härlig helg i Berkinge med mycket sol och bad

Hejhej jag har ju inte kunnat skrivit något dom senaste dagarna föratt jag vart i Berkinge. Har varit sååå himla härligt perfekt väder och allt!!! Kan jue skriva lite kortfattat om helgen: När vi kom dit var det skitvarmt :D vi hade shorts och linne på oss när vi åkte (iaf jag hade det) så jag "svettades" inte direkt. Vi la ifrån oss grejerna och gick in i husvagnen och lät dörren stå öppen lite så det skulle bli lite skönare där inne dåra. Så la vi in sakerna och lite ¨sånt. Jag och tess drog ner till bryggan och lyssnade lite på musik och sånt. Så vare några tjejer där som vi typ pratade med lite senare och sånt. Sen kommer jag interiktigt ihåg vad vi gjorde efter det. Vi körde lite badminton. Senefter ett tag kom andreas och jesper så drog vi ner och bada (det var typ 21,5 grader i vattnet liksom...). Sen när vi ksulle gå råkade tess trampa på nåt så hon fick massa taggar i foten. Så gick jesper och andreas föratt säga till mamma men hon kom aldrig så tess gick bort själv och så drog dom ur taggarna ur foten. Så kom jesper och andreas med dusch grejer till mig  för jag och tess skulle duscha så jag sa till dom att hämta saker. Så duschade vi drog tillbaka till husvagnen fönade håret och sånt. Så åt vi tror jag. Sen gjorde vi lite saker som jag inte kommer ihåg. Men dom drog hem vid sex eller senare (andreas och jesper). Sen lite senare körde jag och tess kubb och massa annat.Sen vid 12 på kvällen drog vi till bryggan och satte oss så var dom där tjejerna där "juliaoch sofie" där så vi sanackade lite med dom haah vi hade filtar med oss föratt skydda mot myggen :P. Ajja nog om lördagen nue om idag: När vi vaknade så var det så varmt i vagnen så det var snabbt upp ut sängen och på med shorts och bikiniöverdel. Smörjde in sej lite så man inte blir röd. Och fixade lite med packningen. Sen drog vi till bryggan låg där med täcken hahahaha. Men jag får ont i mina revben om jag ligger och solar på mage när det är hårt såå...Sen gick jag och satte på mig "bikiniunderdel" och hämtade våra handdukar. Så hoppade vi i eller ja tess hoppade i först för jag får panik när det inte finns nån stege att gå upp på osv för jag hatar verkligen hatar bryggor!! Sen drog vi upp och drog till "the real" badplats igen och badade med jennifer och samantha så hoppade vi lite i hopptornet. Sen gick vi till duschen och sköljde av oss lite så gick vi till husvagnen och torkade lite. Sen efter ett tag åt vi. Så fick jue självklart jag och tess gå och diska.. Ajja det var lite iaf men hundratals bilder sätts in...











Det blev lite konstigt med bildrna men det är för att de är tagna från bådas mobiler så de blev lite..
När vi kom hem drog vi till ica och köpte grejer och gjorde tårta för det är jue morsdag idag :D jag skulle egentligen ha bakat toffeemuffins men det blev inte så. Ajja tror inte att det finns en enda som orkar läsa det som står där uppe ajja pusshej för nue ska jag gå och sova hhaaha :P ooh juste tess sovaer här inatt :D Haha och kolla vad brun jag blev :D pallade inte ändra storlek på dom senaste bilderna blev så drygt





                                                                                        

har inte skrivit så mycket idag.

Hejhej,,har typ inte skrivit nånting idag...Men jag har faktist en ursäkt :P. Har vart med Jojo nästan hela dagen. Sen kom Tess så drog jag och jojo till portal föratt möta henne. Så gick vi in på donken för jag blev sugen på vatten :P. Och min cykel pajjade kedjan hoppade av,jahha då blev det att gå hem..När vi kom hem gick vi och satte oss vid datan (jag hade kunnat blogga men pallade faktist inte). Och lite senare drog vi ut och bah gick runt och jag hade inte så mycket batteri så jag kunde inte ta några bilder men en tog jag iaf eller det var jojo som tog på mej och tess när vi höll i ett paraply som vi hittade. Ajja sätter in den  i de här inlägget ändå men...nue sitter jag här har precis borstat tänderna  och tvättat bort sminket,packat klart till imorrn och ska snart sova så godnatt!


haha tess jävla kortis och folk tycker att jag är kort som är typ 5-10 cm längre än henne OMG haaha :P

tess due måste med!!

Kom nyss hem från skolan. Vi fick sluta tidigare vi kollade på film som tog slut för vi började kolla för typ nåra dagar sen. Kollade på Hot Rod. Vi slutade kvart i två fast vi brukar sluta fem över. Ajja sitter o pratar i telefon med tess o övertala henne att följa med till Berkinge imorrn. Ajja pusshej.


pluggat klart

japp okej jag stängde aldrig av datan när ag skule plugga men ändå. Idag har jag en kjol och mina nya neutrala strumpbyxor pöå min som jag inte har använt något par av nån gång och nue första gången jag anväder ett så har jag redan fått en mask!OMG vad dåliga säger jag bara. Fast den är rätt högt upp men och? Ändå,fast jag har 5par ojj nue är jag seen måste rusha.

fredag :D:D

Hejhej sitter och lyssnar på musik Uffie såklart :D. Hot Chick just nue :P. Idag äre Fredag :D. Lina och Rim har hemstudiedag idag så dom kommer till H-stam :D (dom gick där förut,nue går dom på kunskap). Jag ska inte skriva så mycket nue för jag ska inte sitta vid datan hela morgonen (som jag brukar) för jag måste läsa igenom en gång till i religionen känner att jag kan rätt så mycket. Många år och sånt man ska kunna och det flesta kan jag. Men man kommer typ få behöva skriva mycket i svaren och sånt så jag hoppas att det går bra. Kommer antagligen att få beskriva nån person. Jag tror att det kommer vara Paulus så jag måste läsa på ett papper som vi har fått om honom. Ajja nue stängs datan av pyssheijj.

