Östhammar idag

goddag haha sitter vid jennifers data nue föratt jag orkar inte sätta på min egen :P.Idag ska jag me jojo till östhammar vi ska vara i hennes sommarlägenhet. Haha igår när jag gick och la mej kollade jag på I taket lyser stjärnorna. Det var jue så längesen jag såg den eftersom att jag har varit i Berkinge. Men jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett den så jag ska kolla i bloggen haha men jag tror 9gånger nue men ajja. Nue ska jag äta och skala räkor som jag fick av mamma igår :P. Och jusste igår fyllde Matilda år. Det var inget jag glömde eller så bara att blogga om det men jag har ingen bild på henne bara hennes bränna sen österängen haha. Men ändå om due läser det här matilda så ska due veta att jag saknar dej sååhäääääär jävla mycket!!!!och alla andra såklart :)<33

tävling i fokis blogg :D

Jag är nu med och tävlar om ett nagel-stylings-kit i fokis blogg :D

bild på det man kan vinna: (snott från hennes blogg)



kitet är värt ca 700kr. Klicka HÄR eller på bilden så kommer du till inlägget om tävlingen.

nymålade naglar

Hejhej åkte ivåg till några affärer förett tag sen så jag fick "ta en paus" från fixandet av naglarna. Men nue har jag iaf målat klart dom failade som vanligt..Alltså när jag målar med svart det liksom blir inte den mörka färgen från början utan jag måste först måla en gång och vänta tills det torkat och sen måla över så dom blir perfekt mörka. Och så kommer det såklart massor utanför men jagfick bort det mesta iaf. Och ute skiner solen :D så himla fint väder man dör jue :P dessutom när man sitter i en bil,,shiet att jag ens överlevde hahaha. Min data är fortfarande inte på så nue sitter jag vid mammas..Ska iaf in på blogolvin och bdb nue tjingeling.haha

måste packa lite och plocka upp i rummet...

Nue har jag fått på mig kläder. Tog oversizetröja som jag köpte i stockholm och ett par svarta shorts. Måste plocka upp i mitt rum allt som jag köpte i stockholm ligger fortfarande kvar i påsar på golvet i mitt rum. Och så måste jag packa. Men allting har inte blivit tvättat än kommer det verkligen hinna torka? Och så funderar jag på om jag ska ta bort nagellacket och måla dom svarta istället? Passar bättre till det jag har på mig just nue..Och det är ingen idé att göra fransk manikyr för när vi var i Berkinge så gick vissa naglar av...Men jag får se vad jag gör måste iaf ta bort det rosa som är kvar den mesta färgen försvann när vi åkte i banorna och badade. Men jag skriver väl senare.

god morgon

Hejhej vaknade för ett tag sen. Och nue har jag precis kollat runt lite på msn.se på några klipp haha Ice Age 3 :P den verkar vara fett kulig hahahah.. Men annars idag ska jag sova hos jojo så jag måste packa och min väska kommer typ vara överfull så jag okmmer nog behöva ha två väskor. Menmen sitter vid mammas data nue föratt min inte är på men nue ska jag in på bilddagboken och bloglovin skriver sen.

godnatt tror jag..

mm nue tror jag faktist att jag går och lägger mig..Är så irriterad på mig själv just nue..Idag skulle jag ha packat upp väskan och lagt allt i tvätten men nej det har jag inte gjort och skulle fixa mina naglar och det har jag inte heller gjort...Och så glömde jag säga till mamma att smörja in min rygg så inatt får jag stå ut med svidandet på ryggen. Fast det skulle ha svidit ändåe men soo. Jag va nyss inne på youtube iaf kollade på lite olika grejer det var först menat att jag skulle lyssna på marilyn manson - you spin me round eller nåt sånt jag vet inte vad den heter jossan visade mej den förut  och den är fett bra fast den där killen är fett läskig fan..så jag kollade på den låten fast med Britney som bild eller jag vet inte det var nån som hade tagit låten och satt ihop den med klipp från några av britneys musikvideor.. Och sen  började jag kolla på brooke hogan har aldrig lyssnat på nån låt med henne förut bara kollat på programmet brooke knows best som går på MTV.Men äh jag sätter in massa låtar dåe.. Och så har tydligen Michael Jackson dött? Eller Cissi sa de iaf fett läskit haah


 

bloglovin...

nue har jag läst igenom typ 130 inlägg på bloglovin eller nåt sånt tror att de tog typ nån timme xD :P. Men nue ska jag in på bilddagboken.


tur med vädret den här gången :D

hejhej nue är jag hemma. Fast jag har typ vart hemma ett tag. Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha har typ inte gjort det på typ flera dagar eftersom att det kostar 5kr i fyra minuter att duscha där borta om man ska ha varmvatten. Fint väder har det varit i alla fall :D. Och så har dom satt igång vattenrushbanorna (stavning?) så vi har köpt årkort på både åkband och entré alltså man måste ha åkband föratt åka banorna som kostar 70kr varje dag så då köpte vi ett årkort så att det är gratis istället :P. Och brun har jag blivit :D(aa). Haha och igår på kvällen vet inte riktigt hur sent kanske 22 eller 23 så satt jag och tess på bryggan fullt påklädda med typ mjukiskläder. Och jag hade gympaskor eller vad det heter så först bah doppade jag fötterna helt så mina skor typ blev fulla med vatten sen hoppade vi i med kläder hahahahaah det var sååå jävla skönt alltså shiiit!!!! Sen när vi kom tillbaka bytte vi om och torkade vi oss sen la vi oss i sängen med min bärbara dvd och kollade på so little time (ni vet den där serien med mary-kate och ashley olsen som gick på femman för typ något/några år sen?) hon har typ köpt två säsonger på dvd för bara 50kr/st. Och en dag ville mamma och annacarin till nån loppis så vi drog dit så hade dom som hade loppisen världens gulligaste hundvalpar som vi satt och klappa :P. Och en annan lite större hund. Tog inte så många bilder men några sätter in dom :P. Och sen ska jag fixa mina naglar för färgen har typ blivit helt förstörd :P. Och på lördag åker jag med jojo till östhammar :D<333.

jag innan vi skulle åka


jag satt på nån sak där båtarna som man kan hyra står 


hundvalpar














brun (aa) ser inte så bra  kanske men..

Back to berkinge

Nue ska vi bara packa i dom sista greijerna få hit Tess så  drar vi till Berkinge igen. Och jag som bara tog på mej några lätta kläder nue på förmiddagen en tubtopp,midjebälte och vita leggins jaja tar jue ändå med mej kläder. Och den här gången tar jag med Ipoden. Så blir inget bloggande på några dagar men bara föratt det här inte ska bli så tråkigt inlägg så lägger jag in två SKITBRA låtar med bästa gruppen "Panic At The Disco"


"I write sins not tragedies":


"Nine In The Afternoon":

målade naglar

Hade inget att göra så jag kom på att jag kunde måla naglarna med det nya nagellacket jag köpte i stockholm :D


21 guns - Green Day

Har precis laddat ner den från playlist. OMG den är fett bra...


