kommer troligen vara inaktiv

Kommer dom senaste 22dagarna vara väldigt inaktiv för jag håller på med en tävling på gratismakeup.se och jag ligger först :)Man kan vinna den här väskan:


utlottnign hos poulines


man kan vinna ett par hörlurar med "diamanter" på.

(länk)

ska sova hos jojo..

Har inte skrivit så mycket idag. Hsr typ varit med tess ollis ronja och gabbe för det mesta men vid halv nio stack jag till jojo. Så vi har haft lite kul :P. Men kanske skriver senare pusshej.

Update

Hejhej,,har varit lite dålig uppdatering men jag åkte till björklinge igår så jag kom nyss hem. Men nu ska jag typ duscha så jag skriver senare. 

Är med Jossan

Kom nyss hem eller jag kom egentligen hem tidigare men jag gick med Jossan sen precis när vi kom hem så kom hon på att hon hade väskan kvar i skolan så vi fick gå tillbaka till skolan -.- . Men jag skriver senare hejj.


Sofijah - Det e jag


Fredag outfit



adidas kofta - stadium
tunika - gina
jeans - gina

Freeedag :D

Hejhej,äntligen fredag :D. Sitter och lyssnar på "Sofijah - de e jag" men jag lyssnar på youtube nån som har den? För jag vill ha den men hittar den ju ingenstans man kan ta den från..Idag ska jag antingen sova hos Johanna eller så ska jag till björklinge. Men nu ska jag först göra ett till inlägg sen ska jag in på lite annat skriver när jag kommer hem pusshej.

Schema för dagen:
NO
Fredagsfika
Svenska
Spanska
Luch
So
Engelska

Promenad till Gränby

Hejhej,har precis kollat lite på tv det var om den här killen som typ låste in sitt barn i en källare,,fett sjuk fan..Har varit på en prommenad med Johanna också vi gick en sväng upp till Gränby. Men vi var inte direkt inne på några affärer för det höll på att stänga när vi kom. Men nu ska jag fixa mig så jag kan lägga mig och sova,,godnatt.

Hade lite tråkit nyss så jag gjorde en "lyrics video" Sofijah - Svaret var du


Sofijah<333

Shuue,kom hem för en stund sen. Sitter och lyssnar på Sofijah. Idag måste jag plugga lite engelskaglosor. Längtar tills imorrn eller typ imorrn efter skolan :P. Fast jag har inte direkt bestämt något speciellt jag ska göra. Eller jag tror att jag ska sova hos jojo.  Och om det lbir fint väder i helgen ska v typ duka upp långbord på gården av något slag och så ska vi grilla,,snacka om sommarfeelings och att man verkligen längtar. Jag vill ha sommar nu på en gång!!!!!
Men jag skriver senare pussheyy.

Torsdag outfit

Thumbnail

Jeans - gina (leggins under från gina)
adidaskofta - stadium
linne - JC


Torsdag morgon

Ojjoj nu får det gå fort här Har ej så lång tid på mig. Idag ska jag inte göra så mycket -.- . Kommer ju inte finnas nånting att göra men imorrn är det i alla fall fredag :D.Men jag skriver när jag kommer hem hejj.

Schema för dagen:
Musik/Bild
NO
Lunch
Matte
Spanska

Gränby med Johanna<33

Idag är det ju då våffeldagen så självklart har jag ätit våfflor :P.Har  varit på gränby med Jojo också.Kollade lite på kläder och provade massa såg massa snygga skor också ;).Längtar som fan till i Juni då vi åker till Stockholm,,haha jag ska handla upp varenda krona jag har på kortet så då ska det banne mig köpas sommarkläder och kanske några skor.
Kollade nyss på rent hus usch det är så jäävla äckligt..Här kommer lite bilder från dagen i alla fall:

 


I`m in love with the skinnjacka!!!!

Haha har laddat min gamla 3310 men den har så jävla dåligt batteri så den dog typ på en gång hann inte köra så mycket snake :(. Men skalet är så jävla snyggt asso jag är fan kär i det...


Dagens outfit



adidas kofta - stadium
linne - lindex
jeans  - gina

Onsdag morgon

Hej på er.Är precis klar med nästan allt jag måste göra. Måste fixa idrottskläderna. Sitter just nu och lyssnar på musik.
Idag ska jag med Jojo till Gränby och kolla lite men dock inte köpa något så jag kommer inte ta med pengar heller för då kommer jag bara vilja köpa något :P. För jag måste ju spara till stockholm. Skriver när jag kommer hem byee.

Schema för dagen:
Idrott
'So(prov)
Engelska
Lunch
No
Svenska
Spanska

Och vinnaren är...

nu har jag bestämt vem som vinner solglasögonen. Det var bara 3stycken som hade kommenterat att dom ville ha dom men det vara bar en som hade länkat värkade det som. Men vinnaren heter i alla fall Hanna tror jag i alla fall :P eller hon hade kommenterat med det namnet ;). Hennes blogg

Hoppas hon blir glad nu. Men jag ska nog fixa mig för sängen så ska jag lägga mig i sängen och plugga SO som bara den! Godnatt.

Bli medlem på freestreet.se

Har inte pallat bli medlem tidigare men nu blev jag det ändå när jag inte hade något att göra.



Hata snö!!!!

Kom nyss hem. Usch nu ska det börja snöa igen verkar det som ååh jag hatar snö!!Det liksom haglade tidgare idag också. Skitkonstigt när vi gick till ica idag på lunchen det var inte direkt så kallt och ändå börjar det snöa...Ajja idag ska jag vara med Johanna och så måste jag plugga till soprovet imorrn men nu ska jag in på gratismakeup och lite annat háre.