Johanna läs!:O

Nue har jag precis bytt om till sovkläder så ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sdminket nue. Men jag måste bah skriva ett kort inlägg först. Åker till Beriknge på Lördag morgon och stanar till söndag så jojo due får sova här om due ska me för vi ska åka precis efter frukosten såe att due vet...

jossan :D

Helloj!!Pluggade nyss och samtidigt hade fotbad. Läste igenom alla anteckiningar tog ett tag vet inte hur lång tid men kanske 10minuter-1kvart. Så nue är mina fötter lena också. Jossan har varit här. När hon kom så satt jag och lyssnade på Uffie. Och laddade ner lite fler låtar med henne :D. Så satt vi vid datan ett tag sen åt jag. Och när jag var klar med det gick vi ut i regnet. Haha vi hade mitt lilla grön,gula paraply haha. Vi gick hem till hennes mamma för hon skulle hämta pengar så drog vi till ica så fick jag en muffin av  henne och hon köpte en till sig själv också såklart. Jag tog en toffee såklart och hon en typ marshmallowsak glömde självklart att ta kort på dom :P. Har faktist kommit på hur man skulle kunna göra toffeemuffins själv,,verkar vara skitlätt men då måste jag bara ha lite saker först. Ajja sen gick jag med Jossan lite typ till bellman sen vände jag och gick hemåt..


hemma jossan senare

Kom hem för inte så längesen. Sitter och lyssnar på musik självklart first love med uffie haha. Jossan koer när hon har slutat. Hon har idrott. Har prov i religion imorrn jag borde plugga för jag kan inte så jättemycket tror jag haha. Känns som att jag är hungrig men jag vil inte äta nue är inte sugen på nåt haha. Kom nyss på att vi slutade rätt så tidigt idag kvart över två fast jag hade hela tiden för mig att det var kvart över tre,så såg jag klockan nyss och blev helt förvirrad men sen kom jag på hahahah.

torsdag morgon

Sitter och lyssnar på min nya drog "uffie - first love",satt in den på mobilen igår :D intressant va? Och så har jag äntligen pallat "ladda ner"  "nothing else" - lady gaga. Ajja idag ska jag vara med Jossan :D det ska bli kuligt,,vi är typ aldrig tillsammans nuförtiden :(. Steffi kanske inte kommer till sklan idag :(. Hon sak messa vid åtta om hon kommer eler ej,,hon hade träningsverk igår från i förrgår och idag hade det tydligen blivit värre så hade hon ont i magen typ. Något mer jag ska skriva?Nej har inget mer nue hejdå.

Uffie!!<3333

Har fått en ny låt som jag drogar haha. Uffie - First Love sååå jävla braa. Hade en låt förut också "Pop the glock" den är också sjukt bra. Hon har massa andra låtar som är sjukt bra också, Hon är gryyym! Kom på att jag hade glömt att sätta in en bild från igår haha vi var jue på österängen för vi hade friluftsdag och det var jue inte precis molnigt väder..Sjukt varmt och soligt sommarväder :D.  Jag blev röd i ansiktet -- men Matilda asgarvade man åt imorse när man såg henne asso hhaha bara kolla bilden.


Hon hade t-shirt kolla amren och uppe vid halsen man ser lite hahaha omg säger jag..Och hennes ansikte hahahahha



Uffie :D:D<333


precis hemma

Kom precis hem. Dagen har väl varit okej,kollade på film på svenskan och engelskan. Idag vet jag inte vad jag ska göra..Borde plugga religion -.- pallar inte..Tess ska komma hit o lämna mina hörlurar som jag hade lagt i hennes väska förut hahah. Men nu skajag in på bloglovin. skriver väl sen pusshejj

äta hund?

sitter och kollar på vakna med the voice. Josefin ska typ äta hund på burk en 15-20 gammal konserveringsburk liksom fyfan asso. Men jag vet inte om dom kommer göra de för dom har fått massa mejl om att det kan vara farligt och det var någon som hade ringt in och sagt att det kan ha spridit sej bly i det för att det är bly i burken jue. Aja idag ska jag typ inte göra nåt. Måste plugga lite..Har på mej ett av linnena jag fick igår och adidaskoftan. Men nue ska jag fortsätta glo på teven.

kusinerna

Hejhej,,kom precis hem från storvreta. Var hos mina kusiner. Mamma och min morbror skulle hjälpa dom att lägga gräs typ. Haha  sitter och hickar och min hals är helt cepe.. Ajja ska in på bloglovin nue tror jag :P

provat kläder

Skrev nyss att jag hade fått kläder. Fick ett svart vit randigt linne,adidas kofta,björn borg linne och så var det lite annat som jag inte junde ha/ville inte ha. Men adidas koftan är lite kort i ärmarna.

Aah juste har fått massa färg i ansiktet idag men det jag hatar med de är att det är RÖTT!!!

banken

Kom precis från banken. Förde över och satte in pengar :D. Kunde inte blogga imorse för att blogg.se laggade..Man kom in på startsidan skrev e-mail och lösen sen blev det att sidan inte kunde visas. Idag har vi vart på österängen med skolan. Hade friluftsdag. Så på en gång när jag kom hem tog jag en dusch. Men nu ska jag prova kläder som jag fått.

utmed hundar,tess & träffa donia :D

Kom precis in typ. Var med Tess..Vi gick ut så var Shebran ute (stavning?). han hade hundarna ute. Så gick jag och tess och klappa dom lite så fick vi gå ut med dom :D. Såå himla gulliga dom är asso!! så var vi ute ett tag gick förbi ftg för att vi såg att Donia var där. Sen gick vi till gården igen för tess skulle hem och äta. Så jag var ute själv på gården lite med dom. Sen gick vi och lämna dom efter ett tag. Så gick vi hem till mej och tinade lite jordgubbar och vispade grädde mummsigt.


Ozzy


ozzy


atlas (vet inte om man stavar med s eller z)





Asso shiiet fan driverue med mej såå jävla söta!!

ghaah,,tess e på stan -.-

Japp tess e på stan..Då får jag jue nnåting att göra haha. Pratade med mamma för inte så längesen hon sa att hon skulle till lindex nue och byta mina neutrala strumpbyxor. Och nue kommer jag få 5-pack istället för 2-pack :D. Me is happy haha. Jajja nue får jag väl göra som jossan säger: 

Misslyckad . / film . säger:

haha baby gå ut och njut av solen !