I Taket Lyser Stjärnorna

Hejhej vaknade för nån timme sen och nue har vi kollat på i taket lyser stjärorna. Haha nue har jag typ sätt den 8gånger :P. Vi skulle jue egentligen ha kollat igår kväll men det blev så sent så mamma hade dampat om vi hade kollat..Idag blire inge berkinge vi åker dit imorrn istället föratt vi tvättade igår och sakerna är inte torra än..Men finns inte så mycket mer att skriva nue men vi kanske ska äta pannkaka till frukost om vi får och om vi har greijer till de (aa).

badat

Hejhej badade före ett tag sen. Och nue har vi ätit glass (jag och tess). Och nue lyssnar vi på musik. Tess ska sova här.Och sen när vi ska sova tänker jag sätta på I taket lyser stjärnorna. Skiter i om tess inte vill kolla men jag ska göra det iaf fan klarat mej utan filmen i typ tre dagar nue jue? Då måste man jue kolla så fort man har möjlighet hahahahahah. (BEROENDE) Men nue ska jag vara lite social mot tess och logga in på bloglovin också och bdb. Hejdåe<33 AAH juste imorrn om det är fint väder blire att åka tillbaka till Berkinge (aa)

hemma till fint väder..

Hejhej nue är jag hemma från Berkinge. Hade jävligt kul där borta bara att det va så jävla fult väder hela tiden. Och sen självklart att det blir fint väder när man åker hem.. Så jävla typiskt. Men vi hade kul iaf festade och badade en gång iaf ;D. ISKALLT!! Jag tog inte så värst många bilder men några iaf så jag sätter väl in dom :P. Nue sitter jag iaf här med tess och lyssnar på musik och så ska jag duscha eller bada för man känner sej jue inte fräsch direkt fast alltså det finns jue en dusch där borta men nue kostar det 5kr om man ska ha varmvatten i 5minuter....Så då pallar man inte hålla på haha. Men om jojo sätter in bilder på sin blogg så snor jag dom av henne ;P.

 

Midsommarafton: (båda bilderna) 

det som shoppades:

Ja nue har jag bilder på allting...Jag skulle sätta ut outfiten men pallar inte :P Hade iaf jeansleggins rosa linna och adidaskofta..

underkläder från H&M


klackskor från skopunkten




ballerina från ohio


tubtoppar från H&M (råkade bli 400 på storlek men pallar inte ändra..)


midjebälte från MQ


linne/tunika från bikbok


"oversizetröja" från Gina


Glasögon eller vad man säger?från ett stånd på hötprget :P


armband från H&M


Ser ni?Jag köpte sååå jävla liiite saker alltså är såå jävla arg!!!!

berkinge idag

Hejhej jojo har precis dragit hem föratt duscha och hämta gummistövlar...Idag ska vi till berkinge och är där over midsommar. Tess och Johanna hänkar :D:D<33. Kommer bli fett kul om vi får fint väder..Jag har inte tagit något kort på kläderna jag köpte men jag kanske gör de senare. Men nue ska jag gå in i ducshen hejdåe blir inget mer bloggande på de närmsta dagarna/veckan. Men kanske sen innan vi åker.

två bilder

Hej tess gick hem för typ längesen. Men jag kan sätta in två bilder nue som jag tog idag bara på jossan :D. Men jag är sååå jävla arg på mej själv alltså. Jag köpte jue för fan typ ingenting..Och en AnCafe t-shirt jag ville köpa var antingen för stor eller för liten  ååååååh jag är så jävla arg alltså jaghar ju8e inteklöot ycket alls idag. Och nue har jag goffat i mig massa daim. Asso snälla döda mig..


asso Jossan din fucking SÖÖTA unge!!!Hur fan kan man vara så fiin söt och sååå jävla snäll? FAN JAG ÄLSKAR DEJ DUE ÄR BÄST!!!


hemma med stor besvikelse över mej själv

Hejhej nue har jag kommit hem. Gick först in till mormor för mamma är inte hemma. Sen kom tess och nue har vi gått in till mig för vi hämta nycklar hos barbro. Har inte handlat mycket alls idag :( jag hatar mej själv så jävla mycket...Men vi har haft skit kul iaf. orkar inte sätta in bilder på köpta saker nue så jag gör det sen och dessutom jag tog typ inga bilder alls det enda jag tog va två bilder på Jossan haha jag är stolt hon är så jävla svår att fånga på kort. Men jag skriver mer sen hajdåe.

stockholm idag :D

Hejhej nue sitter vi här och har fixat klart oss. Ska snart dra till stationen. Och tar nio tåget till stockholm såe vi är framme tills detöppnar där borta. Kommer shoppa som fan. Slänger in outfit och allt köpt när vi kommer hem. Pusshej ha en bra dag för jag kommer ha det bäst och bättre än dej hahaha.<33

vart ute

Hejhej kom nyss in. Gick ut med  Emelie och sen kom Ida så gick vi runt lite. Så har jag snackat med min pappa och jag kommer få 100kr av honom till mat tills imorrn och hos farmor hade jag 690kr :D. Så har jag jue presentkort på H&M 150kr också och på kortet har jag 1110kr så det blir väl en del iaf :D. Vi kommer få superduper kul imorrn alltså. Men vi har inte fått tag på jossan?Men Jossan om due ser det här ring mig eller johanna så fort som möjligt..

ätit

Hejhej. Har ätit nue det blev hamburgare jag som älskar hamburgare goffar i sig två stycken haha. Ska nue ta mig till farmor föratt hämta månadspengspengar som jag ska shoppa för imorrn. Och så måste jag gå upp till gränby och sätta in pengarna på kortet. Jag vill jue liksom inte gå runt med ca 700kr i 20lappar löst..Men jag vet inte ens om banken är öppen och det känns lite onödigt att gå fram och tillbaka sådär det är jue inte direkt världens kortaste bit dit men det tar typ 10-20minuter att gå dit. Men tider rinner iväg och jag längtar ihjäl så nue får jag skynda mej..

(rubriklös)

Hejhej satte nyss in ett outfit inlägg haah de va jue så jävla längesen sist. Och jag har tråkit -.- har precis duschat. Har ringt pappa som inte svarar så jag ska försöka igen senare sen måste jag ringa farmor också. Annacarin och Jonas är här och Benny (hund). Men ååh palla vad ska jag göra dåe...Pallar inte sätta på min data så jag sitter vid mammas nue..Har inte fixat mig heller ja det skullle jag kunna göra måste borsta tänderna och sminka mig haha :D. Hejdåe.

outfit

Ja det var så jävla längesen jag la upp outfit och jag har typ inget att göra så..Men imorrn kommer jag lägga upp outfit också :P



topp - H&M
jeansleggins - Gina

fan jag somna haha

God morgon. Det är jue inte direkt omöjligt att redan veta vilken film jag kollade på igår för självklart var det I Taket Lyser Stjärnorna haha:P. Fast jag somnade typ ganska tidigt i filmen fan jag som aldrig kan somna till en film?Men nue var jag så jävla trött jag  fan kämpade föratt hålla mej vaken först men det gick inte. Idag ska jag typ vara med jojo tror jag? Eller hon och jossan ska väl sova här eftersom att imorrn shoppar vi loss i huvudstaden :D:D. Så jag måste till farmor och hämta pengar och hoppas på att banken är öppen idag och så ska jag ringa pappaoch be om pengar. Fan jag har jue typ ingenting just nue jue :P. Så imorrn blir det ingen bloggning..Men jag vet inte vad jag ska ha på mej osv. typ vart jag ska ha plånboken o de för jag tänkte ha min vita illa väska med nitar på men jag vet intejag kommer ha min adidaskofta med dragkedja på fickorna iaf så kanske jag har things i dom fickorna :P. Men jag får se hur det blir dåe bloggar senare.

hhmm vad ska jag kolla på?