Outfit



gammal "I <3 Yu" t-shirt - Gina
kofta - gina
jeans - gina

hahaha gina<3333

Ingen vinnare än

Hejhej,är precis klar nu.Jag hann tyvärr inte dra någon vinnare igår kväll för jag var tvungen att duscha sen skulle jag kolla på tv så det blev så sent. Men ni får vänta tills ikväll ;).Idag ska jag vara med Jojo :).Har sovmogron idag också.
Hahaha nu har jag typ bestämt mig  vart jag vill pierca mig jag vill göra det i tungan när jag blir fjorton men att fråga mamma om det är ingen idé ens för hon tycker att det är äckligt typ? Så jag får fråga pappa hahah.Det kommer gör såhär ont. Haha nu på morron har jag varit ganska seg för när jag gick så låg jag kvar typ en minut  och jag brukar gå upp på en gång annars somnar jag om nästan och sen när jag väl hade gått upp så pallade jag inte gå till skolan och massa. Fast jag sminkade mig lite på ett annat sätt idag så det inte skulle ta så lång tid. Jag tog bara foundation öpå en del ställen och sen brunpuder/rouch(stavning?). Sen mascara så snodde jag syrrans kajal för min är borta sen länge :P.Men nu har jag skrivit lite mycket onödigt :P.


Schema för dagen:
Mentorstid
Svenska (dubbel)
lunch
engelska
matte

smoothie

hejhej sitter och dricker smoothie skitgott  fast det kommer ingen bild eftersom att min mobil precis har dött. Jag måste ju plugga har två prov imorrn men jag pallar egentligen inte men jag återkommer väl senare under dagen ikväll får ni och veta vinnaren till tävlingen för jag väljer ikväll så passa på nu... 

Amnesty international

Har so-tema vi skriver om Amnesty international fett drygt haha. Men jag skriver mer när jag kommer hem. Och kom ihåg tävlingen om solglasögonen väljer antagligen en vinnare ikväll...

dagens outfit



kofta/tjocktröja - Gina
tunika - New Yorker
cheap monday jeans - weekday

Måndag morgon

Hejhej,nu är jag klar dåra. Har skrivit nyheter nu på morgonen. Jag går vanligtvis upp 07.00 men idag vaknade jag typ 06.15 och så kunde jag inte somna om så jag pallade inte ligga kvar i sängen och Sara höll på att tjata igår om nyheter för vi skyulle ju skriva förra veckan men då hade vi vikarie. Men nu har jag skrivit 3nyheter man ska egentligen ha 5ivar men jag hitta fan inga mera som jag kunde skriva. Idag måste jag plugga so och svenska och lite no måste och träna på engelskaglosor,asso jag tänker inte få omprov på varken fysiken eller son den här gången jag ska plugga ihjäl mig hahaha.

Schema för dagen:
Trä/sy-slöjd
idrott
lunch
mentorstid
matte
so
so-tema

chokladbollar och wipeout

Hejhej,har precis kollat på wipeout och har också gjort chokladbollar mummisgt :P.Ska gå och lägga mig nu godnatt.



(Länk till inlägget om tävlingen om solglasögonen)

inget att göra

asso fan jag har exakt ingenting att göra,,Tess fick ju inte sova här för sin mamma men jag tror att jag ska göra chokladbollar nu hejdå.

Skor...

Vill ha dom här skorna fast jag är inte helt säker,såg dom på "din sko" när jag var på gränby förra veckan dom kostar 249kr.







förresten glöm inte att vara med i tävlingen om solglasögonen (Länk till inlägget)


vinn solglasögon

Har ett par solglasögon från Lindex som bara ligger och inte används så jag tänkte att jag lika gärna kan lotta ut dom här på bloggen så den som vill ha länka till det här inlägget på din blogg och så kommenterar du att du gjort det skriv mejl också så jag kan mejla om ni vinner.


Söndag outfit



kofta/tjocktröja - gina
tunika - new yorker
cheap monday jeans - weekday


Fixad och klar

Hejhej,har precis fixat klart mig :P.Ä med Tess fortfarande hon ska typ sova här inatt :D. Hahah till frukost drack vi varm choklad med grädde det var fett gott :P. Idag  ska vi göra massa kul hahah ska tvinga mamma att vi ska grilla idag för vi ville egentligen ha grillat igår men då pallade hon inte. Hahha i sommar ska vi göra allting tillsammans (jag och tess) hon ska följa med till leksand beringe allting fan så vi planerar för fullt och längtar ihjäl oss. Leksand 2009 kommer äga ;), Men nu ska ,vi fortsätta våran lilla planering hahah vi planerar exakt vad vi ska göra hur vi ska se ut det vi ska ha med oss det som ska köpas jaaa allting in i minsta detalj hahahhaahah :P<333.

Choklad "smet"

hejhej,sitter och äter lite chokladgrejs jag och tess skulle göra choklad bollar men vi pallade inte göra bollar så vi bah äter själva kladdgrejen men pallar inte mer nu hejdå.


Med Tess

Hejhej är hos Tess fast just nu sitter hon och äter. Vi har varit ute lite hahaha haft våra solglasögon (bild kommer). Gått runt lite överallt vi gick till ling och satte pss på någon snurrgunggrej och vi kunde inte ta fart sjävla så messade vi Jennifer,Gabbe och Ronja att dom skulle komma men så sa dom nej. Sen messade jag igen och sa att tess hade remlat och slagit i huvudet men dom gick egentligen inte på det men sen kom dom i alla fall. Och just då ringer hennes pappa det var ju lyckat :P. Men sen så åkte vi i alla fall till gamlis grillen så beställde dom mat.Men jag skriver senare hejdå.

