(rubrikslös)

hejhej jag har typ inget att göra såe jag kan väl lika gärna skriva ett litet inlägg. Idag har jag vart med jojo och lina för skulle jag och jojo åka med min mamma och köpa skor kollade igår men hitta inga och hitta inga idag heller såe vie ska typ kolla när vie kommit hem från leksand. Åker påe fredag. Imorrn kommer stephanie hit hon ska följa med till leksand. Ska bli såe kul att träffa henne. Va jue hos henne i påskas (hon bor jue i nyköping). Och jusstejag ska sätta in bilder från konserten men jag har inte fått dom av tess än..Och såe måste jag göra nåt åt den här överdrivet fula designen jag har ocg såe måste jag ta bort nedräkningen jag hade till konserten...Ajja får väl se om jag skriver nåt nån gång.

asso jag är bäst påe att handla hahah

har inte bloggat idag va? Palla bry sig jag har skrivit att jag drar ner påe bloggandet nue påe sommarn såe...Idag har jag iaf inte gjort såe mycke..bara suttit här vid datan och försökt fixa låtar till mobilen för jag råkade ta bort allt när jag skulle rensa mobilen till konserten såe blev inget sparat..ajja va nyss påe ica haha de gick jue bra..Lånade syrrans cykel och den va skit vinglig. Sen när jag va påe väg till affärn sa jag för min själv hela tiden hamburgerbröd,2 tomater och glass om o om igen för att komma iåg att jag skulle köpa de. Sen när jag skulle gå och ta tomater fattade jag först inte vart jag skulle ta dom från för de fanns typ två olika ställen där det fanns tomater. Och sen skulle jag ta glass och dåe visste jag som vanligt inte vad för glass jag skulle köpa för glass. Aaah men sen när jag kom till kassan (jag hade fått 50kr av mamma) aah dåe kostade allt 53 jag bah jahha men jag har bah en femtiolapp. Såe dåe fick hon typ ta från kassan eller nåt sånt jag fatta inte. Och sen när jag kom hem gick av cykeln såe typ lyfta jag lite påe den jahha dåe lossnade fram hjulet hhaaha de va derför de va såe vingligt :P. Och nuehar jag precis ätit hamburgare med pommes pusshej.


ooh jusste en bild från britneys facebook:
 

shiiiiet!!

mhhhhm gissa om jag blev chockad och satt och grt glädjetårar gissa om!!

Eftersom att jag och tesss igår märkte att vie är med i bilderna påe Britneys facebook!!!!! JA DET ÄR SANT!!! Kolla själv tryck HÄR shiiiet alltså!!! Iaf jag sov hos tess inatt.


lite bilder från igår påe konserten men kommer mer...

m ja rubrikensäger väl det mesta..Jag filmade mest men tess tog också en massa bilder som hon ska skicka som dåe blir insatta påe bloggen...
Men jag kan jue berätta lite nue om gårdagen också.
Vie kom fram till Globen vid fem. Dåe gick vie och köpte tröjoroch lite annat.. Såe kom en av BRITNEYS paparazzifotografer fram till oss och frågade på engelska: kan jag ta ett kort på er till Britneys webbsida? och tessvar typ den enda som fatta nåt såe hon bara aah okej såe gick vi bort lite såe tog han ett kort påe oss såe vi kommer typ vara med påe hennes webbsida!!!!Jag och Jenny shiiet vie dog när vie fattade att vie skulle vara med påe hennes hemsida asso fatta hon kommer liksom veta vilka vi är!!! Men till konserten... Dörrarn öppnades och man kom in fäste blicken på scenen och märkte hur nära scenen man faktist satt. Hade stora förhoppningar eftersom att pussycat dolls skulle vara förband men det var dom inte..Istället var det en dj havanna brown. Och innan det var det NRJ som var där och djade lite.. Sen blev det nedräkning på 25 minuter som ändå gick rätt snabbt..Och sen när det var klart kom det  massa cirkus folk och gjorde massa grymma grejer..Och sen kom hon där efter en grym presentation i två korsade "rockringar" påe en platta i mitten av dom ner från taket eller vad man ska säga. Alla skrek jag fick värsta panik grät och allting. Och började sjunga Circus...Man satt där sjöng med skrek ver helt till sej jag filmade inte ens det var för mycket alltså fast dethade varit såe coolt att ha film påe det men det bara såe gick inte att filma.. Och hon sjöng massa låtar alla blev helt tokiga när hon sjöng baby one more time och toxic womanizer och lite liksom vissa speciella låtar..Aah min röst var jue helt förstörd när vie kom ut.. Jag köpte ett halsband 100 :- en nyckelring 40 :- två stycken t-shirtar 320 :- /st en mugg 20 :- och såe fick man en lys grej när man köpte sakerna som det stog kill the ligts påe men hon sjöng inte den låten? och inte oops I did it again heller? Jaja jag tycker iaf att det var en jävligt lyckad kväll. Och såe är jag såe jävla avis påe dom som går påe konserten idag får hon har signering idag...



fan ta er om nie snor bilderna...

berkinge idag

hejhej idag åker vi till berkinge. Det ärinte ens såe himla bra väder? Men iaf såe igår när jag kolla påe mtv såe va det en ganska bra låt såe nue kollade jag påe youtube (jag kom bara ihåg ena namnet påe dom som sujnger såe nue har jag laddat ner den påe playlist...