Snacka just med Jojo på msn men hon skulle kolla på I taket lyser stjärnorna s då fick jag tråkit för hon logga ut och tänkter gå och lägga mig och kolla på film men jag vet inte vad jag ska kolla på om jag ska sätta på Vi hade i alla fall tur med vädret igen eller om jag ska kolla på I taket lyser stjärnorna ? Äh jag får se vad jag känner för ska iaf först fixa mig. Vad tror ni jag sätter på för film?Skriver imorrn när jag vaknar :P.


vad fan ska jag ha för rubrik?

Hejhej haha lite kort inlägg det förra blev. Men det var bara lite snabb update. Har blivit snål med att skriva inlägg nue för tiden eller alltså dåe menar jag på hur långa inläggen är..När jag startade bloggen brukade jag skriva hur mkt som helst? Men iaf jag och Emelie drog till ica så kom jossan sen isa och efter ett tag felicia. Och så var det så jävla kallt så vi drog hem till mej och typ inte gjorde nånting..Sen skulle Isa och Felicia hem så vi följde Isa till bussen och gick en bit med Felicia. Och nue sitter jag här och lyssnar på musik. Ska "stretcha" (stavning?) ena benet lite haha ska göra det i två minuter på varje ben  haha det var mammas kompis barn mathilda som lärde mej det och att om ca en månad kommer jag då kunna gå ner i spagat :D. Men jag får se hur det blir med det för jag får fanueme damp när jag stretchar (stavning?) benen föratt det känns jue en del haha.  Men jag ska väl in på bloglovin sen dåe bloggar sen om jag sitter uppe. Puss på er.

med emelie

Hejhej är med emelie och hennes kompisar Isa och Felicia. Vi har typ vart ute lite. Hann typ inte blogga innan men pallar inte skriva nåe mer nue eller jag har inte så mycket mer att skriva såe hejdåe.


hemma

Så nue har mamma kommit hem från kryssningen...Fick daim fast jag sa att jag ville ha dumle :@... Nue är jag inte hos mormor längre iaf. Måste duscha känner jag. Men ska logga in på bdb nue pusshej.

tandläkaren

hejhej har precis kommit hem från tandläkaren nue. Gick rätt bra fast jag har tydligen tre hål så vi bokade en tid i augusti föratt laga skiten...Men nue vet jag inte vad jag ska göra iaf. dom sprutade på nåt flour på tänderna så jag fick inte äta efter en timme sa dom och jag har inte ätit frukost idag så man kan jue säga att jag är rätt så hungrig :P. Men jag skriver senare pusshej.

god morgon

God morgon på er..sovit gott? Det har iaf jag :P fast det tog ett tag för mig att soma bara. Idag ska jag till tandhygienisten och innan det kommer lina en snabbi och hämtar godis som hon har fått från gratisgodis.se hon skickade det hem till mig för att hon inte fick skicka em till sej själv. Och vädret är jue inte direkt en överaskning heller det är jue inte ens nån idé att hoppas på bra väder -.- bra start på sommrlovet dah..Men nue ska jag in på bdb sen bloglovin hej..

vad ska man göra?

Sitter här fortfarande. Åt nyss ett wiernerbröd mumsit..Vet ints vad jag ska göra eller gå in på för sidor..Gick in på youtube men de vet jag inte vad jag ka söa på :P. Ååh har speat olika harpanspel lite men det gör det bara ännu tråkigare...Vad ska jag göra?Palar inte kolla på I taketlyser stjärnorna heller för då blr jag väl bah trött eller så tröttnar jag efter typ halva filmen?Men jag palar inte skriva nå mer nue hejj..

H&M

har typ ingenting att göra här rätt tråkit så jag kom på att jag kan jue gå in och kolla lite på kläder på H&M och så hittade jag en jättesöt 3/4 ärmad tröja som var rätt söt finns i två färger :P. När jag drar till stockholm nästa vecka med jossan och jojo ska jag titta lite efter sånt här fast lite mer "oversize" och kanske inte "låg" i ryggen.

  

inne hos mormor

Hej sitter inne hos mormor gick in hit för ett tag sen.Oc nue har vi precis beställt hem hamburgare. Hade inget att göra hemma och mamma drog på kryssning för typ nån eller några timmar sen så jagva hemma själv för jennifer är hos emelie. Me jag pallade inte sitta själv vi mormors data i vardagsrummet så vi flytta in den i köket  :P. Men jag skriver senare pusshej.


I taket lyser stjärnorna för sjunde gången :P

Jag kollade nyss på I taket lyser stjärnorna för sjunde gången. Men faktist inte på DVD utan på youtube. Nån har satt ut HELA filmen och jag hade ändå inget att göra så jag kunde lika gärna kolla på den så jag gjorde det...Haha och lite i början av filmen eller kanske lite mer i början a mitten så ringde mormor så jag pausade och sprang ut i köket föratt svara och sen när jag kom tillbaka till datan märkte jag bilden som jag pausat på hahaha jag börja asgarva :P. Och så har jag typ fastnat för en låt som är med i filmen eller ja typ alla låtar som är med men ändå här är bilden iaf :P. Den är på jennas mormor.


ASGARV!!!!

Här är låten också (som jag fastnat för) den heter typ "oh susie - (tror att typ de som sjunger låten heter typ "secret service" :

jaha så fick jag inget att göra...

hejhej kom nyss hem från lindex följde med mamma dit en snabbis. Hon skulle typ köpa nåt jag vet inte..  Och så sa hon att det va imorrn jag skulle till tandläkarn och att hon hade sagt fel till mig tidigare så de va lite irriterande för då har jag absolut ingenting att göra idag...Vad ska ni göra? Ajja pallar inte skriva nå mer nue hej..