Hemma från pappa och Cajsa

Hejhej,nu har jag kommit hem från pappa och Cajsa. (Cajsa är pappas sambo eller vad man ska säga). Sitter och chattar lite på msn och lyssnar på musik. Diskuterar piercing med Johanna hahaha på msn eller asso vi gjorde det nyss för hon bytte nyss samtalsämne till stockholm ,men asso jag vill pierca mig antingewn i överläppen eller tungan men det gör tydligen skitont när man piercar tungan...Och dessutom så måste man vara 14 + målsmans tillstånd -.- . I alla fall jag har haft det ganska bra :D. Nu på hemvägen eler innan vi drog hem åkte vi förbi sibylla och käka hamburgare så jag känner mig fett fet just nu :P. Men här kommer lite bilder från "helgen":


vi fick ett varsitt påskägg eftersom att jag åker ju inte dit så ofta


en av katterna nisse heter han han är bara så gullig och gosig hans päls fett mjuk och tjock ;)


och deras andra katt Frasse det var typ första gången jag såg honom för dom hade en annan katt som hette Missan men dom var tvugna att avliva henne :(

Outfit för fredag och lördag



kofta - H&M
tunika - J&C
jeansleggins - GinaTricot

Godmorgon

Godmorgon på er. Hur mår ni? Själv är jag jag ganska trött vaknade nyss,jag kunde ju ha legat kvar i sängen men jag pallade inte :P. Sittter och snackar lite med Tess fast hon har inte gått up än hahha. Idag ska jag åka med syrran till hennes pappa stannar tills Lördag sp jag kommer inte kunna blogga något mer idag,för dom har typ ingen data. Men outfit kommer jag troligtvis sätta in men då blire samma imorrn  :P.Men nu måste jag in på lite andra sidor hejj.

fett kallt ute...

Hejhej,kom nyss in det är fett kallt ute asso. Vi gjorde massa saker haha först skulle vi egentligen dra till willys men vi drog aldrig dit. Jennifer och Gabbe slängde sopor och jag o tess gick in i tvättstugan o latcha hahah. Vi typ satt i torktumlaren o grejer hahah. Sen gick vi till ica för Jennifer o Gabbe hade dragit dit för att panta burkar m.m . Så gjorde vi lite saker. Vi gick hem och gick till ica igen o jag vet inte vad men jag och tess fick i alla fall våran efterlängtade cola av Gabbe hahaha.



Shopping med tess<33

Kom för ett tag seen hem från stan. Var där med Tess. Skulle köpa tubtopp och bälte idag istället men dom fanns inte kvar :( asso ååh jag dampade somfan hahah. Men sen gick vi in på Gina Tricot innan vi drog hem så köpte jag ett par jeans för 399kr. Men jag vet inte om jag ska ha kvar dom vad tycker ni?


Hemma

Hejhej,kom nyss hem. Sitter och lyssnar på musik och håller på med ett plåster som jag har på fingret för att Gabriel gjorde så den gick av jag fick damp :P. Jag skulle liksom vänta så att alla naglarna skulle bli lite längre sen skulle jag göra fransk manikyr. Men nu ska jag ta bort plåstret och fila den lite men jag skriver senare pusshejj.

Torsdag outfit



Kofta/tjocktröja - Gina
Linne - Gina
Jeans - Gina

Hahaha allt från Gina Tricot :P.

Torsdag morgon

Hejhej,imorse åt jag "smoothie" till frukost eller asso mamma typ "mixade" sommarbärsyoghurt med blåbär men det smakade typ ändå inte blåbär eftersom att det var jordgubbar i yoghurten skulle det ändå inte bli gott. Egentligen hade jag sagt att hon skulle köpa en blandad påse med blåbär och hallon och  en  vaniljyoghurt. Men det finns bara på willys typ eller asso det finns en "speciell" påse där med smoothiebär men Jenifer gick ju till ica med sin kompis för att dom typ skulle göra äppelpaj så köper hon jävla fel saker den jävla idioten....Menmen idag ska jag vara med bästa therese efter skolan hon sover här :).Imorrn har vi ju studiedag skönt ;D.Men jag skriver när jag kommer hem sen hjejdå.

Schema för dagen:
Musik/bild 
NO
Lunch
Matte Spanska

Göra om gamla och för korta jeans?

Hejhej,har typ inte skrivit nånting här ikväll? Även fast jag har suttit vid datan hela kvällen...Men kom nyss på att jag vill ha jeans shorts och jag har ju ett par gamla och för korta jeans som jag skulle kunna klippa? Men jag vet bara inte hur för dom är ganska tajta där uppe eller vad man ska säga så jag vet inte om jag ska göra så jag viker upp dom eller om jag bara ska göra så att det blir bara en kant som jag gör "frasig" av något slag vad tycker ni? SNÄLLA HJÄLP MIG!

 

Måste plugga -.-

Hejhej,kom hem för ett tag sen. Matilda ska typ komma för vi ska plugga men hon skulle göra något hemma först. Vi har drygt fysikprov imorrn...Men i alla fall ska göra lite annat nu hejdå.

Onsdag outfit


Lite suddig bild?Men asso det är min mobil den gör så att det blir suddig bara man rycker till
och jag har jävligt svårt att stå still utan att rycka :P

kofta - H&M
tunika/linna - J&C
"96-jeans" - Holmlunds

Onsdag morgon

Hejhej,sitter och  lyssnar på musik (the veronicas). Idag ska jag  inte göra så mycket..Måste plugga har fysikprov imorrn och jag fattar ingenting...Men har väl inte så mycket mer att skriva nu hejdå.

 Schema för dagen:
idrott
so
engleska
lunch
no
svenska
spanska

Nyduschad :D

hejhej,har precis duschat. Hoppade in i duschen precis när jag hade kollat klart på andra avenyn. Idag fyller min morfar år också så vi var inne där ett tag  och fikade lite han fyllde 67år hihi. Men nu ska jag ta och föna håret sen ska jag hoppa i säng så godnatt.

lite trist att shoppa själv men fun att fylla på ;)

Ja nu har jag precis komit hem från Gränby köpte mer än vad jag hade tänkt ;). Väldigt tråkit att gå runt där själv utan att ha någon att prata med och sånt men det piggar ju alltid upp när man fyller på i garderoben :D.