Cidinho & Doca - Rap das armas

vart med BÄSTA Tess<33

Hejhej har inte bloggat på typ hela dagen och inte igår heller eller?Ajja idag har jag vart med bästaste bästis Tess<33 vi drog till stan och va med tess kompisar Linnea och Jennie typ. Jag och tess skulle äta påe donken och ta plusmeny och få  ett rosa glas som vi trodde var veckans färg för dom sa de påe reklamen påe tv men nej det var blåa den här veckan. Iaf sen innan vi skulle hem så drog vi in på New Yorker och så köpte jag ett par shorts bara 49kr. Dom har typ alltid rea o dåe är det skitbilligt...Imorrn blirre Berkinge om de e fint väder idag har det jue typ duggat och vart mulet o grått. Jaja nue msåte jag typ sova typ kollar nog lite påe teve. Pusshej.

haha typ tess lyse på cykeln?hade lite rolit såe jag tog en bild påe de :P


shortsen..

min kamera påe mobilen e sämst ska nog önska mej en nye mobil när jag fyller år tror jag fast jag gillar inte dom nya sony ericsonn walkman mobilerna för dom har en såe klurig meny haha. Jaja men dåe kanske jag inte kan önska mig piercing i tungan?

tråååååk hela dan

Hejhej. Satt nyss påe datan lyssnar påe musik. Har fett tråååååk och kommer typ ha de hela dagen för att jag inte har någotr att göra. Och snart ska jag tvinga mig in i duschen även om jag inte orkar..Kollade påe i taket lyser stjärnorna igår kväll när jag skulle sova men vjag va såe jävla trött såe jag somnade efter inte såe löång tid och sen vaknade jag vid 4 av menyn som lät så jag gick upp och stände av skiten :P. Jaja nue ska jag typ hjälpa mamma med nån bild hejdåe.

hemma från åland

hejhej kom nyss hem från mammas kompis som fyller år idag. Kom hem från åland idag och är helt slut. Har typ inte tagit nån bild och jag orkar inte skriva nånting om *resan*. Måste duscha också har inte gjort det sen dagen innan vi åkte för jag hade inte direkt nån lust att duscha där borta i stugan :P. Jag orkar iaf inte dskriva mer nue hej.

upp tidigt imorrn -.-

hejhej nue går jag och lägger mej och kollar påe I taket lyser stjärnorna. Måste typ upp vid 6imorrn eller nåt jagfattar inte :P. Är iaf på åland till påe måndag så de blir ingen bloggning det här blir antagligen sista inlägget för jag kommer inte direkt kunna blogga imorron bitti? Har inte bloggat så mycket idag heller..Men jag har iaf varit med tess vi gick till bellman till hennes gård där hon borde för typ sex år sen eller nåt det är alltid lika kul att gå dit och snacka massa minnen och typ garva ihjäl sig :P. Och sen drog vi hem till min mormor för vi skulle fika med grädde och jordgubbar. Och fan jag har inte gått in påe bloglovin men ååh jag pallar inte nue..Jag vill kolla påe film nue jaja får väl stå ut med typ 100+ inlägg när jag kommer hem. Puss o kram hej.

Britney Spears brunett igen...

Ja jag såg det nyss på msn.com . Britney har färgat håret från platinablont till casual brunett. Vet inte riktigt vad jag tycker visst det är riktigt snyggt men jag hade faktist hoppats på att få se henne som blondin på scen...Och nue är det bara 10 dagar kvar. Och jag längtar som f*n.. Men jag tror att konserten blir fantastisk ändå. Även om hon bara gör singback (mimar) fast man hade jue velat höra henne live också..Men sjunger är jue inte detenda hon gör heller hon pratar jue massa också :P. Men vad tycker ni om färgen HISS eller DISS?

För mej är det helt klart en HISS!!:D<33



god morgon

Ja god morgon på er som läser bloggen..Vad har ni för er? Själv har jag nyss kollat lite på tv. Vaknade för typ en timme sen kanske. Idag ska jag vara med tess och david. Och sen måste jag packa..Jag ska åka till åland imorrn för minmormor hyr typ nån stuga där nue tror jag. Så vi åker buss till mariehamn imorrn klockan tidigt haha och tar eckerö linjen dit. Haha jag åkte eckerö lnjen för bara några dagar sen när jag va med jojo i östhammar jue :P. Iaf dåe kommer jag  vara borta till måndag eller tisdag så då blir det ingen bloggning..Men nue ska jag bah skriva ett nytt inlägg och sen ska jag in på bdb.

lite bilder

ååh jag är så trött på mej själv och jag vet inte varför. Åkte till berkinge för att vi skulle hämta nån grej sen åkte hem igen. Så badade jag och nue har jag varit inne på bdb. Och sen ska jag väl in på bloglovin. Och så har dom gjort om bloglovin skitmycket så först blev jag helt förvirrad..Jaja här år lite bilder från östhammar iaf. sätter inte in alla för det är mest typ bilder på jojo ahaah som är lite drog hahaha hon kanske inte vill att jag ska sätta ut de.
i öregrund:








ute på däck när vi åkte eckerö linjen




det här gjorde mej väldigt förvirrad haahha när vi satt på bussen ch skulle hem från mariehamn så satt jag och jojo o prata lite så kollade jag ut lite och så såg det ut som att den där killen i gul tröja typ "flög"? Och de va lite läskigt hahhaha men sen kom jag på hur det var. Han satt i bussen brevid och bussen vi satt i speglade sej i den bussen som va brevid hahaha.



 

hemma

så nue är jag hemma eller ja jag har varit hemma ett tag..Sen ska jag duscha är så jävla varmt så man dör jue..Har haft skitkul där borta iaf  :D. Pallar inte skriva om det :P. Och inte har jag vart inne på bloglovin heller så det vågar man jue inte ens kolla hur många inlägg man har att läsa..Ajja orkar inte skriva mer nue hej.

RSS 2.0