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli säger:

haah


återkmmer senare,,pussar. 

Britney har två konserter eller vad man ska säga

Såg nyss att hon kommer ha två konserter i stockholm. Hon kommer ha den andra konserten dagen efter den första alltså den andra blir då 14Juli..Jag ska gå på den första (den 13Juli) och just nu vet jag nte hur många dagar det är kvar men det är bara att kolla här på vänster sida :D.


tess kanske?

Kom precis hem från skolan. Haha jag och Matilda gömde Karins cykel på lunchrasten. eller asso hon hade bara låst den i bakhjulet så den satt inte fast i cykelstället. Så vi rulla bort den till ett cykelställee typ nästan brevid haaha vi garva ihjäl oss :P. ajja har precis varit inne på gratissms.se skickade mess till tess om hon kunde göra nåt idag om due vill bli medlem tryck bara här. Ja sen ska jag in på pea och skicka mess till mamma haha så hon inte glömmer att ta hem sånna där typ  renklemmor som jag ska ha imorrn när vi har friluftsdag :). Jag skriver väl senare hur det blir men hej så länge.

outfit lite längesen kanske?


Tog i mitt rum och det är så dåligt ljus här inne så jag va tvungen att tända en lampa....

SSS tröja - nån hemsida kommer inte ihåg vaad den heter
cheap monday jeans  - weekday

måndag morgon

Sitter och lyssnar på musik (som vanligt). Har precis "plåtat" dagens outfit. OBS! Inte fixad än så bilden är helt cepe. Idag ska jag typ inte göra nånting -.- . Ska kanske se vad tess gör. Jojo har jue träning..Annars blire väl bara att sitta här. Usch,,jag har skavsår på ena lilltån sen igår. Jag hade mina skor från New Yorker och även om jag har strumpor så från jag skarsår?:O Det är såå drygt,,och idag på gympan ska vi springa (som vi alltid gör) och imorrn äre friluftsdag på österängen..åååh jag kommer ha fullt med skavsår -.- . Jaja dey får man väl leva med. Haha idag åt jag film men kalaspuffar,,mamma brukar säga nej till att köpa dom för det är så mycket socker typ? Men igrån lyckades jag få dom så det var gott och det påminnde mej om sommarn för förra sommaren åt jag det varje dag till frukost haha. Så jävla gott jue. Men nue har jag skrivit lite mycket så jag ska nog sluta nue ;).

"stadsvandring" du måste läsa!!

Har inte skrivit några inlägg idag nästan..Det är för att jag och Johanna har vandrat runt en massa i stan.
Först drog vi ut hade ingenstans att gå,,hamnade på stan..Gick runt där satt oss lite vid ån. Sen gick vi nånstans hamnade vid willys (den vid österängen tror jag). Så sa jag till jojo att vi kunde gå till tess för hennes mamma bor där,,inte så långt från willys. Och tess hade sagt till mig att hon  skulle till sin mamma idag.Men hon hade dragit därifrån en timme innan vi kom för hon skulle bara vara hundvakt ett tag (perfect). Men  vi fick ändå komma in och sätta oss lite o vila. För det var ju inte så kort vi hade gått heller ;). Så vi satt där i tess rum kanske en kvart och kollade lite i gamla skolkataloger. Sen när vi drog därifrån fick vi "färdkost" (som hennes mamma sa) av hennes mamma. Det var kex med choklad och juice i plastgrejer som är skitgoda. Sen så visste vi inte hur man kom hem men sen såg vi att boländerna inte låg så långt bort så vi gick dit. Gick in på coop forum och kollade på skor. Asso man kunde köpa ett par pumps för 99:- fett billigt :O. Så var det en sån här grej för små barn man kunde kolla på film det var lillefot haha så jag kollade lite på de. Sen fortsatte vi gick vid sidan av E4an typ? Haha gissa om alla glodde :P. Men det har iaf varit en underbar dag såå jävla kul. Gick runt och lyssnade på Fairytale. Vi gick väl ut vid 4 eller fem så vi har ju vart ute rätt länge kan man säga :P. Men nu ska jag ta ett bad puss på er! 

Aah juste från början när jojo kom hem till mej åt vi jordgubbar med grädde mumms!










vad ska jag ha för rubrik?

Hejhej,,kom precis hem från ÖoB och så har jag vart på ica också. Hann inte skriva något innan jag åkte föratt jag vaknade typ en halvtimme/kvart innan vi åktte såe..Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kan se om jojo vil göra nåt. Ska snart äta iaf. Det blir pommes och hamburgare :D. Kanske lite tidit att äta nue för de e typ middag? Ajja skriver sen.

Nyss hos jojo

hejhej,,var nyss hos jojo. Vi gjorde inte så mycket satt typ bah vid datan. Och nue tänker jag sitta här. Har inte ätit nåt idag,,men jag är inte hungrig :P så jag pallar inte äta. Men jag skriver kanske mer om jag sitter uppe längre

hemma

Kom hem från söderby typ nyss. Vi red o lite annat :D. Ska på Riwaas födelsedagsgrej sen ska jag ringa jojo hade jag tänkt :). Men jag skriver senare för jag har inget mer att skriva nue

ska med matilda till söderbystallet tror jag de heter

Hallue,,jag vaknade klockan 09.00 av väckarklockan men ställde på snooze två gånger gör jag va så jävla trött :P. Ska till matildas typ medryttarhäst Ludde :D.Och senare idag vid 16.00 ska jag på överskningsfest typ för en tjej i klassen som fyller år. Ska dra dit tillsammans med steffi :D. Jojo gick hem för ett tag sen också :P. Matilda kommer iaf om 20minuter så jag ska nog  gå in på blogovin o bdb en snabbis. Skriver när jag är hemma igen pusshejj


hur kul får man ha?