Köpte en grå kofta från H&M för 150kr,solglasögon 60kr och jeansleggins 199kr. På fredag eller lördag bilre mer mer som åker in i garderoben :).


Dumlen är slut :(

Hejhej,nu är min dumle slut :( sitter och pratar i telefon med Jossan men la nyss på haha. Ligger fullt med godispapper här + massor i papperskorgen :P. Kanske ska dra till gränby och köpa jeansleggins redan idag? För jag har väldigt tråkit just nu men jag ska snacka med mamma först typ för hon sa att vi skulle till banken idag så då kanske jag inte behöver dra nu? Jag får se hur jag gör. Men det blir väl skrivet senare hejj.

Tess<333

Hejehj.kom nyss från Tess. Gick till henne efter provet pallade inte va kvar,provet gick sådär inte så bra kommer få omprov.Sitter och käkar massa Dumle fett gott :P. Jag och Tess gjorde inte direkt så mycket åt lite mackor när jag kom sen satt vi mest bara i hennes rum o snacka innan jag hade provet så messade vi om lite saker som har hänt om att vi håller på att tappa kontakten m.m och hon hade ändå dragit hem för hon inte mådde så bra så jag kunde lika gärna dra till henne..Ikväll är det tv : Den rätte för Rosing och Andra Avenyn. Men nu har jag inte direkt mycket mer att skriva pusshejj.

tisdag outfit




Fred perry kofta - Stadium
Linne - J&C
tunika - ellos tror jag
leggins - ?

Tisdag morgon

Hejsan,idag har jag sovmorgon 1timme  och 5minuter ;). Men jag vaknade vid 7 och jag kunde inte somna om men efter en stund så somnade jag om. Sitter och lyssnar på musik. idag ska jag inte göra så mycket,har svenska prov idag kommer inte gå bra för jag har inte pluggat ett dugg...Menmen får väl se hur det går hoppas at det inte är så svårt för man ska typ kunna saker och författare också. Men jag skriver senare när jag kommer hem pusshejj.

    Schema för dagen:
mentorstid
svenska ( i dubbel lektioner)
lunch
engelska
matte

Good Night

Nu har jag kollat klart på Ballar av stål och nu ska jag gå och lägga mig godnatt och sov gott..

Jojo was here

hejhej,jojo var här nyss vi gorde inte så himla mycket. satt vid datan och letade och försökte hitta RSS ikoner sen hittade vi några :P. Viöppnade också min Dumle påse asso jag blev helt beroende jag satt och åt hela tiden nu måste jag spara så den inte tar slut haha känner att jag inte har så mycket kvar längre -.- :P. Måste duscha men kommer inte få bara för att det är för sent och jag pallar fan inte duscha på morgonen vettefan vad jag ska göra :P. Kommer känna mig fett äcklig höhö men nu ska jag nog gå till vardagsrummet och slå mig ner i soffan och kolla på spårlöst mamma kollar på det fast det är säkert snart slut men ändå,snart börjar också Ballar ac stål som jag ska kolla på..

Dumle är mummsigt hhaha

Hejhej,,min pappa var typ här för en stund fast jag missade honom jag var inna på toa haha fast jag har ingen aning om vad jag gjorde "gömde" mig för honom kanske?Hahah. Men jag fick i alla fall en påse Dumle från ålandsbåten..Asso jag vill typ alltid ha dumle när folk frågar om jag ska ha något eller Daim haha det är ju så jävla gott..

Har svenska prov imorrn -.- har inte pluggat nånting och inte tämker jag göra det heller. Och igår gjorde jag inte nyheterna som jag skulle men vi hade ändå vikarie och han verkade typ inte fatta nånting så han fråga inte ens Sara som jag skulle göra som med hade inte helle skrivit några så...

Ikväll blire tv,ballar av stål på femman har inte kollat på det tidigare men det verkar vara fett kul hahah.

För någon dag sen satte jag in "några" bilder på gjroe som ska köpas/vill ha i sommar/innan sommar,alla saker har jag "inte råd" med. Men nu har jag kommit på en hel del fler saker jag ska köpa:      (** =  är ett måste) andra kanske inte blir köpt

Solglasögon**
Neutrala strumpbyxor**
skor
tunikor
bälte/n**
linnen*
tubtopp (på fredag)
jeansleggins** (på fredag)
ny väska till hösten** (kommer antagligen inte ha råd -.-)

Vet inte om jag har glömt något nu,men nu är det bara frågan om pengar,,kommer antagligen inte ha så mycket kvar av något slag för mamma vägrar ju höja min månadspeng till 400kr för just nu har jag bara 300kr. Och dessutom ska jag och Steffi på bio första Maj så jag behöver verkligen höjd månadspeng om jag ska ha råd med något på listan. Men jag drar till Stockholm  med Jojo,Jossan och Cissi tror jag att vi har sagt i alla fall. Så då blir det flesta köpt i alla fall,så får jag bara hoppas på att leopard tubtoppen på New Yorker och att jeans legginsen på gina finns kvar.


Erik Hassle - Hurtful


"färgproblem"

nu har jag fixat lite grejer till min blogg,eller en hhaha men när jag kollade på min blogg så kom jag på att leopard mönstret kanske inte direkt passar lika mycket nu när jag har vit bakgrund och sånt,men vad tycker du/ni? ska jag ändra till en vanlig bakgrund i någon färg bara eller ska jag ha som det är?


hicka :P

hejhej,nu är jag hemma :) eller jag har varit hemma ett tag men jag åt mackor. Åt inget idag i skolan för de va så äcklig mat men jag blev skit sugen på rostade mackor på vägen hem,och asso det är ju så jävla gott så jag åt typ 6stycken hahha. Haha har hicka har typ haft det flera gånger i skolan det är ganska irriterande ibland hahah intressant?
Men jag skriver senare hejj.

so-tema

hejhej,sitter i skolan vi ska skriva om några "kända" kvinnor. jag skriver typ med Sara,fast det är typ fett drygt :P. Men jag skriver senare när jag kommer hem pusshejj.

