första advent

Hallojsan!! Idag är det första advent xD,,idag har jag varit me tess,vi åkte först till ica maxi och åt och handlade med hennes pappa sen åkte vi till hennes mamma och gjorde inte så mycket tess tonade inte håret idag,,vi julpyntade lite tror jag. De va skit längesen jag hade träffat hennes hund jack också jag trodde att han skulle vara skit stor men han hade inte blivit så himla jätte mycket större sen sist. Mär vi hade varit där ett tag åkte vi ner på stan och träffade hennes syrra malin o hennes kille,så gick vi till slottet och kolla på fyreverkeri. De va skit kallt att stå där hela tiden för i början spelade dom massa tråkig musik. Sen när de va slut gick vi där ifrån och gick nånstsans vid domkyrkan och där stog de massa hästar så vi stannade där och klappade dom,de va en skit stor fast den va jätte snäll den typ slickade folk på händerna xD,och de fanns en åsna där också haha den hade skitlånga öron xD när vi hade varit där ett tag kom min mamma och hämtade mej så åkte vi till gamlis grillen och beställde mat och åkte hem och åt xD,,
nu ska jag gå och baka pepparkakor hahaden blev inte så bra men i alla fall

förstörd kväll,,I guess

Helluu!! När jag kom hem från cissi gick jag in till mormor för mamma va där o jag hade inga nycklar så jag hämtade dom där xD, när jag kom in kollade jag på tv de va hannah montana konsert best of both worlds de hade hållt på ganska länge så jag hann bara se dom 4 eller 5 sista låtarna :( , sen gick jag in till mormor igen och åt fast jag åt typ inget de va nån konstig räk paj xD fast jag åt bara räkorna sen tog jag julvört istället hehe (limpa). När jag kom in igen satte jag mig vid datan och chatta lite o sånt så  prata jag me tess så gick jag upp till henne,vi prata me leo,gabbe och "mårten",dom skulle ha kommit hit o sovit över men dom hade nån kompis från israel som va där så dom kunde inte ''/ så nu har vi inget att göra,tess ska sova här haha vi trodde att vi skulle ha skitkul men vi har skit tråkit o har inget att göra så.
Imorrn måste vi typ gå upp vid 8 typ tess ska till sin mamma o göra lite grejs,,tona håret jag kanske ska följa me x).
Vi får se vad vi hittar på nu vi kanske ska ringa till Emanuel fast när vi ringer honom brukar  vi typ sitta o prata me varandra istället för med honom xD de tycker ju han e skit kul ,, eller inte? haha men vi får väl försöka vara lite sociala mot honom också den här gången xD.

cissi <33

helluuww!! Är hos cissi har sovit här inatt,igår va vi me jojo sen gick hon hem o vi drog ut på kvällen,fast det va ganska boring. När vi kom in kollade vi på alvin o gänget,jag hade aldrig sätt den tidigare. Idag vakna vi ganska sent,vi har typ inte gjort så mycket, senare vet jag inte vad jag ska göra ska kanske vara med tess. Klockan e ganska så mycket eller inte så himla fast de är skit mörkt ute,,jag har typ inte fixat mig nånting även fast typ halva dan har gått xD.

Men nu ska jag kolla på tv  cissi satte nyss på xD hahha. 

kusinerna <33

Helluu! Nu e jag hos mina kusiner kom typ hit för ett tag sen,dom kom o hämta mig nästan precis efter att jag hade kommit hem.vt inte vad vi ska göra senare,jag ska typ hem o fixa lite grejs.
I helgen måste jag plugga på massa grejer xD.Engelska,svenska också måste jag göra matte diagnos som jag inte hann göra klart i skolan. iaf. nu ska jag göra annat grajs

håltimme :)

Helluu! :) Sitter här me Lina och typ har nyss ätit hamburgare,vi har håltimme från spanskan vi skulle ha kollat på film, fast våran spanska lärare va sjuk o vi hade ingen vikarie så vi fick håltimme,då gick jag o lina hem till mig och vi åt inte i skolan så vi gjorde hamburgare de blev ganska lyckat faktist  ;). fick nyss ett sms från emelie ska följa me henne till nån slags stor godisaffär efter skolan men nu måste jag rucha börjar om 10min 

lax ;) xD

Hallojsan! Idag har jag typ inte gjort nånting skulle ha följt me mamma till storvreta men jag gjorde inte de för då skulle jag missa andra avenyn o jag pallar inte kolla på datan xD.
Så de sluta för typ inte så längesen. Har fixat en "header" eller vad det heter asso jag hade skit svårt me de från början men sen fick jag till de men de går typ inte att ha på den stil mallen jag hade från början "bubble-gum" som jag ville ha så jag var tvungen att byta till "love" xD. Min data segar sej oxå så de har varit lite irriterande,,ibland går den liksom inte att sätta på men sen om man slår på den så funkar det xD. Igår var jag på invigning på gränby av nya affärer man fick typ tårta,nån konstig lax och massa annat typ cider och godis xD.