Haha vi sitter inne på blip.se och spelar så hittade vi det här roliga bilbane spel asso vi garvar ihjäl oss :P (jojo e den röda bilen o jag den gula)








när vi båda slirade och kom av banan haha


haha samma där

stan

Kom precis hem.Vi drog till stan vid sju kanske. Mamma o hennes kompisar skulle till flustret såe vi gick när dom åkte. Så var vi på stan lite gick runt o lite sånt. Sen vid tio kanske så drog vi till flustret eller asso stälde oss utanför för att jag skulle kolla om jag kunde se dom..Vi trodde att det skulle vara svårt att se dom men på en gång så såg vi dom hahah. Så ropade jag på dom och dom hörde jue ingenting såklart.Men sen såg dom oss så fråga mamma vad fan vi gjorde där o sånt för dom visste jue inte att vi va på stan. Men jag tiggde till mig pengar fick 92kr haah. Så drog vi till donken (jag hade inte ätit nåt tidigare) jag köpte en big mac så fick jojo en cheeseburgare. Asso jag va inte ens hungrig?Eller sugen?Ändå så köpte jag och åt upp?asso jag har fett med ångest nue...ajja vi har gjort lite annat på stran också var i musikens hus lite. Ajja bilder..



beroende haha



Vinnaren av eoruvision song contest love a fairytale heter den väl? den är bäst iaf

gårdagen..

Jag skrev jue inget igår kväll och har inte gjort det tidiagre idag såe jag kan jue göra det nue..
Jag och Jojo drog ut typ klockan 19.50. Så  visste vi inte vart vi skulle så vi gick runt lite. Så tänkte vi gå till stan för vi typ gick på den vägen man går när man ska dit. Så kom jojo på att vi kune dra till Lina men vi sa inte till henne att vi skulle dit. Så vi gick till Lina dåe så fick vi koma in. Kollade lite på tv,,det började en film "Du,jag och Dupree" jag hade sett den förut men inte jojo o lina. Och Johanna kollad eknappt för hon typ tyckte att den inte verkade vara bra. Men sen var vi tvugna att dra kockan va kanske typ 9 jag vet inte men vi kom hem vid elva halv tolv så vi gick till stan dåe hahaah. Vi gick typ bah runt lite. Sen nr vi skulle hem så såg vi typ ett gäng killar kanske 18-20år jag vet inte. Dom gick typ en bit framför oss,,och sen helt pötsligt typ stannade dom upp och gick bort från gångvägen och ställde sig på en gräsmatta som var brevid gångvägen och så kollade dom på oss skitmycket. Och blev vi typ lite rädda xD. För när vi fortsatte gå så såg det ut som att dom gick emot oss jag bah shit dom där e typ läskiga så vi typ sprang över bilvägen och då typ skrek dom på oss och typ buade? Ajja sen när vi kom hem kollade vi på en film som heter 21 den är rätt så bra faktist. För jag komer ihåg att när den gick på bio så ville jag se den.


kladdkaka..

Jag och jojo drog till ica blev sugna på kladdkaka gick hem till hene fick inte baka drog hem til mig och gjorde en och...







ja den blev jue inte bara lite kladdig hahah ;P

Hos jojo

kom nyss in vi har vart ute och gått lite. Kom till Gränby haha som vanligt alltid när vi går ut o går så blire alltid såe att vi drar til :P. skriver väl senare pusshejj

Haha 500de inlägg

Hejhej sitter i jennifers rum nue. Paallade inte sätta ¨på min data för ett inlägg :P. Hade tänkt att göra pannkakor till frukost men vi har tydligen redan i frysen så jag skjär dom i småbitar som vi brukar göra med dom och det blir skit gott :D. Som sagt gick och la mig vid halv 5 imorse så vaknade jag halv elva japp great :P..Men nue ska jag göra pannkakor. Aah juste hhah de här e mitt femhundradeinlägg :P.men pusshejj

Snart ger jag mig nog..

Halloj nu är klockan halv fem och jag sitter fortfarande här. Är inte det minsta trött. men tror snart att jag ger mej och lägger mig i sängen i alla fall sätter på tvn eller nåt sånt för det här går jue inte..visst jag är ledig imorrn o det men ändå jag kommer jue vara helt död imorrn när jag vaknar/hela dagen. Fast jag tror faktist att jag somnar ganska snabbt ändå om jag lägger mej nue. Har iaf precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Asso det är jue bara drygt att sitta här.."Idag" ska jag vara med jojo. Ska sova hos henne och om det blir fint väder drar vi ner på stan. Kollar lite där njuter av solen (om det ens blir nån sol)..Man får väl helt enkelt hoppas och se sen när man vaknar. Slänger väl in en liten bild på mejj själv som jag tar med min webbkamera så ni ser hur jag ser ut just nu haha. (kameran är ine så bra men...)



Godnatt på er sötnosar!



Bilden Säger Allt!


så nue är jag hemma

Nue är jag hemma. Fick nyss lite budapest tårta så gjorde jag med ångest fransk manikyr på mamma :P. Äter riskaka haha. Provade nyss det jag hade tänkt ha på mej på skolavslutiningen var rätt så snyggt :D. Så det är jue bra. Provade strumpbyxorna också och dom typ kändes lite små så vi ska byta till ett par större,asso jag kunde ha do men det kändes som att dom skulle åka ner och det är lite irriterande :P. Menmen här komer bilderna från dagen:


Jojo försökte göra en såndär rosett i mitt hår nie vet en sån som lady gaga har


Haha jag trodde att jag hade tagit mer än bara tre bilder men tydligen inte :P

hos jojo

Kom nyss in. Är hos jojo vi har varit ute lite och gått. Vi gick till Gränby kollade lite där fast det var bara kvantum och coop som hade öppet. Och  Jojo fick mej att dricka te det var inte gott!!Jag har smakat det förut också i massa olika smaker och har hatat det lika ,mycket varje gång haha. Sen tog vi kaffe istället det var mycket godare :). Sen gick vi därifrån och gick in i nån gammal kohage så fanns det typ en liten sjö där? Så vi typ kastade lite macka haha det gick så bra haha NOT. Så fortsatte vi gick förbi bellman satte oss och gunga lite. Så var det typ två småkillar där som börja snacka med oss och hålla på dom va fett dryga så vi drog därifrån. Men jag sätter in bilder när jag kommer hem pusshej