090614

det blev väl rätt på datumet nue?Men jag gjorde så föratt jag vet inte vad jag ska ha för rubrik :P. Idag ska jag till tandläkarn ska vara där klockan 13.00 .Men efter det så har jag ingen aning om vad jag ska göra..Ute är det inte så fint heller -.- . Vartb tog sommarvädret vägen egenligen?Nue har det jue varit grått,mulet och regnit hur många dagar som helst. Eller när det var skolavslutning så sken solen upp så det var lite varmt iallafall men ändå?Men nue ska jag checka bloglovin sen loggar jag in på bdb. Uppdaterar senare pusshej.

good night

godnatt nue går jag fan och lägger mig sätter på teven eller nåt...Men först måste jag borsta tänderna. Haha jag ska till tandläkarn imorrn hoppas att jag inte har några hål dah :P haha. Nej men det tror jag faktist inte att jag har :P har aldrig haft de heller. Men god natt och sov sött nue<33

konveration med steffi hahahah

haha chattade nyss med steffi hahaha asso jag satt och asgarva som fan :P. Fast nue har hon loggat ut. Jag fan sparade den jag va tvungen :P.



nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

heeej

summer ^^, säger:

Heeej ^^

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

görue?

summer ^^, säger:

läset precis din blogg durå ?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

okej musik och tråkar

summer ^^, säger:

Okeey , mår du bättre

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

japp

summer ^^, säger:

YÄY <3

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

summer ^^, säger:

Har fan redan saknat dig ,

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

haha jag har saknat dej mer!!

summer ^^, säger:

MEST

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

mer än mest

summer ^^, säger:

hahahahahah .. obeskrivligt

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

mer än obeskrivligt

summer ^^, säger:

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

summer ^^, säger:

hahaha har lika dålig syn som din gammelmormor ahhaha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

hhahahahah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

men hur llänge har due vart inne?

summer ^^, säger:

inne på vadå?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

msn

summer ^^, säger:

vet inte eller vah jag fattar inte

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

nej men asso jag har suttit här och tråkat o så har jag inte sett att due har varit online dåe har jag suttit och tråkat i onödan åååh

summer ^^, säger:

hahaha jaha nu fattar jag .. men jag är förvirrad .. gå in på min blogg o läs matildas kommentar ? jag fattar ingen av dom

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ok

summer ^^, säger:

titta på inlägget , ceeepee

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

i vilket inlägg?

summer ^^, säger:

lilla pussnuli hahahhaahhaha lol

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

wtf hahahah sitter fan och garvar

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

hade hon kmmenterat nå mer ?

summer ^^, säger:

hahahha jag me fast ja garvar mer åt din kommentar

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

vilken?

summer ^^, säger:

ja inlägget sommarlov o ett till

summer ^^, säger:

o inlägget godmorgon

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

okej

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

vadåe?vad är det due inte fattar med dom kmmentarerna?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

men vad hade jag kommenterat?

summer ^^, säger:

nej det va bara den fösrta

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

okej

summer ^^, säger:

min gammelmormor eller farmor är död

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

jahha hahah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

men min gammelfarmor lever

summer ^^, säger:

förlåt men de va bara lite roliit

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

vf förlåt?

summer ^^, säger:

om du typ tänker öh äre rolit att min gammelmormor é död

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ahha men jag har aldrig träffat henne ändåe

summer ^^, säger:

okej

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

höhö så jag bryr mej inte xD

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

men stackars min mamma?

summer ^^, säger:

hhahahahahhahah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

shit borde inte hon ara ledsen?

summer ^^, säger:

jo inför sig men dog hon nyligen

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

haha både min gammelmormor och gammelfarmor hette och heter svea

summer ^^, säger:

haha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

nej hon dog typ när mamma va liten

summer ^^, säger:

ojoj

summer ^^, säger:

tkr du färgerna på min blogg ärr konstig

summer ^^, säger:

men vem ärre som ska ta hand om sitt get liv??

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

nej

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

typ jag?xD

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

mamma va typ som oss när hennes mormor dog

summer ^^, säger:

nu är min 50 år

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ofta?

summer ^^, säger:

haha jaa

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

fan min mormor är 60 eller nåt

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

eller menade due din mormor eller gammelmormor?

summer ^^, säger:

mormor

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ahha tänkte väl

summer ^^, säger:

min gammelmormor är död

summer ^^, säger:

eller min låtsas iaf

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

okej då sitter vi i samma båt dåe hahahah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

driver typ

summer ^^, säger:

hahahahahah ?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ja mnen de va bah konstigt df skrev jag haha

summer ^^, säger:

men de va roolit

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

ahha okej

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

asso seriöst vi sitter typ och snackar om döda människor?dom kanske kommer hämnas på oss och spöka för oss inatt bah föratt vi typ garvar föratt dom är döda?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

whaaah nue är jag rädd

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

nej de e jag inte alls de

summer ^^, säger:

hahahahhaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

haha vad va de som va så kul?

summer ^^, säger:

nu asgarvar jag som en jäkla full anka

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

asso jag kommer fan spara den här konversationen

summer ^^, säger:

hahhaahhaaaaaaahahah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

hhaah som en jäkla full anka

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

hahahahaha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

nue garvar jag också så frågar mamma vad jag garvar åt

summer ^^, säger:

haahhahahahahahaahahhah

summer ^^, säger:

omg min mää hahhhahaaha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

haahhaahahahhaah

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

din header är klockren hahaha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

driver

summer ^^, säger:

ahhahaha

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

hur kunde de bli så egentligen?

summer ^^, säger:

men nu sa hon att jag måtte ge henne medecin ^^ ceeya bby

summer ^^, säger:

spara

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

okej ska due logga ut?

nattuues.blogg.se,,BRITNEY SPEARS 13juli har I taket lyser stjärnorna på dvd nue säger:

vi ses

summer ^^, säger:

a

summer ^^, säger:


slut.

nue är filmen slut. Så nue har jag ingen aning om vad jag ska göra om jag ska gå så här tills ikväll eller om jag ska klä på mej? Känns fortfarande lite skumt i huvvet ich magen men det får man leva med...Men vad fan ska jag göra nue dåe?Bara sitta här och ruttna bort eller vadå? Kom men förslag om vad jag kan göra nån...

film blire

nu är jag nyduschad och fräsch känner mej inte skabbig och äcklig längre som jag gjorde tidigare. Ringde nyss tess som är hemma hos sin mamma och inte svarar i mobilen och jag pallar inte heller ringa till hennes mamma....Sitter i en skön o bekväm snoopy t-shirt och ska nue dra ner persiennerna släcka lampan och stänga dörren till mitt rum och lägga mig i sängen så sätter jag på I taket lyser stjärnorna så får jag se hur jag mår efter den. Pusshej

hemma nue

hejhej,,bloggade inget när vi va där borta jag palllade inte :P. Kom nyss hem iaf och mår inte bra alls är typ bakis?blää har mått illa hela morgonen...Ändå så drack jag typ ingenting 2glas champange och lite cider?:S. Kan väl berätta lite om gårdagen iaf: Först drog vi till tierp och kollade på "utspringet" tror jag att det är jag fattar ingetning om sånt där :P. Så drog vi till gammelfarmor och fikade lite så drog vi och handlade åt henne. Och när vi hade lämnat hennes saker så åkte vi hem till annacarin. Där jag spenderade dom 2-3första timmarna sittandes i bilden och tråka lyssna lite på musik. Tjurade för att jag hade kunnat åkt på fett me kärlek bah att jag inte hade pengar till inträde och så regnade det som fan..Fast sen kom emelie in i bilen så drog vi in i huset (alla andra satt i boden) så bytte jag om osv. Och sen in i boden och så kommer jag inte ihåg så himla mycket mera eller iaf inte så himla detaljerat. Men vi hade tråkit typ hela kvällen. Sen pallar jag inte skriva nåt mer om igår eller asso de va jue mycket mer som hände men jag kommer inte ihåg allt i värsta perfekta ordning. Men nue är jag hemma iaf och ska gå och duscha eller bada. Fan jag tvättade jue inte ens bort sminket igår -.- . Men sen tror jag att jag sätter på I taket lyser stjärnorna det var så längesen jag såg den sist hahaha. Men jag ska iallafall vila så får jag se om jag mår lite bättre sen.