 Idag i skolan blev de lax till lunch älskar lax de är skit gott , sen hemma hade mamma gjort nån konstig korvgryta med pasta de va sådär fast jag blev sugen på hamburgare haha bara föratt jag åt de igår,,nej men jag blev inte sugen jag ville bara ha de istället för mammas mat som hon hade gjort xD

har tråkigt xD

Kom hem från skolan för inte så länge sen hade spanska som sista lektion. Första lektionen idag va idrott xD vi hade nå slags bana med styrka med stationer xD. Just nu sitter jag och tråkar o lyssnar på musik xD. Senare kanske jag ska till gränby med jojo de e typ invigning av nya affärer xD


pulka x)

Hellojsan!! Idag slutade jag tidigt 20 över 1 xD. Senare när jossan,cissi o jojo slutar  ska vi gå o åka pulka fett kul hahaha. Igår va jag me jossan o steffi vi va ute o mulla varann typ hela tin o massa annat de va skit kul haha.
nu är de äntligen djup snö eller vad man ska kalla de för från början regnade det ju bara o snöade lite nu snöar de bara typ o de e ganska djupt (: nu ska jag gå o göra lite annat hehe.


Gränby me Jojo

Hejhej!! Kom hem för ett tag sen från Gränby va där me Jojo jag tog inte me mej nå pengar fast hon köpte två skit snygga linnen :). När vi gick hem snöa de väldit mycket så när jag kom hem hade min mascara runnit o kladdat skitmycket jag måste fan köpa vatten fast.. Just nu sitter jag o väntar på att Jojo ska komma haha vi ska äta tårta xD. Sen ska vi hem till henne för jag ska sova hos henne :D. 

Gratis makeup :D

Hejhej!! Just nu är jag med Jojo vi typ vakna förett tag sen. David,Gabbe och hon har sovit här.
Idag vet vi inte vad vi ska göra ,Jennifer fyller år  idag jag har faktist inte köpt nån present hahha o jag tänker inte heller.kopiera den här typ koden här nere o bli medlem :D man samlar poäng o får gratis presentkort och för varje person man värvar får man 5p o man måste typ ha 400p. http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=151682


 även gratismode.se man samlar poäng och löser ut poängen mot presentkort på vilken affär man vill :) De är väldit lätt att samla poängen också kilcka på den här länken och bli medlem :)http://www.gratismode.se

Fredag :)

Hallojsan!! Idag har jag varit i skolan de va inte så skojsit tror jag i alla fall haha, hade No prov i teknik o spanska prov fast jag har typ bah haft spanska i typ nästan 2 månader tror jag fast jag tror att de gick ganska bra.
Just nu är jag med Johanna vi typ gör ingenting eller jo jojo sitter och håller på med sin mobil o filmar typ mej haha.
Imorrn fyller min syrra år så hon ska ha fest idag fast jag tror inte att jag får vara med haha inte föratt jag bryr mej direkt men haha iaf. Idag ska Jojo,David o Gabbe sova här vi ska typ kolla på halloween 4 xD.

bullar :D

Hallojsan!! Idag har jag lite mindre ont i ryggen ;D. När jag kom hem från skolan hade jag inget att göra så jag skulle sätta på datan så funka inte de,den e helt cp.Men lite senare gick jag hem till Jojo vi kollade på tv haha.
Sen när jag kom hem stog mamma o höll på o göra bulldeg för hon skulle baka bullar :D. Så jag hjälpte till lite haha.
Degen jäste medans vi åt hahha vi åt fiskpinnar och potatis de va gott haha. Sen gjorde vi bullarna klara haha.

Iaf. nu ska jag gå och fixa mig för jag tror att jag ska gå och lägga mig 


snö haha ''/ :)

haallojj!Idag haded jag bara 2 lektioner haha jag hade sovmorgon till 5 över halv 10 och slutade 20 i 12.
Först va de mentorstid sen svenska i typ 2 timmar.
När jag kom hem år jag lite mackor för jag åt inte i skolan. Nu har jag typ inget att göra jag har skit ont i ryggen har haft de ända sen imorse o jag fattar inte varför xD.
De va ett tag sen steffi fyllde år när jag o nåra andra hade fixat en överasknings fest vi hade ganska  många ballonger o jag har typ alla kvar så jag höll nyss på med en haha jag gnuggade den lite i håret så råka jag slänga upp den i taket o nu får jag inte ner den xD. haha bild på ballongen ;)
 palla att de snöar ute
Inte direkt föratt jag inte vill att de ska snöa men de e irriterande för de smälter ju bara o typ blir blött överallt xD.
Längtar mer till de blir jul o att de blir mycket snö fast jag kommer frysa ihjäl men ändå xD.
Ikväll är de andra avenyn  yeeij! får inte missa haha fast jg har alarm på mobilen 5 minuter innan de börjar men ändå xD.