lite shopping

hejhej sitter och pratar med Johanna i telefon. Kom precis från boländerna. Mama skulle till skopunkten föratt köpa skor eftersom att hon inte hittade några igår. Så vi åkte till skopunkten. Jag provade lite skor också. Sen gick vi till Lindex så provade jag lite kläder jag hade ändå inget att göra där inne men jag hittade en skitsöt vit klänning/tunika som skulle passa perfect till skolaslutningen men den va lite tajt uppe vid bröstet och så var den u-ringad men så himla lite så inte så himla bekväm. Och så såg jag ett linne som jag gillade men jag köpte varken den eller klänningen. Men jag fick neutrala strumpbyxor :D. Och så köpte jag ett halsband som jag ska ha till skolavslutningen. Riktigt nöjd med det :D. Ska vara med Jojo sen wiihhhu!! Skit längesen jag träffade den lilla filuren haha. Men här kommer lite bilder på sakera jag provade och halsbandet jag köpte:




Onsdag morgon

Här sitter jag och lyssnar på musik (som vanligt). Vad händer idag dåe? Jag ska väl vara med tess tror jag eftersom att vi är lediga imorrn och på fredag. Annars skulle jag vara med jojo?Eller?Jag kommer inte ihåg hon skulle vara med cissi om hon  blir frisk.  Menmen annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag har ett par jeans till som jag ska klippa till shorts. Jag sprättade bort ett märke från dom igår för att de va så fult. Men dom här byxorna siter inte lika tajt som dom förra jag klippte så jag vet inte hur jag ska göra med dom. Några förslag? Jag pallar inte lägga in bild nue xD. Kanske efter skolan eller nåt. Asso det kliar fett mycket i min hårbotten och det har gjort de länge eller ett tag iaf. och jag fattar inte asso de e typ inte löss PHUUH!!Annars hade jag varit fett rädd och äcklad för mig själv xD. Men asso kan det vara att jag har typ torrhårbotten eller nåt sånt? Nån som vet nåt bra schampoo eller balsam eller nåt sånt? Jag kliar fan sönder hela hårbotten jue. Ajja ska in på bloglovin. puss på er.

Födelsedag

Hejhej kom precis hem. Har varit hos mammas kompis Conny han fyller 24 idag,och efter de drog vi lite snabbt till coop. Mamma skulle köpa nåra skor för hon ska på kryssning på torsdag och hon har typ inga. Och ja hade kunnat fått neutralastrumpbyxor men icke det hann vi inte köpa -.- .Hann inte skriv att vi skulle dit. Men nue har jag inte så mycket mer att  "säga"..Pusshej

klippt på jeansshortsen

Här sitter jag (fortfarande). Har precis klippt lite på mina jeansshorts. Så att dom är lite kortare och jag slipper vika så jävla mycket men jag vet inte om jag ska klippa dom helt så jag inte viker dom vad tycker ni? sätter ut en bild på dom så kan man jue se lite iaf.


blire data som vanligt?

Kom precis hem. Var hos skolsköterskan idag dåe. Gick väl typ bra. Svenskaprovet gick väl rätt så bra tycker jag. Fick tillbaka engleskaprovet också och jag fick G :). Just nue sitter jag i alla fall och lyssnar på musik. Har inget att göra idag får väl sitta här och göra ingenting. Kanske ska fixa till mina jeansshorts lite. Men jag vet inte hur jag ska göra om jag ska klippa så jag inte viker upp dom eller om jag ska göra så jag biker upp dom. Jag har jue bara haft dom uppvikta så jag vet jue inte hur det ser ut om man inte har dom uppvikta. Men jag får väl bestämma mej. Har jue massa andra jeans som ska klippas av inför sommarn ;). Måste köpa lots of skor också har bara två par ballerina och dom tänker jag INTE använda i sommar direkt kan väl sätta in en bild så ni får se hur dom ser ut. Och så måste jag köpa nån form av klackar. vill ha en skinnjacka också men jag vet inte det kanske blir för varmt för det? Men asso om det blir lite kallt vill man jue inte precis få runt i värsta vinterjacka/höstjacka. Men jag skriver senare puss hejdå.


tisdag morgon

Hejhej sitter här har precis fixat håret och  klätt på mig. Hade glömt bort att jag hade sov morgon idag så de va najjsit att sova en timme längre. Men jag vaknar ändå alltid när mamma går och det dampar jag på jag brukade inte direkt vakna förut. För hon drar liksom typ nånting i sju. Idag vet jag inte vad jag ska göra,,får väl se om jag hitter på nåt. Har svrenska prov idag wish me good luck. Jag har typ inte pluggat så mycket hehe jag som skulle plugga hela dagen igår. Så blev det jue verjkligen..Hahah. Men nue ska jag in på bloglovin och bdb tror jag.

Lämnade tess

Hej på er! Kom precis hem. Var och lämnade tess hos hennes mamma. Måste plugga har typ inte gjort det. Läste igenom alla anteckningar i skolan idag,,men sen när jag kom hem skule jag läsa igenom igen och då pallade jag inte bara för att jag tröttnar på de när jag redan har läst de en gång tidigare. Men får väl tvinga mej själv innan ballar av stål börjar så jag kan lite mer i alla fall. Måste bädda lite också min säng är helt stökig bara föratt jag och tess inte pallade ixa madrassen igår och så ligger det massa kläder och sånt...Och jag är så smart. Mamma har varit hos annacarin (hennes kompis) föratt hon skulle lägga in grejor i husvagnen så var det en tavla som hade gått sönder så den låg i en ikea påse i bilen. (glaset var spräckt) så jag tog en glasbit höll på med den och lite så råka jag skära mig på tummen. Det har slutat blöda nu men det blödde som fan förut när jag satt i bilen. Men nue ska jag väl slita mig från datan. ni får ha det så bra.