Måndag morgon

Hejhej,blev precis klar :P. Ska bara fixa idrottskläderna så är jag helt klart sen :P. Sitter och lyssnar på musik. Ska typ inte göra något speciellt idag -.- . Slutar sent också 15.40... gick upp en kvart tidigare idag också för att jag skulle duscha fast asso jag skulle inte tvätta håret men  jag gjorde aldrig de,jag var skit trött när jag vaknade så jag orkade knappt gå upp..Men vi har idrott idag också så jag duschar ju ändå då :P.Men jag skriver väl när jag kommer hem senare pusshejj.

   Schema för dagen:
Syslöjd
idrott
lunch
mentorstid
matte
so
so-tema

ska typ sova :P

God kväll :P. Kollade nyss på wipeout. Vissa personer är fett roliga haha :P. Måstetyp sova nu men jag är inte ens trött :P. För nån timme sen gjorde mamma milkshake mummsigt ;). Nån som vet något bra och billigt mobilt bredband? Asso typ som har bra täckning  inte är så segt och inte så dyrt? Skriv gärna för har hållt på o pratat me mamma typ hela kvällen om  att jag vill ha en laptop tills i sommar. Eller i alla fall bredband för jag kan ju alltid fråga mormor om jag kan låna hennes data. Men nu ska jag fixa mig för sängen :P godnatt.

tråkit

Hejhej,här sitter jag och har jävligt tråkit..Finns inget att göra och har redan gjort klart allt som behövdes till bloggen eller asso jag har ju redan fixat klart så det finns inte så mycket mer att göra på den,även fast den är lite konstig :P.
Jag borde skriva nyheter,,men mm det pallar jag inte :P. Jag vet  inte varför jag ser det som en jobbig grej man behöver ju trots allt bara söka på internet och skriva ner lite. Men man orkar det ändå inte...Men jag måste väl pusshejj.

bloggen klar

Nu är jag klar vad tycks? Jag blev rätt så nöjd ;)

fixar med bloggen

hejhej,nu kommer min blogg se lite konstig ut ett tag men jag håller på och fixar den ;)

allt från Gina tricot


outfit


mitt hår/fejjs fick inte vara med hade inte borstat håret där :P


fred perry kofta - stadium
linne - gina
jeans - gina

the veronicas <33

Hejhej,vaknade för några timmar sen tror jag. Sitter och lyssnar på musik (the veronicas). Borstade nyss tänderna :P. Idag vet jag inte vad jag ska göra måste skriva 5 nyheter till so-temat. Fett drygt man måste ju hitta massa också...nu ska jag sätta in ett annat inlägg pusshejj.

Typ film

hejhej,asso sämsta låten som vann melodifestivalen. Sista stunden höll jag faktist på carolline af ugglas :P: Nu sitter jag i alla fall i min syrras rum jag kollar typ på nån film. Grymt sugen på cola men jag har druckit upp båda flaskorna vi hade :(. haha köpte inget godis alls idag,hade typ inga pengar. Men jag skriver väl senare "idag"  ska kolla på filmen nu pusshej.

Dagens outfit



adidas kofta - stadium
linne - lindex
jeans - gina

Hos Lina

Hejhej,är med Jojo och Lina vi är hos Lina :P. Kom nyss från donken och lidl. Ikväll ska vi kolla på melodifestivalen hos någon vi vet inte riktigt vart än :P. Men jag skriver senare hejj.

Sov hos jojo

Hejhej,,sov hos jojo inatt. Igår kollade vi på saw och sedan hancock som vi somnade till ganska fort :P. Vi båda vaknade runt nio imorse så gick vi och kollade på tv ett tag. Och nu gör vi inte så mycket,Lina ska typ komma om ett tag :D. Idag skulle jag egentligen åka till Maria och Matilda skulle ha följt med men Maria är tydligen sjuk så vi kan inte åka :(. Vet inte vad som händer idag,jag är i alla fall jävligt sugen på godis hahah :P så får väl säga till mamma att åka till godisaffären hhaha. Men jag skriver väl senare.

Hos Jojo

Hejhej,,har varit här ett tag nu men har inte tänkt på att skriva tidigare :P. Kanske ska sova här..Just nu sitter vi och kollar på "hjälp".Och vi kanske ska kolla på "saw" sen ;).Om jag vågar,heheh :). Men inte så mycket mer spännande att skriva pusshejj.

Parfym :D

Kom nyss från Gärnby centrum var där och mötte pappa fick en parfym. Jag hade ju redan en likadan som jag fick förut men den börjar ta slut så jag fick en ny :D. 


Håltimme på engelskan



                                                     INGEN KOMMER ORKA LÄSA HELA MEN DEN ÄR FETT KULIG :P


Hejhej,är hos mormor och morfar fast det är bara morfar hemma :P. När jag gick hm gick jag med Matilda och när vi gick genom dagiset så blev vi "attackerade" av några småbarn hhaha fast på ett sätt var det bara tur..När vi gick igenom dagiset kom dom mot oss med pinnar och frågade vad vi hette. Vi sa bara "dedu" och "inget" så dom gick ju självklart efter oss mot grinden och höll på med pinnarna och massa mot oss :P och när vi skulle gå ut så följde dom med och ville inte gå in på gården igen,,och då kom jag på at jag skulle messa någon. Och jag brukar alltid hålla i min mobil men nu gorde jag tydligen inte det. Så jag kollade i mina fickor där var den inte heller. Jag drabbades av panik och skrek o massa typ men så sa Matilda att jag typ a in den i skåpet och då slog det mig: Jag la ju in mobilen i skåpet på mina böcker efter so.n när jag skulle lägga svenska böckerna i väskan haha.
Och juste haha på rasten innan so.n hde jag och steffi lit tråkit eller jag hade tråkit så vi gick  tyå runt i några dörrar eller vad manska säga. Asso när man går ut och in från skolan i "stora" entrén  så är det två dörrar på varje sida en lite längre in och en utåt så det är typ 4dörröppningar men i alla fall i dom tv innersta gick vi runt 100varv på typ 20minuter tror jag så dom sista 10 varven fick vi springa hahaha det var fett kul :P. 