tidig idag :P

hejhej,,idag vaknade jag tidigt. Jag hade kunnat ligga kvar ett tag till men jag pallade inte för jag kunde ändå inte somna om..Sitter och laddar ner lite sofijah låtar som jag inte har. Eller alltså förut hade jag ALLA hennes låtar men sen så fick jag virus i datorn så vi var tvugna att tömma den och jag kunde bara spara alla bilder. Men jag hade tur iaf att tess snodde några sofijah låtar av mej haha men nue sitter jag och laddar ner dom som hon inte tog alltså. Men det är fortfarande en låt som jag inte hittar nånstans det är "sommarfeelings" fast det är inte bara hon som sjunger har bah glömt bort vilka dom andra är :P. Iaf igår när jag tvättade håret och fick bort all färg hahah coolaste skummet det blev rosa :P. Har bild på det men den är på jennifers digitalkamera så jag sätter in senare. Idag kommer jag inte vara hemma vi ska sova hos annacarin men jag kanske går upp och sätter mej vid datan där . 

lite bilder från dagen/kvällen

Hejhej har inte skrivit på hela kvällen..Men först gick jag och mötte steffi så drog vi till kyrkan och hade avslutning sen drog jag lidia och karin hem till mej föratt vi skulle sprayfärga våra hår. Vi hade rosa och lila. Sen efter ett tag kom jossan ingrid och nadine. Fast dom drog typ efter 10 minuter 1kvart kanske? Så skulle jag fika och lidia och karin fick också :D.Jag har inte så himla många bilder men lidia får skicka dom hon tog till mig sen..Och nue kom jag precis från matilda. Dorg till henne en sanbbis hon undrade om jag ville sova över men jag kan inte för jag ska på Joakims student imorrn. Och vi ska åka vid typ 9 - halv 10 såe måste gå och lägga min lite tidigt och så måste jag komma på ett sätt att få av mej min nya klänning på utan att det ska komma färg på den...

innan jag skulle dra och möta steffi:


jag och steffi:


mitt hår efter färgningen (hade sprayat rosetten och luggen rosa allt annat hår lila):

vilken outfit blev det dåe?

äh när det väl var tid att klä på sej inför avslutningen så blev det den rosa. Har fixat allt nue. Och ska snart dra och möta min älskade Steffi :D<33 bilder kommer.

ny rss ikon

haha visst e den fin?Gjorde den själv eller ja jag tog en bild på hello kitty och en annan bild på en ikon och ändrade färg på kittys rosett sen satte jag bara ihop dem :P. Men hiss/diss?


slutat

hejhej,,kom precis hem från skolan. Haha slutade efter lunchen så klockan är inte så mycket :P. dagen började klockan nio med utmainingar först klasserna 6-8 och när de va klart va de 9:orna och lärarna.Och när allt var klart så va de lunch kycklingsallad och så fick man glass. Så drog vi upp till karin och tog reda på resultaten på biologi provet jag fick 4,5 från fullpoäng så 23,5/28 alltså jag räknade väl rätt nyss eller? Ikväll så är det skolavslutning klockan 18.00 i kyrkan. Går dit tillsammans med steffi. Uppdaterar senare men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig så tryck HÄR och kommentera vad om är finast och vad due tyckar att jag ska ha på mig..

wihhu torsdag

hejhej idag är det torsdag dagen jag får sommarlov :D. Äntligen,,jag kommer ihåg för ett tag sen när man verkligen längtade efter sommarlov och de va typ en månad fram till skolaslutningen och nue är det dags det har jue gått hur snabbt som helst..Bara inte sommarlovet går lika snabbt. Iaf jag sitte roch lyssnar på musik och ska in på bloglovin nue men ååh snälla kommentera vilken outfit jag ska ha ikväll på skolavslutningen för jag har fortfarande inte bestämt jag kommer jue få massa konstiga blickar om jag har den rosa?men de kommer jag skita i isånnafall.

skolavslutning imorrn

jihhu imorrn blirre skolavslutning dåe..Hoppas bah att de tinte är sånt här skitväder som det är idag. Regnar ute..Dagen började klockan 09.00 då det var uppträdande i matsalen först typ ett band som spelade nåra låtar och sen en grupp som dansade dansgruppen var grym alltså!!:P. Sen blev det upp i hemklassrummet så fick vi lite info om hur dagen skulle se ut. Så fick vi 20minuter på oss att städa skåpen fast det gick jue rätt snabbt haha jag hade hur jävla många papper som helst..Och var det upp i bildsalen och så fick vi fika tårta och saft. Så var det lunch potatissallad och kassler. Och efter lunchen var det tipsrunda i röbo..Och innan så hade vi lite rast så typ puttade karin,steffi och matilda in mig i en buske jag liksom LÅG där i buskarna och dom bara står och garvar?Okej jag garvade också men ändå?Jag blev fett blöt fast sen kom typ en lärare och sa till dom men vafan dom höll på och dra av mig min tröja och jacka innan dom putta in mig där och sen kom jag knappt upp så dom typ hjälpte mej och det var fett svårt att komma upp. Så min adidas tröja blev helt blöt och smutsigt på INSIDAN samma sak med min jacka. IDIOTER säger jag bara dra åt helvete....


men fortfarande kommentera om vad jag ska ha på skolavslutningen det är jue imorrn såe...kan verkligen inte bestämma mej.

onsdag

hejhej sitter och lyssnar på musik,hahah brukar aldrig sitta vid datan såhär tidigt annars men idag gick jag upp en halvtimme tidigare för att jag vaknade och kunde inte somna om. Och jag har fortfaranade inte bestämt hur jag ska göra med klänningen fast jag nåste bestämma mej idag!!Så snälla gå in och kommentera vilken due tycker att jag ska ha på skolavslutningen...Idag börjar jag kl. 09.00 då är det uppträdande i matsalen sen slutar vi efter lunch och jag tror att vi får tid till att städa skåpen också haha jag har jue bara tagit hem massa skrivböcker så hela mitt skåp är fullt med papper och andra böcker :P. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra..Det är jue inte direkt så fint väder ute heller -.- . Men ska in på bloglovin  nue.


changed outfit a new dress har flyttat in i garderoben

Hejhej,,har inte pallat bloga nue på kvällen :P. Men jag har iaf vart i boländerna så visade mamma mej en klänning på kappahl som hon hade sett tidigare när hon va där idag. Så jag provade den och kunde ha den,,så köpte hon den åt mig. Och sen när jag vi kom hem sa hon att jag skulle ha den på skolavslutningen annars skulle jag få betala den själv..Men jag hade jue redan bestämt vad jag skulle ha på mej på skolavslutningen men nehhej då får jag väl ta den nya klänningen då..Men bara det att jag köpte jue ett silvrigt halsband med ett hjärta och en svart ros på och jag tyckerinte att den passar till klänningen/tunikan jag fick idag så jag får se för mamma sa att den passar men jaa,,jag får väl helt enkelt välja men jag sätter väl ut en bild på den nya så är det upp till er att hjälpa mej bestämma...

