nånsin och det är skitkul. Men nu har mitt arsle dött haha det var sadeln som typ gjorde så att jag fick ont? Haha. På onsdag drar jag till nyköping och hälsar på Stefani,,vi brukar vara  i Leksand på somrarna med hennes familj och lite andra personer och det är första gången vi träffas nu sen i somras ska bli jätte kul har saknat henne very much. Är kvar där till på lördag (sorry tess vi kan inte gå påskharar) haha men nu har jag skrvit lite väl mycket det får räcka hejdå :)

sist i topplistan :'(

Hejhej,,har inte skrivit på några dagar nu och jag har gett upp hoppet för tävlingen :'(.  Idag har jag shoppat lite. Skulle till H&M och köpa ett halsband med ett hjärta på men det var slut. Skulle också köpa en liten väska med nitar, på Gina så den köpte jag.





Lite bilder från när jag sov hos jojo när det vad earth hour:


vi körde lite anden i kortet :P Så gjorde vi typ en drink med kosyrat vatten och apelsinjuice det var fett gott

RSS 2.0