 

Vi skulle gentligen  ha slutat 14.05 men engelska äraen skulle på någon teater så vi fick håltimme  eller vad ska man säga? Sluta tidigare? Imorse när jag satt vid datan kom jag på att ja skule fixa lite på min blogg eller i alla fall testa men jag får se hur det går för jag hann inte göra det imorse,men jag kanske gör det senare. Me nu har jag inte mycket mer att skriva hejdå.

fredag outfit



adidas kofta  - Stadium
linne - Lindex
jeans - Gina

Fredag den trettonde ;P

Hejhej,har precis gjort mig klar ska gå 5över. Idag vet jag inte vad jag ska göra -.-  .Ska kanske till banken och fixa lite med några konton :P. Men jag har inte så mycket mer att skriv nu hejdå.

Är hos Cissi

Hejhej,,jag slutade egentligen kvart över 2 idag men jag pallade typ inte gå? Så jag var och kollade på när 7:2 hade idrott :P. Och nu är jag hos Cissi med Jossan och Jojo ska typ komma sen tror jag..Men jag kanske skriver senare pusshej..

Håltimme :D

Hejhej,sitter här med Matilda och Steffi. Vi har håltimme från no.n föratt våran lärare är sjuk och vikarien är vikarie för sexorna :P. Vi har lunch efter no.n så vi får lite längre tid hemma eller vad man ska säga:P..Inte så mycket mer att skrva göre när jag kommer hem senare. Pusshejj

Torsdag outfit



adidas kofta - stadium
linne - gina
"96-jeans" - holmlunds

Torsdag morgon

Hejhej,,nu är jag klar :P. Tidigare än vanligt? Idag ska jag inte göra så mycket. Blir väl som vanligt att jag sitter här hela kvällen....Gud jag hade världens konstigaste dröm inatt fan :P asso jojo var helt jävla knäpp :P asso hon var med i drömmen så var det massa andra :P intressant? Men jag har väl inte så mycket mer att skriva nu pusshej.

Hos Matilda

Hejhej kom typ nyss hem från skolan är hos Matilda. Sista lektionen skulle egentligen vara spanska men läraren vad sjuk så jag steffi och karin var med Matilda på språkverkstaden..Dom kollar på en film så vi fattade inte direkt så mycket.Men jag har inte så mycket mer att skriva nu pusshej..

Onsdagens outfit


Ja,jag vet att jag är tjock...

"Bad hair day" mössa - rut med flera
tunika - gina
jeans - gina

Onsdag morgon

Hejhej,,idag har jag varit seg märker jag :P jag brukar ju faktist sätta mig här och skriva vid 20 i men nu hann den bli kvart i. Jag vet inte varför men jag brukar känna att jag inte hinner då :P. Första lektionen idag är idrott så jag ska inte gå med Steffi så jag går med Matilda då,och vi möts på bron som ligger typ precis utanför mitt hur så då behöver jag gå typ bara9/8 över ;P. Idag ska jag inte göra så mycket måste skriva nåra nyheter till so-temat tills på måndag så jag kan väl typ skriva nån idag? Men jag hinner no inte så mycket mer nu för jag ska ju göra ett inlägg till sen ska jag in på bdb. 

väntar på tiden..

Hejhej,sitter fortfarande här och bara lyssnar på musik och är inne på msn skittråkit kan man säga..Väntar på att klockan ska bli 20.00 så får jag i alla fall något att göra, den rätte för rosing börjar ju då och efter det är de andra avenyn :D sen måste jag duscha/bada får väl se hur jag gör. Menmen har väl inte så mycket mer att skriva hej.

Ny bakgrund :D

Har lagt en ny bakgrund till bloggen nu vad tycks?


glass ;D

hejhej sitter här och käkar glass :P. Kom hem för ett tag sen..Vet inte vad jag ska hitta på idag är antagligen bara hemma -.- .men jag skriver senare hej.

Skola

Shuue,sitter i skolan har svenska vi håller på med något grupparbete om siencefiction och fantasy men jag är typ redan klar så.. Men jag skriver när jag kommer hem hejdå

tosdag outfit



kofta - nån konstig affär som inte direkt har ett namn
linne - gina
jeans - gina

Tisdag morgon

Hejhej,,idag har jag ju då sovmorgon :D men jag har varit lite seg nu på morgon så jag hinner inte skriva så mycket nu :P. Första lektionen är mentorstid sen är det svenska dubbel lektioner -.- . Efter det tror jag att det är lunch sen är det matte och engelska sen slutar jag :D. En kort dag idag slutar sent och slutar tidigt :P. Men nu hinner jag nog inte mer hejdå.

Spårlöst..

Hejhej,,kollade precis på spårlöst på tv,de va typ om några syskon som hade adopterats från polen till sverige så var det en som blev kvar där borta så sökte dom upp henne o massa,,de var ganska sorgligt också :P för dom skulle först leta efter biologiska föräldrarna men dom hade dött 2001 i någon brand m.m . Imorrn har jag sovmorgon :D en timme men jag måste fixa mig nu så jag kan gå och lägga mig pusshej och godnatt!

Gresa och Donia här :D

Hejhej,,kom hem för ett tag sen och möttes av gresa och donia. Så dom är här vi typ gör inte så mycket :P men det är kul att träffa dom var fett längesen sist. Men har inte så mycket mer att skriva nu hejdå.