Rosa klänning/tunika:

där har jag jeans på mej under men det kommar jag INTE ha på skolavslutningen för då ska jag ha neutralastrumpbyxor

VS:

vit tunika,grå kjol och neutralastumpbyxor:


skorna och halsbandet på den sista bilden ska jag ha vilken outfit jag än har så vad ska jag ha på mej?HJÄLP MIG!! 


Bad i storvad

Hejjhej. Egentligen kom jag hem för längesen men jag har haft lite att göra. För det första när jag kom hem och hade slutat så var mamma och emelie inne hos mormor (jag hade inte med mej nycklarna idag) så då gick jag in dit. Sen när vi gick in till oss så var det fort att lägga in kläderna i tvätten,,och ta ett bad. Sen när jag var klar blev det fotbad och ansiktsmask. Så nue är jag "sanerad" haha det var mamma som sa så asso det är föratt jag har badat i storvad (liksom fyrisån) värsta skitigt vatten. Men jag badade iaf efter lite många om och men som man brukar säga haha. Så fort man kom i fick man panik pga. det iskalla vattnet så det var upp på en gång men sen var det så skönt när man kom upp så man ville bara hoppa i igen,så man hoppade i och gick upp om och om igen osv :P.....Lite bilder från dagen iaf.. :









det är inte min bikini för asso jag tänkte ta på mig min under kläderna och ha på mej hela tiden men sen så var det inte så bra väder på morgonen men sen blev det ju8e bättre väder såklart och jag hade tur för karin hade med sig två bikinis så jag fick låna hennes ena :D


hahaha matilda tog den bilden,,jag och steffi dog av garv på hemvägen när vi såg att simon kom med på sidan :P










lite cepe bild på mej när jag tänkte hoppa i fast jag vågade inte haha men jag hoppade jue i till slut pga. att några typ "puttade" mig haah som vanligt jag blir alltid iputtad när vi är med klassen och badar t.ex  sista vi var och badade var nånstans i sunnersta eller nåt sånt men det var i början av sjuan :P


ååh jag fick med jossan på bild hon är fiinast!!kolla i bakgrunden eller typ bakom mej på höger sida :D



tisdag

hejhej idag är det klassens dag i skolan så vi ska till storvad och "bada". Jag hade tänkt att ta på mej badkläder under mina kläder för att jag tänkte sola ist föratt bada för aldrig att jag badar i det där äckel vattnet liksom fyrisån?BLÄÄ,,men nue är det inte så fint väder så då kan man inte direkt sola?Och sen efter skolan tror jag att jag skulle vara med tess?jag slutar vid två och jag bärjar kvart över nio eller ja det är samling utanför skolan dåe. Nu sitter jag iaf och lyssnar på musik. aah jusste idag när jag kommer hem eller senare så ska jag sätta i en ansiktsmask för det var förra veckan på tisdagen som jag hade en och det står att man ska använda varje vecka och de va 1-pack såe?...Ajja nue ska jag inte skriva så mycket mer hejdå

godnatt

japp nue ska jag gå och lägga mej. Idag har jag inte bloggat så mycket..Men sen matilda drog så har jag inte gjort så mycket gick in till mormor för mamma skulle klippa håret på morfar så fick jag en glass i sån här våffelstrutsak. Och så har vi vart på gränby en sanbbis för jennifer skulle typ till lindex och köpa nåt där så passade jag på att prova lite kläder men glömde dock att ta bilder men nue ska jag sova puss hej och godnatt.

aah juste jag åt glass med jordgubbar för inte så längesen :P

är med matilda :D

hejhej,,idag var det en skit kort dag.. Slutade vid kvart i två. Och började tio. Jag och matilda fick skjuts av karin hem haha båda vi två på karins pakethållare hahaha jag fattar inte att hon orkade :P. Vi blev skjjutsade hem till matilda så drog vi hem till mej sen (bara jag och matilda) så skulle vi gå ut med savannahs chiuaor men dom var typ inte hemma så vi drog ut och gungade lite och sen drog vi in så fick vi pengar så drog vi till ica för jag skulle köpa nya flingor till frukost imorrn. Och imorrn är det typ klassens dag? Vi ska till storvad typ glöm att jag kommer bada...Jaja men nue ska vi ut.

måndag

hejhej, sitter här och har precis satt på musik. Hade sovmorgon idag till tio föratt vi skulle bara ha lektioner till lunch idag och jag hade sovmorgon på syslöjden så det blir bah idrott som SISTA riktiga lektion och sen efter lunch blire brännboll med brantans sjuor -.- .Vet inte vad jag ska göra idag iaf jag tänker iaf inte sitta här inne verkar bli fint väder..Men jag har inte så mycket mer att skriva nue hej. 

dagen lite kortfattat

hejhej har inte bloggat på hela dagen idag typ? Har iaf vart med tess. Vi drog först ner till stan och sen änr vi kom hem så gick vi ut med savannahs hundar tror jag. Vi gick först förbi heidenstamstorg sen fortsatte vi och gick till gränby vid 4H-gården. Och Ozzy blev jätte trött på vägen hem haha så tess bärde upp honom ett litet tag haha så söt :P kolla på bilden hur han stog på tess för han ville komma upp haah. Och sen när vi kom hem kollade vi på I taket lysrer stjärnorna så den tog precis slut och nue ska jag bada.' Det hände jue mycket mer under dagen men jag orkar inte skriva allt för jag kommer inte direkt ihåg allt haha.


blev lite suddigt men han gör som vanligt flrst kollar in i kameran sen när bilden väl tas ja då ska han vrida på sej och hålla på haha

blir tess idag dåe :D

hejhej har inte bloggat något idag. Men jag vaknade vid nio - halv tio pga. mamma och jennifer (som vanligt) -.- . Så gick jag och satte mig och kolla på teve förjag pallade inte sätta på datan :P. Satte på MTV och okllade på MTV music awards haha twilight vann jue flera pris eller alltså om nånting med twilight var nominerat i kategorin så vann den jue ;) den är jue bäst..Sitter och laddar ner "twilight soundtrack" eller vad man ska säga " paramore - decode". Den är bra :D. Idag blire tesshon ska ringa när hon har vaknat till alltså hon är vaken men trött typ. Haha jusste igår när jag skulle gå och lägga mej tänkte jag jue kolla på I Taket Lyser Stjärnorna men min dvd var helt cepe en kabel va sönder så det kom inget ljud. Så jag gick och la mig på en gång istället -.- . Men ska inte skriva så mycket nue pusshej.

