ett halvår sen..

Hejjhejj sitter och lyssnar på musik har inte bloggat nåt tidigare idag men jag har typ inte haft lust xD. Idag är det ett halvår sen jag,tess,linnea och jenny var på Britney Spears konsert i stockholm. Gud vad jag saknar de..vi är ju med på bild på britneys facebook o grejjer ; D. Riktit najjjz men jag saknar de som fan de va den lyckligaste dagen nånsin i mitt liv och då ljuger jag verkligen inte det var så jävla underbart den dagen. Här är några bilder på tröjjorna jag köpte där.. Jag köpte ju lite annat också typ nyckelring halsband och en mugg. Men ajja jag sätter in på halsbandet och nyckelringen också dah ; p Och bilden som finns på facebook ofc ; ) . Jag måste göra matteläxa tills imorron -.- blä men när jag har gjort de tänker jag nog lägga mejj i ett bad även fast jag inte gillar att bada så mycke tycker att de e så skabbit xD.
Green Day - St. Jimmy

trött efter skoldagen

hejhejj japp nu är första dagen i skolan slut eller aah skolan iaf xD. Har typ nyss ätit mat. Och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik,fett beroende av en låt med Panic! At The Disco "New Perspective" heter den. Så jävla bra den är alltså. Iaf precis när jag kom hem från skolan pallade jag inte sätta på datan så jag satte på teven och la mejj i sängen och höll typ på att somna för jag va rätt trött eller aah jag blev de efter ett tag av att jag kollade på teve ;p.
Försöker få tess med till ica också mamma sa typ att vi behöver mjölk men tess verkar inte palla de,,palla henne dah ;p (ironi).
Panic! At The Disco - New Perspective (sätter inte in en låt med Green Day då..)

jag just nu..

fattiga riddare ; )

Hejhejj igen har precis ätit lite,har typ inte ätit nåt tidigare idag xD,jag gjorde fattiga riddare (aa) så jävla gott haha. Jag har typ legat i sängen hela dagen blä har typ inget annat att göra,måste plugga men jag pallante göra de nu O____o ajja sitter och kollar på teve de e nåt..Som jag inte vet vad de heter eller aah jag har glömt xD.


vaken sen klockan sex?

Hejhejj ursäkta den dåliga uppdateringen på senaste tiden har typ inte pallat blogga. Dryygt skola imorron -.- usch usch och jag har typ ingenting att göra idag men jag måste typ plugga. Och så har jag jätteont i halsen,kan man få de när man typ hållt på och pilla med fingrarna i halsen?xD då får jag skylle mejj själv isf.. Och shiet jag har vart uppe sen sex imorse mamma jobbar idag så jag vakna av hennes väckarklocka och kunde inte somna om,jag har rum brevid henne så.. Konstit jag brukar inte vakna av den O___o. Jag ligger och kollar på tv haha barnkanalen FTW HAHAHAHA. Oooh de va pingu för ett tag sen shiet vad de e bra alltså haha fett kul ju seriöst ;o.
Men iaf tre bilder, en som jag tog igår på ett ljus och ett från nyss på tvn. Ska se om jag hittar nåra andra jag inte satt in också..


fett cool ;p (de e bara ett ljus men de speglar sejj i glas,den står i nån slkags biggo lykta)


Green Day - Basket Case

vadå ansluten till en annans nätverk?

hejhejj för de första sorry för att jag inte uppdaterat på typ länge? Eller aah sov hos jojjo inatt typ. Imorron ska jag o min familj och mammas kompis och hennes son åka och bada i sandviken (typ nåt badhus), Vi brukade bada där förut nu e de flera år sen vi va där sist och på morronen på nyårsdagen så kom jag på och fråga om vi kunde åka dit nu på jullovet och just då verkade dom lite tveksamma men nu när jag va hos jojjo för nåra timmar sen så ringde mamma och sa att vi ska åka dit imorron så aah. Haha jag har typ anslutit mej till nån annans trådlösa "nätverk" hahah dom kan väl inte kolla vad jag gör då?O____________o
Haha igår såg jag en harry potter film den första filmen alltså haha fett efter jag ör har inte sett nån av dom filmerna förut?

seg dag

hejhejj har inte bloggat nåt idag och gjorde alldrig nåt inlägg igår heller iaf inte på kvällen. Venne om jag pallar sätta in  nåra bilder från igår jag typ tog 88 stycken och allt jag tog på raketer blev fail förutom på tomtebloss xD. Men aah idag e de fett segt blää. Nejj jag pallar inte srkiva nå mer nu ingen läser typ ändå och pallar inte lägga in nån låt heller

RSS 2.0