Måndagens outfit


Fred perry kofta - stadium
linne - lindex
sss byxor


samma kläder som iförrgår jag vet men jag pallade inte byta


Söndagens outfit (igår)


Fred perry kofta - stadium
linne - lindex
sss byxor


samma kläder som iförrgår jag vet men jag pallade inte byta

Måndag morgon

Hejhej,nu är jag klar med allt nästan :P sitter och lyssnar på en låt som jag har blivit beroende av :P. Idag ska jag inte göra så mycket -.- ,,slutar ganska sent också..Asso jag vill börja på ridning men mamma säger att hon inte har råd,det är fett orättvist :P haha. Men asso seriöst det enda jag gör om dagarna är att bara sitta här framför datorn och latar mig. Typ aldrig något att göra? Fast jag vill ha en hund annars då måste man i alla fall gå ut...Äh nog om de :P första lektionen är syslöjd med dåligaste läraren..Sen idrott och efter det lunch sen tror jag att det är mentorstid sen engelska kanske matte och sen är det so och so-tema ååh så drygt. Men nu så vet jag inte mer vad jag ska skriva :p jag göre senare när jag kommer hem.

Hallonoblåbärpaj :D

Hejhej,,har precis kollat på wipeout asso vissa började man asgarva åt fan :P. Innan det bröjade så gjorde jag paj hallon och blåbär det var skit längesen jag åt "smulpaj" eller vad man ska säga. Men nu ska jag gå och bada hejdå.


stan med Jossan :D

Hej kom nyss hem från stan var inte där så länge men  det var kul ändå :P. Jag köpte 2 bhar från New Yorker det var rea så dom kostade bara 49kr styck :O fett billigt jue..Och jossan köpte vita jeans leggins på gina och ett linne på new yorker hhaha vi hade skitkul på vägen hem därifrån :P men nu vet jag inte vad jag ska göra -.- jag skriver väl senare.




den ena är rosa och den andra är vit :P intressant? ialla fall det är silvriga ränder på dom haha

God morgon!

Goder morgon på er. Jag har nästan precis gått upp har bara tvättat bort sminket innan,somnade igår till en film på tv men vaknade när Jossan fixade och skulle lägga sig men jag pallade inte tvätta bort sminket eller nånting då. Menmen idag vet vi inte vad vi ska göra jag vill till stan men det stänger så tidigt o massa annat :P.Annars vet jag inte skriver väl senare hejdå

haha nyby gård :P

Shuuue,,kom nyss in har varit ute och gått i nyby gård fett klu det var :P vi satt typ och gunga på en gungbräda ;). Det är ganska kallt ute hhaha mina fingrar är iskalla typ. I alla fall nu ska vi göra lite annat hahah  pusshej.

jossan här :D<33

Shuue,,kom typ nyss hem från ica var där och mötte Jossan så nu är hon här :D. Vi sitter och kollar lite på melodifestivalen. Får väl se vad vi gör senare,men jag återkommer väl hejdå.

fixat mig :P

hejhej,,har precis fixat mig lite sent jag vet. Jossan kommer senare och sover här :D. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik ska in på bilddagboken nu hej.

Lördags outfit


Har inte fixat mig nånting så face och hår: bort från bilden ttaack :P

Fred perry kofta - Stadium
Linne - Lindex
SSS byxor - glömt bort hemsidan

Seg dag

Hejj,,vaknade vid 10.20 men pallade inte skriva nåt så jag gick och åt frukost och la mig i soffan och kolla på life of ryan det är typ weekendbreak men det var bara gamla avsnitt jag redan sätt men jag kollade nån timme i alla fall.Tiden gick lite fort -.-  .Idag har jag inget att göra. Skulle ju ha åkt till "pappa" men vi kunde tydligen inte? vet inte verför så då får jag väl vara hemma och ha tråkit...vill typ åka till mammas kompis maris och rida men mamma är inte hemma och jag tror att maria jobbar ändå satt.Men jag ska in på lite andra sidor nu hej.

ska jag sova?

Hejsan,,sitter och lyssnar på musik och dör av tråk..Har exakt inget att göra har skit tråkit ååh blä på allt,vet inte om jag ska gå och lägga mig och sova. Jag vill ha nåt haha men jag orkar inte haha .Men jag ska i alla fall nog ta och fixa mig nu så får jag se sen hur jag gör i alla fall skriver kanske senare. 

Tråååk!!-.-

ÅÅH!! Jag har skit tråkit ingenting att göra fan och Tess har feber så jag kan inte vara med henne har ingen heller att vara med. Varför har jag alltid så jävla tråkit?:P Snälla nån säg nåt jag kan göra..

Äntligeeen heeeelg:D

Hejjj,,kom nyss hem. Sitter och lyssnar på musik just nu ska snart in  på nån sida "playlist.com" och ladda ner musik,steffi sa typ att man kunde göra det där så.. Idag vet jag inte vad jag ska göra tror inte jag åker till "pappa" idag vi ska typ dit imorrn istället? jag fattar ingenting :P. Idag haha jag och steffi fick världens skrattattack på lunchen haha vi skratta typ i 20minuter? Haha vi skratta åt alla möjliga saker :P hur dålig humor får man ha? Menmen jag skriver mer senare pusshejj.

Fredag outfit


Ser ut som att jag har skitkort hår men jag hade de typ i tröjan?

Fred perry kofta - Stadium
Linne - Lindex
96jeans - Holmlunds

Fredag morgon

Hejjj,,äntliigen fredag.  Nu måste jag skynda mig lite,,det tog ovanligt lång tid när jag sminkade mig :P. Så jg ser helt cepe ut...I alla fall första lektion idag är NO-fysik -.- sedan är det fredagsfika. Efter det tror jag att det är svenska vet inte riktigt haha :P. Menmen har inte så mycket mer att skriva?  Men jag skriver i alla fall när jag kommer hem.