kuligt med tess idag :D

Hejhej,,har typ inte bloggat på hela dagen idag..Men när vi var klara med att .fixa oss osv. så tog vi bussen hem tilltess mamma föratt hämta hennes cykel. Så åt vi mat där också. Sen efter ett tag vid fem typ så drog vi hem. Och när vi kom hem var mina kusiner här,och så hade jag och tess sjukt tråkit. Aah jusste när vi va på väg hem gick vi förbi hos jojo och sa grattis och lite..Men iaf när vi hade varit hemma och tråkat ett tag så fick vi pengar av mamma och drog till affärn föratt kööpa glass så skulle vi koka chokladsås hemma det blev skitgott fast den blev lite stark. Men när vi var på väg hem fastnade vi lite i von bahr. föratt det var några killar som ropa på oss haha så stog vi och snacka med dom ett tag och till lsut så fick dom vårat nummer :P.För ett tag sen tänkte jag gå och ta ut savannahs chiuaor (stavning?) en liten snabbis för jag hade tråkit men porten var låst..Så nue kollar jag typ på en film eller ja det är reklam nue som säkert är slut så jag ska nog gå och fortsätta kolla och sen kanske jag kollar på I taket lyser stjärnorna innan jag ska sova.


lördag

hejhej här sitter jag hos tess. Vi åt frukost typ nyss. Vaknade vid halv elva. Och nue duschar hon så jag väntar på att hon ska bli klar så jag kan få duscha nån gång :P. Idag ska vi typ ta oss till henes mamma föratt hon måste ha sin cykel men jag fattar inte hur vi ska komma dit bah men vi får väl se. Inte finaste vädret idag heller men inte är det så fult väder iaf så ute gåre att vara till skillnad från igår det regnade typ då?Kommer inte ihåg men ajja...


Johanna fyller 14 idag :D GRATTIS till henne <333




hos tess

Sitter här hos tess. Har inte blivit så mycket bloggande idag. Men precis när jag kom hem från kusinerna så ringde jag tess. Så kom hon ner och vi kollade på I Taket Lyser Stjärnorna. Tess hade inte sätt den tidigare så de va första gången för henne :D för mej va det femte hahah har typ kollat på den tre dagar i rad nue :P beriende fan :P men den e jue bäst såe..Men jag skriver imorrn om jag inte skriver nå mer nue ikväll.


hos kusinerna

Hejhej! Har inte bloggat så himla mycket idag har typ inte haft tid. Men har vart på gränby,fick en bikiniunderdel till min bikini som jag bara hade överdel av. Och sen drog jag till tess när jag kom hem. Och när jag kommer härifrån ska jag ringa henne och om hon får för sin dad ska hon sova hos mig så ska vi kolla på I taket lyser stjärnorna :d. (Jag är beroende) :P.

bikinin nue som hel: (jag vet inte om det är rätt färg på bikiniunderdelen för den ser lite ljus ut på bilden)



fredag :D

hejhej kom precis hem från skolan. Kunde inteblogga imorse eller ja jag hann inte :P.Det var för att jag fördrev tiden med att sitta och kolla på vakna med the voice längre än jag brukar..Idag fyller min kusin Jacob år vet inte hur mycket xD men grattis till han :D. Vi ska åka dit och gratta honom vet inte när och så får jag inte glömma att ta med mej min gitarr hem som han har lånat av mej sen typ nåt år tillbaka haha och nue vill jag ha den bah föratt jag typ kan spela "when it all falls apart - the veronicas" på gitarr,efter en musik uppgift på musiken i skolan. (kan sätta in låten sen) :P. Hade prov imorse på första lektionen det gick faktist jäkligt bra :D bara en liten sak som jag vet att jag hade fel på menmen det får man leva med :P. Nue ska jag checka bloglovin pussar.

Robin Stahl ft. Kriss (typ?)

för nån dag sen när jag va inne på en blogg så hittade jag den här låten hon hae lagt ut den och jag ällskar den ååh den är bäst!!


haha vad gjorde jag dåe?:P

Japp blev som jag sa fast både och,läste igenom anteckningarna lite så förhörde mamma mig. Sen blev det att kolla på världens bästa film :D I taket lyser stjärnorna,japp fjärde gången jag såg den nue asso den är så bäääst!!!Ska typ kolla på den i helgen igen hhaah jag tänker fanume kolla på den imorron kväll igen hahah. Asso jag är så sjukt kär i den filmen alltså :P<33. Nue vet jag iaf inte vad jag ska ha för mig kanske ska plugga men jag känner verkligen inte för det och inte länner jag föratt sitta kvar här heller. Och ute regnar det,öser gör det (tror jag) haha. Jaja äh jag logga in lite snabbt på bloglovin.


våfflor :D

Har precis ätit klart. Det blev våfflor med grädde,jordgubbar och sylt. Jag fick rensa jordgubbarna (2Liter hah) när jag kom in från att ha varit ute med soporna. Jajja nue MÅSTE jag plugga. Fast jag vill kolla på "I Taket Lyser Stjärnorna". Men det går väl inte att göra eftersom att jag måste plugga.



bara lite big jordgubbe?haha


varför har jag problem?

ÅÅH är arg på mej själv föratt när jag väl sötter mig och ska plugga och öppnar boken  ja då sitter jag bah där och gör ingenting jag dampar på mej själv!!!Ajja har städat iaf och den tid jag egentligen skulle plugga på satt jag och sprättade bort en brun "lapp" från mina jeans shorts som det var ett "&" på och såhär blev det:  (man kan jue inte direkt inte se vart lappen satt haha)


städ och plugg får det bli kanske film..

Hej på er söta läsare :D. Jag kom precis innanför dörrn. Sitter vid mammas data för jag pallar inte sätta på min då fastnar jag bara haha. Ska ta och städa lite i mitt rum hänga in lite kläder i garderoben och lite annat. Tog hem massa gamla skrivhäften från skolan som är fulla/används intelängre så dom ska jag lägga nånstans där jag har plats. Har några småkartonger i garderoben som dom säkert får plats i. Ja när jag är klar med städningen blirre att plugga till provet imorrn. Hoppas att det går bra :D. Sen kanske jag ska kolla på I taket lyser stjärnorna fast i sånna fall bara om mamma harlust att kolla haha men jag får se kanske kollar även om hon inte har lust. Men jag ska väl börja så jag blir klar nån gång dåe pusshej.


kollat klart

Hejhej sitter här med matilda lyssnar på musik. Vi har kollat på filmen som tog slut för inte så längesen. Den är bäst asso!!!Ja såe nue sitter vi typ och flummar eller asso vi har gjort det hahahahah. Ajja skriver kanske mer sen pysshej. Måste plugga också tror jag eller jag borde det för jag pallar inte få IG på det här provet.

nue jävlar har jag den :D :D :D<33333

Japp nue har jag köpt den :D. kom hem för inte så längesen har bara hunnit äta efter. Och nue ska jag nog sätta mig i vardagsrummet och kolla :D. Sen blire att lugga dåe. Pusshej <3


drar snart :D:D

hejhej,,kom hem före ett tag sen. Har pluggat lite biologi.Sitter och lyssnar på my new drug haha :P. Mamma var hema när jag kom hem så vi ska snart åka och köpa i taket lyser stjärnorna på dvd. Jag tänkte gå til gränby istället själv men nue är hon ue ändå hemma såe..Måste bara vänta på att jenifer ska komma hem bah för att  hon ska följa med. Iaf sen när jag kommer hem blirre film och efter det plugg..
 