Hemma måste plugga -.-

Kom hem för ett tag sen. Så har inte hunnit göra såe mycket. Tess var här när jag kom hem så jag är med henne. Blir inge berkinge idag. Det har tydligen regnat för mycket?xD. Måste plugga idag hade glömt bort att jag hade svenskaprov imorrn. Det är typ om ungdomsklassiker? Men nu måste jag dra och äta pusshejj. 


måndag morgon

Sitter och kollar lite på vakna med the voice. Medans tess typ klär på sej. Har precis gjort det själv. Idag ska vi till berkinge och ställa ut husvagnarna. Slutar rätt så sent idag 15.40. Och tess slutar halv tre så hon kommer vara hemma före mej så hon måste ha minha hemma nycklar för hon drar härifrån efter mejj också. Ja nue komer jag inte på nåt mer att skriva. Men jag skriver väl sen när jag kommer hem.

wipeout special och packlista

hejhej har precis kollat på wipeout special. Nu väntar jag bara på att tess ska duscha klart så jag kan duscha sen. Vi har skrivit en liten packlista till i midsommar (berkinge) och till leksand. Räkna nyss hur mycket saker vi hade skrivit upp ca 36saker från handdukar till smink,böcker/tidningar,nagelfixsaker,hårprodukter och massa annat. Men ändå känns det  som att vi har glömt något? Nån som kanske kan okmma på något. Jag pallar inte direkt skriva allt för det hela tog upp ett och ett halvt A4papper (vi använde kollegie block) men vi får väl se om vi kommer på något mer. Jajja nue ska jag in påe bdb puss hej.

Hemma från Björklinge

Jag hann inte skriva något mer igår. Vi åkte så "hastigt". Men vi kom hem för ett tag sen iallafall. Tog inte så många bilder (2st) men det är två stycken på samma sak. (En kattunge som ligger på "slutet" av ett ryggstöd på en soffa) och det var så "klockrent" var bara tvungen att ta kort så himla gullig. Men jag tog två stycken föratt man inte såg så jätte bra på den ena. Ajja tess sover här idag. Så cyklar hon med min cykel till skolan. Sen när hon har slutat kommer hon hem till mig och när mamma är hemma drar vi till berkinge föratt ställa ut husvagnarna. Men nue ska jag dra och vara lite social mot tess haha.

 

sorry för dålig update

hejhej har inte kunnat blogga. Har vart hos tess mamma och hennes data är sönder...Men iaf igår när jg slutade skolan drog jag hem lämnade saker drog till stan för att möta tess ochjag med mittt jävla lokalsinne..Ja jag kom bort mig helt och hamnadetydligen i luthagen vid myrorna haha. Men tess letade upp mig iallafall haha. Så drog vi hem till hennes mamma dåra gick ut med hennes hund. Efter det drog vi till stan föratt köpa bussbiljetter för att vi skulle åka buss idag och det blir jue billigare om man köper på pressbyrån. Och såe var Ottis,Astrid och Luz påe stan såe vie var med dom ett tag. Och såe drog vie hem kollade lite påe tv. Och nue på förmiddagen har vi varit på raoul wallenberg skolan,,Tess ska börja där såe det var nån öpet hus sak. Så fick hon göra "prov" för att dom skulle testa kunskaperna. Sen åt vie lunch där asso godaste maten,,vi fick sånnahär kycklingben eller vad det heter den skolan verkar vara fett bra och sitbra mat. Och senare kanske vi ska till annacarin men vi får se. Skriver väl senare puss på er!

Grattis jossan ällsk!!<33

Sitter och lyssnar på musik och värmer plattången. Asso mitt hår blir verkligen cepe när jag tvättar det..Ja som sagt Jossans födelsedag idag :D alla säger grattis vafanh!! ÅÅH jag är fett arg påe mejj själv jag har typ inga pengar att köpa nåt till henne för?:(.  Idag ska klassen tilll brantan -.- asso jag pallar inte gå däär!! Ajja,,förresten Tess sa igår att hon får följa med till berkinge i midsommar och att hon troligen kommer få följa med till Leksand asso det här kommer bli den bästa sommaren nånsin!! Fast man får jue inte glömma förra året alla var så jävla tajta nue har alla glidit isär,,men tur att jag har tess kvar iaf men nue måste jag nog dra mig tillbaka til plattången om jag ska hinna pusshejj<3.

"Svar på en kommentar"

Någon Elin(hon hade ingen blogg så jag fick skriva här som ett inlägg) hade frågat om jag visste om PCD skulle uppträda på britneys konsert och att hon också skulle dit.
Iaf. JA som jag har märkt det så värkar det som att dom ska uppträda "special guestes" och jag hoppas verkligen att jag har rätt för jag verkligen älskar dom också. Har faktist ett album och en singel men albumet är borta :(.

Det här blev också lite update. Glömde skriva innan jag åkte eler rättare sagt jag hann inte. Men jag har iaf varit i björklinge hos mammas kompis. Mamma skulle fixa husvagnen. Jag har fattat ett beslut med mej själv också fast det skriver jag inte här men jag säga en sak "att jossan kommer dampa om hon får reda på det. Hon fyller år imorgon också :D Grattis till henne 14år):D jossan äär deen bäste såe jävla sööt och snäll. Tyvärr så har jag nog ingen bild påe henne (hon är svårfångad) haaha. Men nu ska jag gå och bada.

 


"hårbenor"

Stog och höll på med mitt hår nyss försökte göra en inbakad fläta i luggen men jag  suger på det,det är jue rätt så "pilligt". sen höll jag på och fösökte göra lite annat så kom jag på att jag skulle olla hur jag såg ut i andra "benor" visst det finns bara typ två/tre slags benor men vad passar jag bäst i? Inte precis föratt jag skulle gå runt med mittbena men ändå..

mittbena:                                                                                     
 
snebena åt vänster: (som jag brukar ha)

snebena åt höger:

vad gör jag?

har "pluggat" jo men jag har faktist det lite okej ja inte så mycket haha. Lyssnar på musik. Har typ ingenting att göra eller jo jag har nåt att göra jag kan plugga men et pallar jag inte. Kommer inte unna konsentrera mig :P. Jag får väl typ gå  in på bloglovin och kolla om nån har uppdaterat. Har varit inne på lite gratissidor kom jag på haha.  Det är ju omöjligt att få presentkort asso..Fast jag har jue fått ett prsentkort från gratismakeup.se  fick ett presentkort på H&M 150kr där jue. Har fortfarande inte köpt nåt men det är jue föratt jag ska spara till stockholmsresan :D. Jaja får väl se om jag hittar på nåt.