I hennes skor

Hejj,,kom nyss hem från jojo. Håller på och fyller badet :P. Kollad epå I hennes skor hos jojo ingen av oss hade sätt den förut :P. Imorrn förljer jag troligtvis med min syrra till hennes  pappa,tror inte at dom har data så det blir inget bloggande. Asso jag vill ha en bärbar data men mamma har inte råd med ett till berdband säger hon men nu måste jag gå hejdå

Haha skrattattack :P

Hejj,,kom nyss hem. Sista lektionen var spanska. Hahha jag och steffi började asgarva åt nåt vi satt och snacka om vi skrattade så mycket asso jag kunde inte sluta så vi fick typ gå ut :P. Menmen ska vara med johanna senare :D. Inte så mycket mer att skriva om ska ialla fall in på gratismakeup,gratismode,gratiskläder och bloglovin nu hjedå .

Torsdag outfit


Adidas kofta Stadium
Linne Gina
Jeans Gina


Torsdag morgon

Hejhej,,har precis gjort mej klar. Ska gå tio över så det blir bara ett kort snabbt inlägg. Första lektion är musik i alla fall sen NO-fysik -.- hata fysik!! Efter de vet jag inte haha. Efter skolan ska jag i alla fall vara med Johanna tror jag. Menmen vet inte om jag hinner så mycket mer där ajja skriver efter school ;).

Matteläxa klar

Hejhej,,gjorde matteläxan för ett tag sen var inte så jobbigt som jag trodde ;). Har precis vart inne och kollat lite på grönans nya berg o dalbana "Insane" den verkar fett läskig asso liksom kolla in : http://www.goinsane.nu/ . Men man måste ju ändå prova ;P. Idag har jag inget att göra men i alla fall jag skriver senare hej

Grupparbete :P

Shuue,,sitter i datasalen vi ska göra nåt grupparbete om fantasy/sience fiction. Jag skriver om C.S Lewis för att jag läser en narnia bok som han har skrivit. Jag har ändå gjort redan gjort klart  :P kan vara föratt jag bara kopierade och ändrade vissa ord men hjedå.

Hemma med matilda :D

Hejhej,,kom nyss hem till mig. Är med Matilda vi hade nyss engelska. Kollade klart på en film Pineapple express. Vi gci hem till mig föratt nästa lektion börjar halv ett så vi hade inget att göra .Första lektionen (idrott) åkte vi två skidor så jag tog lite kort eller typ ett men iallafall tog typ ett eller två när vi gick hem också så jag sätter in dom :P.  Men pallar ej skriva nu hejdå.




outfit


HAHA,,miffad bild?

Adidas kofta Stadium
Linne Gina Tricot
96-jeans Holmlunds

Onsdag morgon

Hejhej,,blev precis klar med nästan allt.innan jag går ska jag bara fixa idrottskläderna. Ska ej gå med Steffi idag för hon har sovmorgon så jag går med Matilda. Då kan jag gå några minuter senare än vanligt ;). Ikväll måsta jag göra matte läxa -.- jag kommmer ju tröttna så fort jag inte kan något och bli irriterad och sätta mig vid datan och lyssna på musik istället.. Jaja jag får väl tvinga mig själv hoppas den inte är så svår isåna fall :P. Annars ska jag typ inte göra så mycket..om mamma ringer maria kanske jag och matilda drar dit och typ rider lite  :). Men nu har jag inte så mycket mer att skriva hejdå.

Time to go to bed ;)

Hejhej,,har inte bloggat något idag knappt. Har varit upptagen typ hela tiden. Gick hem till Matilda efter skolan för jag följde med henne till stallet idag. Kom hem vid kvart i åtta åt sen tv : Den rätte för Rosing och Andra avenyn :D. Och nu måste jag typ sova..Så Godnatt

tisdag outfit


TH-tröja shango
cheap monday jeans weekday
linne JC
"bad hair day" mössa rut med flera (bara föratt mitt hår var cepe)

Tisdag morgon

Hejhej,,har precis sminkat mig. Har sovmorgon idag till 9.35 :D. Första lektionen är mentorstid tror jag. Måste plugga lite so då,,fast det sa jag igår också och jag öppnade inte ens böckerna :P. Idag ska jag inte göra så mycket mer än att kolla på Andra Avenyn :D. Ajja,nåt mer att skriva? Nej inte direkt men dåså..Skriver när jag kommer hem slutar tidigt idag :D 14.05.

Hemma från lång men "snabb" dag

Hejhej,,nu kom jag precis hem från skolan. Slutade sent men det har gått rätt så fort förutom dom två sista so lektionerna. Idag ska jag vara med Tess vi ska typ till ftg sa hon och träffa donia och gresa typ :D. Men nu sitter jag och lyssnar på musik i alla fall. Men ska logga in på bloglovin nu hej.

Måndag outfit

'
TH-Tröja från shango (malmö)
Linne från Lindex
Cheap monday jeans från weekday 

Måndag morgon

Hej på er! Förde nyss över lite musik från mobilen till datan :P. Ska snart dra upp till tess och få När livet sviker med Sofijah ääääääntligen nån som har den :D:D:D. Så nu hinner jag j så ycket mer men jag skriver självklart när jag kommer hem.


Dagens outfit


Det är samma som giår men ändå:
Tröja från gina
linne från JC
Jeans från Gina

Tess och Olivia :D

Hejhej,,sitter hos Tess. Har varit med henne och olivia ett tag typ tre timmar kanske. Hahah vi åkte "pulka" fast med plastpåsar,,det gick ju jättebra asso,,jag gjorde illa mig på ett gup som fan :P. Menmen har ej satt in outfit idag? Jag får väl göra det nu...

Update

Hejhej,,varit dålig uppdatering senaste dagen/dagarna,,men jag har varit hos annacarin med mamma och så var johanna med och vi satt inte vid datan och jag skrev inget om det på bloggen heller. Men vi hade i alla fall väldigt kul sägervi. Vi körde rockband och lite air hockey. Menmen jag kom i alla fall nyss hem från mammas kompis var där och red :D. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Menmen hejdå  


Kissies tävling

RSS 2.0