uffie - first love

uffie - forst love:

Onsdag morgon

Hejhej siter och lyssnar på "my new drug" fast inte "first love - uffie" utan nue är de "losing you - dead by april" den är så jävla bra!!!Kom på att jag inte har satt in first love med uffie nån gång så jag kan gör de i ett inlägg efter det här. Idag ska jag först åka och köpa I taket lyser stjärnorna på dvd,sen ska jag kolla på den hahha och sen MÅSTE jag plugga eftersom att jag inte gjorde det igår HÖHÖ  ååh jag vill verkligen inte få IG på ett till NO-prov. Ajja om jag ska hinna nue kan jag inte skriva så mycket mer puss.



dead by april - losing you
 


disk -.-

fick diska idag bah för mamma drog till sjukhuset till akuten typ. Det var nånting konstigt som hon kännde får väl hoppas på att det inte är något men nue ska jag gå och duscha sen blirre nog att sova. Måste smörja in mina händer med min handkräm känner jag nue,,dom blir jue så konstiga när man har diskat...

ansiktsmask

hejhej,,har precis "applicerat" ansiktsmsken i ansiktet klart och väntar på att en kvart ska gå till jag ska tvätta ur den man kanske inte ser så bra på bilden men det får duga.


I taket lyser stjärnorna på DVD imorrn :O

Kom nyss in från mormor. Har vart på rusta ÖoB och lite annat mamma skulle typ köpa nån båt men hon hitta ingen.. Men jag locka iaf till mig ansiktsmask :P. Fick nyss reda på att I taket lyser srjärnorna kommer ut på DVD imorrn. OMG!!!!Jag MÅSTE ha den ska köpa den på fucking direkten jag ska va den första som har den hahah okej jag kommer inte vara den första men vart köper man den dåe? Asso seriöst jag är KÄR i den filmen och boken jag skiterie fan jag får ha mindre pengar till stockholm men jag bara msåte ha filmen asso GUUUD jag dör. Köper den påe en gång efter skolan sen blire direkt hem och kolla på film shiiiet asso jag ska ha den!!!!!!Ajja skriver sen..




det som hände fter det senaste inlägget haha

Ja mitt senaste inlägg var jue när vi hade kommit hem från biblioteket. Och vi skippade jue att äta lunch i skolan så vi skulle äta hemma. Och vi var hemma hos mig och jag hade inget att äta bara makaroner och nånting som skulle ta för lång tid så vi drog hem till matilda och åt tacopaj och billys pizza. Sen fick vi skynda till skolan föratt ha engelska men sen när vi kom dit hade vi fått håltimme bara föratt ingela var sjuk idag igen. Jahha dåe fick vi lite damp för vi hade stressat i onödan. Men sen skulle vi ta en omväg hem till mej men det blev så att vi hamnade hos hennes mormor. Där fick vi lite kakor och saft och innan vi drog en varsin glass mummsigt :D. Ja och nue är jag hemma lyssnar lite på musik och ska nog plugga sen. Ajja ska inte skriva så mycket mer nue.

regn -.-

Hejhej det regnar ute. Spöregnar kan man säga. Har bara hunnit ha tå lektioner om man kan säga att vi ens hade lektion när vi hade svenska. V_i var på biblioteket och lämnade böcker som vi lånade förut. Jag och Matilda tog hennes cykel föratt vi pallade inte gå för då blir man så blöt men man kan jue inte säga att vi var torra hahahah. När vi stannade vid ett övergångsställe så fick jag gå av cykeln för det var en slags backe där (matilda skjutade mej). Aah så åkte en bil förbi jag stog med mobilen i handen och boken som jag hade lånat och skulle lämna tillbaka. Jag hade på musik också eller så hade jag precis stängt av. Ja och sen när bilen kom så skvätte det vatten haha så man fick vatten på typ nästan hela sej hahhaha. Eller okej det var inte överdrivet mycket vatten men aah jag dog av garv haha. Och sen cyklade vi vidare. Jag hade luva på mej så jag såg ingenting och sen var vi vid en parkering så gick jag typ av jag vet inte varför så gick jag bah lite där utan att se sen helt plötsligt bah typkänner jag att jag går in i nåt så fatar jag ingenting. Så kollade jag jag hade tydligen gått helt snett så jag höll på att ramla över en bil hahaha jag blev fett rädd :P. Ajja skriver sen när jag slutar pusshejj.

tisdag morgon

God morgon påe er! Jag vaknade klockan åtta idag fan jag hade jue kunnat sovit längre jag likosm börjar och typ två timmar -.- . Känner att jagbörjar bli lite förkyld ååh nej jag pallar vrkligen inte bli sjuk nyue och dessutom inte förkyld hatar det...Japp som jag skrev igår idag äre inte så bra väder har typ regnat inatt,drygt. Idag ska jag plugga har jag bestämt. Vi har prov i biologi på fredag tror jag eller om det är nästa vecka på tisdagen äh jag vet inte men jag ska ändå plugga så jag lär mig det såhär lite snabbare eller vad man ska säga liksom så jag pluggar in dom sakerna vi har än så länge nue och sen tar jag det andra så det inte blir att plugga allt på en och sama gång tänker jag :P. Men nue ska jag in på bloglovin och bdb pusshej.

nej nue drar jag i säng..

nue orkar jag inte mer känner mej helt matt. Ska nog gå och fixa mig och gå och lägga mig. Pusshej och godnatt

åkte till storvreta fram och tillbaka

kom nyss hem. Åkte med mamma till storvreta föratt hämta min syrra hos mina kusiner. annars har jag bara suttit här typ hela dagen. Tess kom efter att hon slutat och hämtade sina saker så hon stannade ett tag :D.Najjs med sovmorgon imorrn :D. Nur äre snart sommarlov också fett chill!!!!Vädret verkar jue redan ha kommit iaf :) men imorrn har jag hört att temperaturen blir lite lägre men vi får väl hoppas och se. Jajja nue ska jag inte skriva så mycket mer pyssheij.

1 Juni :D

Hejhej,,hann inte blogga imorse. Vaknade en halvtimme senare för jag hade inte på alarmet på mobilen..Tur att tess sov här iaf för hennes va på. Sen hade jag glömt bort att steffi var på kryssning så jag visste inte vad jag skulle göra för jag kom inte på om hon var borta eller om det var nästa vecka så jag ringde till matilda som inte svarade eftersom att ingen svarade hemma hos steffi och hon svarade inte på mobilen heller. Matilda svarade inte heller så ringde jag cissi hon hade ingen aning men sen ringde matilda upp. Och sen kom jag på att jag hade inga skor för dom är kvar i bilen för jag hade med mej alla par skor typ förutom mina rosa par ballerina tur det...Men jag hittade iaf ett par gympaskor som jag hade. Ja sen drog jag till skolan.  Och nue sitter jag här dåra egentligen skulle jag ha slutat 15.40 men jag pallade inte so-tema..Ajja får se vad jag gör idag har inget att göra typ får väl typ plugga lite..

RSS 2.0