bild sen i helgen tror jag

hemma måste plugga -.-

Hejhej kom hem för ett tag sen. Sitter och läser lite i vecko revyn fick hem den idag,man kunde beställa den gratis typ. Har hållt på och fixat med spellistan på mobilen den typ hade dampat. Menmen idag måste jag iallafall plugga engelska prov imorrn-.- Wish me good luck ;). Får väl börja snart innan jag helt tappar lusten :P.

torsdag morgon

hejhej sitter och lyssnar på musik. Har precis klätt på mig. Idag måste jag plugga lite i engelska  och efter det kanske jag ska vara med tess :D. Men nue ska jag in påe bdb och bloglovin pusshej

tess hela dagen

hejhej har typ inte skrivit något idag. Har vart ute med tess :D. Vi typ typ gick till otilia. Idag var vi på teater med klassen också men nue ska jag gå och lägga mig tror jag pusshejj

Onsdag morgon

Hej på dej som läser min blogg. Jag sitter här och lyssnar lite på musik (Britney Spears). Idag ska jag typ vara med Tess :D. Idag ska vi på teater med klassen. Har inte laddat upp outfit på ett tag typ pallar inte eller rättare sagt jag hinner inte för jag sminkar mej och sminkar mig inte lika tidigt som jag gjorde förut. För att jag använder lite mindre smink nu än förut. Min foundation har börjat ta slut (använder inte det varje dag bara vissa). Och i sommar ska jag inte ha foundation man blir jue inte brun i ansiktet dåe ;). Nue ska jag in påe bdb pusshejj

Nue har jag biljetterna :D

Vi redigareda lite,,mamma sa att det inte direkt är så himla bra att visa vissa koder..Man vill ju inte att nån ska kunna kopiera.. :P

 

haha ojj

hejhej sitter och äter morot och lyssnar på musik. Var inte hos skolsköterskan idag jag hafde tagit fel på datum som vanligt haha. Idag ska vi iaf hömta ut biljetterna vi har platser på läktare A (kortsida) sektion A1 rad 8 kanske inte såe intressant men ändå. skriver sen

Biljetter hämtas ut idag :D

Hejhej,,sitter här och lyssnar på musik. Idag ska jag till skolsköterskan och typ göra nån undersökning med längd,vikt och ryggkontroll typ. Och efter skolan ska jag mamma och tess till ica och hämta ut biljetterna!!!Whaah jag kommer bli fett glad bara av att hålla i dom haha. Längtarlängtarlängtar :P  sen är det bah och lära sig låtarna jue fast vissa kan jag redan ;). Men nue måste jag in påe pea och skicka ett sms för mitt kompis har gått ut och på pea får man skicka gratis :P.

tess här och biljetter till britneys konsert bokade whooohho!!!

Tess kom nyss Jag kom hem för ett tag sen. Vi hade inte so-tema idag :) fett skönt för jag pallade inte. Och dessutom idag släpptes jue biljetterna till Britney Spears och  MAMMA BOKADE ÅT MEJ OCH TESS  blev såhääär jäävla glad när mamma messade och sa att hon hade bokat och att dom skulle betalas imorrn osv. Jag stog och hoppa skrek och allting haha.

outfit



adidas kofta  - stadium
linne  - lindex
96jeans (g-star...) - holmlunds

måndag morgon

hejhej sitter som vanligt och lyssnar på musik. Ja om 1,5h är det dags då är klockan nio och då släpps biljetterna til konserten. Jag bara längtar tills att jag sitter där på slöjden och mamma ringer och säger att hon bokat biljetterna på Läktare A på kortsidan (där vi ville ha platser) 825kr per biljett. Igår när vi var inne och kolla lite om betalning och sånt såg jag att den bästa VIP biljetten man kunde köpa kostade 9000kr. Asso jag skule faktist aldrig lägga ner det på en konsert även om det är Britney. Det känns så himla bra eller asso när man tänker "jag ska få se Britney live" man blir bara såå glad fast jag får bara massa tårar föratt jag är så glad. Men i alla fall :P igår skrev jag ingenting här (pallade inte) höhö men jag var iallafall med tess. Och idag vet jag inte vad jag ska göra,,och dessutom har mitt comviq kompis gått ut -.- ååh jag orkar inte jag kommer jue inte ha några pengar kvar alls när vi åker till stockholm..Men nue ska jag in på bdb hejdå.
bild från helgen :



Lördag morgon

Godmorgon på er! Jag vaknade typ nyss och håller nästan påe att somna här haaha. Lyssnar lite på musik,,ladda ner en sofijah låt igår som jag aldrig hade hört så jag blev överlycklig såe jag ska försöka lära mig den :P bara för att jag kan alla sofijahs låtar utantill (dom som jag har iaf). Menmen  idag ska jag till mammas kompis annacarin,,pallar inte dom bor liksom på landet och dåå kan jag inte vara med tess!! :'( men dom har kattungarna men ändå..Skriver senare pusshej.


hemma från tess

hejhej kom nyss hem från tess. Har tydligen varit inne på msn hela dan hade glömt att logga ut innan jag drog hemifrån haha. Konstit att vi inte såg de när jag va hos tess för hon va inne på msn menmen. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik. Ska nog in på bdb och bloglovin nu skriver väl senare.

britney spears tour


Najjsit med fredag :)

Hejhej kom hem nyss,sitter och lyssnar lite på musik. Hade prov i religion idag det gick väl rätt såe bra tycker jag hoppas att jag lyckas få ett G iallafall. Idag i skolan har jag och Matilda haft skitkul hahah gått och sjungt på en låt från lejonkungen "snart är det jag som är kung" hon har den på mobilen fast i engelskversion. Och ibland lägger jue den där blåa fågeln "zazo" till några ord som "det kan du bara glömma och inte än osv." självklart såe sjöng matilda till det så man började asgarva haha dålig humor? Ska vara med Tess sen i alla fall :D kommer bli fett kulit


den låten är bara såå bäst asso haha

fredag outfit



jeans - gina
t-shirt - gina
"TH"-tröja - shango

fredag morgon

Hejhej, satt nyss på lite musik. Håller på att värma plattången för mitt hår va jätte lockigt idag typ de e bah för jag tvätta det igår säkert det blir typ alltid så när jag tvättat de men ajja. Idag ska jag vara med bästa Therese hon kommer från sin mamma idag :D. Men nu har jag väl inte så mycket mer att skriva men jag skriver när jag kommer hem och så kanske jag sätter in outfit asso jag sätter typ aldrig ut de längre? xD


Mobba inte min plattång nu bara,haha nej men asso jag plattar inte håret såe ofta så tycker inte att jag behöver nån typ men för nåt år sen såe fick jag en sån här i julklapp såe fick man locktänger till också så man bara sätter fast det man ska ha på den där pinnen,,ni fattar antagligen inte vad jag menar men det är svårt att förklara

hmm,,blev det där lilla snyggt?

Fixade nyss en liten grej bakgrunden i rubriken var det snyggt såe? (det beiga typ) eller ska jag ändra tillbaka till som det var från början?

trååk

Hejhej,,har absolut ingenting att göra..Tråkit som faan. Klockan 20.00 ska jag kolla påe tv. Och jag vill inte direkt gå ut heller för det är inte direkt såe fint väder..Asso jag vill göra nåt som typ fixa design till bloggen eller nåt men va fan finns inget som jag skulle kunna göra jue jag har jue redan fixat header men jag tror jag ska fixa en ny signatur eller? Jag vet inte måste fixa lite annat också i bloggen såe den inte är såe tråkig... Ajja får väl se vad jag hittar påe

yyyeees!!!

wohhho nue har jag headern perfekt eller? det är bara ramen runt jag inte villa ha eller är de snyggt ändå? För om jag tar bort den så sabbar jag allt men vad tycks?snyggt? Höhö felet tidigare var att när jag hade förminskat bilden i paint såe hade jag inte tagit bort den vita grejen som blev kvar haha där ifrån kom alltså det vita

hur ska jag göra?

Hejhej,steffi var här för inte såe längesen. Vi fick håltimme på spanskan och hon har idrott efter såe hon drog hem till mig såe fixade vi hennes header. Och såe fixade jag lite med färger tryck här såe kommer due till hennes blogg. Och jag tror jag har kommit påe hur jag ska göra med min blogg men dåe måste jag ta bort leopardmönstret som bakgrund såe jag vet inte hur jag ska göra får väl hitta på nåt..Men jag skriver senare pusshejj.

daaaaamp!!!!

Asso seriöst nu dampar jaaag!!!! Faan de går jue inte att få in den där jääävla headern!! Det blir bara helt vitt överallt eller asso man ser bilden men de e världens största vita ram runt!!! DAAAAAAAAAAMP!!!

lite designfix

hejhej,,kom precis från berkinge vi har vart där och kollat lite och mamma skulle typ fixa med hennes brosas husvagn. Vie var hos annacarin också. Har inte kunnat bloggat tisdigare föratt internet har ceppat sej. Men jag har en ny header som ska in men de e bara massa krångel såe det kommer se lite cp ut här nue påe kvällen.



bild i berkinge som jag tog när vi var där

mjjusikkk :P

Hejhej,,kom hem för ett tag sen. Åt nyss en morot. Sitter och lyssnar lite på musik ska in påe bdb och bloglovin nue tror jag pusshejj

outfit


skitstor tjocktröja jag vet de tess hon glömde den här eller rättare sagt hon hämtade den inte när hon hade sovit här :P

(diesel) Tjocktröja - vet ej vart den är från (de e jue inte min)
linne - gina
jeans - gina 

Tisdag morgon

Hejhej,,siter och lyssnar lite på taylor swift - love story jag har typ blivit beroende. Jojo typ lyssnade på den hela tn förut när jag va hos henne såe jag typ dampade eller asso jag blev trött på den men nue lyssnar jag på den typ hela tiden :P. Sovmorgon idag en timme. Ett tag sen jag satte ut outfit men jag gör det idag men jag har inte smkinkat mig än för det brukar jag göra precis innan jag går såe dåe skulle jag inte hinnna sätta ut outfit. Menmen jag skriver väl senare pusshejjj

små kattungar :)

Hejhej,,har precis vart hos annacarin (mammas kompis). Jojo följde med. Och deras katt hade fått kattungar (för typ hundrade gången) haha föskte få kort men vafan de e jue omöjligt dom rör på sej hela tiden haha men några bilder fick vi allt.. Ballar av stål om ett tag också


lite bilder från valborg och helgen playboy kaninerna från tivolit igår :D


operation dagsverke

hejhej,idag är det operation dagsverke i skolan. Man ska jobba nånstans för att tjäna in pengar till nåt land. Men jag hittade ingenstans att jobba så då är jag hemma och städar. Har precis dmmsugit rummet och vardagsrummet dammat också. Sen ska jag fixa hallen. Men nue ska jag förberedea ett nytt inlägg :P;).

Lite Update och jag har fett me damp för gissa vem som kommer till sverige?

Hejhej,,sitter här med Ronja brevid mej. Blev helt galen när jag satte på datan på min första sida på internet "blogg.se" jag såg att Britney kmmer till Sverige jag blev galen började skrika allting fan ringde cajsa på en gång. Jag skiter i  jag ska gå!! Tvingar med mejj Tess och Ronja. Ska såklart ha biljetter "In The Zone" för de är väl de då man står längst fram eller? Jag har fan ställt "kalendern" på mobilen så att den ringer 10 i 9 den 11Maj för det är klockan nio den dagen dom släpps och jag ska fan ha bästabiljetterna jag skiteri!! Iaf jag har inte skrivit nånting senaste dagarna men på valborg var jag iaf med jojo,jossan,lina och rim vi  hade skitkul. Senare på kvällen drog vi till majbrasan i gamlis fast rim fick typ inte följa med :/. Men sen träffade vi steffi karin och lidia o hennes syrra vid kasen så vi fick lite annat folk att vara med också. Kanske sätter in lite bilder från dagarna senare.

RSS 2.0