Iaf. nu tror jag att jag ska köra lite tibia haha jag e verkligen beroende fast den suger så jävla mycket haha.

skit trött ''/

hejhej!! Idag har jag varit skit trött,på morronen va jag inte så trött men när jag kom till skolan. 
Först på slöjden blandade jag klart min rosa färg till mitt luffarscha ck så nu har jag målat klart de,sen hade vi gympa
vi körde badminton. Sen hade vi lunch de va nåt konstit så jag åt bara mackor xD. Sen hade vi mentorstid o då va jag skit trött jag satt och läste systrar i jeans o jag höll på och somna xD. Sen på matten var jag fortfande lite trött så jag orkade inte göra nåt tal xD. Efter matten hade vi so fast vi skulle få börja typen halvtimme senare så jag och llina gick hem till mig och satte oss vid datan och jojo hade slutat så hon kom också hit haha jag sa till lina att jag skulle köra lite tibia typ i en minut haha men jag körde typ hel tiden xD. Jag kom faktist upp från level 4 till 5 hahahahha. De e fett sämst men jag tror att jag e beroende haha asso seriöst man går omkring o dödar råttor m.m jag blev till och med rädd för en katt när jag o jojo skulle till willys på kvällen haha. Imorrn slutar vi typ vid 12 tror jag elle de e så jag har fattat de xD.

Men iaf. nu ska jag köra tibia haha.

Uppsala i duplo haha

fyrishov och zoo fyrishov och ett zoo hahaBild på min och Jossans version av Uppsala i duplo haha   Min och Jossans version av Uppsala i duplo


haha bilderna är från nån vecka sen när jag ocg jossan va hos en tjej typ vi byggde lite duplo haha de där är ju absolut exakt som uppsala är oxå då *not* haaha

ska typ sova

helluhellu!
Idag har jag kommit hem från mina kusiner. När jag kom hem va jag me Jojo,Sara och Jossan :D <33.
Först gick jag hem till Jojo o sara för sara skulle sova hos henne så gick vi och mötte jossan,så va vi ute de va typ skitkul haha. Vi va inne på ett dagis och körde sandis hahahahah asg. säger jag haha ;P
Sen när vi skulle hem så gick vi nån skit konstig väg vi typ gick nånstans i von barska häcken i nåra buskar av nå slag jag fatta egentligen ingenting hehe. Sen kom jag och Jossan hem till mig för hon ska sova hos mej,vi typ smsade lite med massa folk. När jag va hos mina usiner körde dom typ tibia ganska mycket så jag testa köra lite de e helt jävla wirred men iaf. jag gjorde en gubbe haha. Jag hade typ tibia på datan  och jag vet inte ur xD.
 Jag fattar ingenting hehe. asso om hur man spelar och så haha.
Jag har typ kört de ända sen vi kom tills nu. Vi ska typ fixa oss lite så ska vi gå o lägga oss,jag e skit trött haha de e säkert bah för jag typ har suttit vid datan nästan hela kvällen xD

emelie<33

hejhej!! Idag har jag varit i skolan o så kom emelie dit me buster de va skit längesen sist jag hade träffat honom o han har blivit skitstor "enligt mig". Sen efter skolan gick jag hem till mig o lämna lite grejer emelie o buster va där så jag väckte emelie för hon låg och sov o heja lite på buster,,han e så jävla gullig!!
Sen kom jennifer hem då gick jag till jojo o vi satt lite vid datan o körde guitar hero.

andra avenyn<33

Tralalalala!! haha idag har jag varit i skolan fast jag tänkte inte gå från början men jag gjorde de ändå xD.
Jag är typ förkyld av nåt slag haha. Jag har typ inte gjort nånting idag typ bara kollat på tv,,ikväll e de andra avenyn yeeiiij!! haha beroende jag är då haha ;). Idag kom Johanna till våran skla på lunchen för hos börja klockan 3 idag för de va öppet hus på hennes skola.
Nu sitter jag typ o gör ingenting eller jag äter upp min tofiffee fast jag vill egentligen spara fast då kommer de kanske att bli gammalt jag har också lite saltlakrits pastiller som jag tror typ är gamla eller asso dom smakar konstigt xD.
Torsdags kvällar och Tisdagskvällar tycker jag går jävlit sakta haha bara föratt jag går och på att andra avenyn ska börja haha. Men nu ska jag åka nånstans och hämta morfar me mamma haha ska lyssna på lite musik på vägen xD.


ska snart sova xD

Idag har jag varit me Johanna<33
Vi gick till nyby föratt kolla lite i trapphusen typ för vi ska kanske börja dela ut reklam där.
Sen började Johanna snacka om kladdkaka så vi gick hem till henne o hon åt så satt vi lite vid datan och körde guitar hero sen gick jag hem och åt.
Sen när jag hade ätit gick jag till Johanna igen o vi gjorde lite chokladbollar och kladdkaka hehe.
Sen körde vi lite guitar hero.
Imorgon kanske jag inte ska till skolan jag är typ förkyld

bra tv ikv.

hellojsan!!
Idag har jag typ inte gjort nåt sen jag kom hem från skolan bara kollat på tv haha.
Hade sovmorgon idag de va väldit skönt,,fast när jag vaknade hade jag skit ont i armarna för igår på idrotten gjorde vi massa armhävningar.
Andra avenyn på tv ikväll yeeijj haha.
Sen efter de är de systrar i jeans som jag ska kolla på,
har läst den första boken och håller på med andra nu sen när jag har läst ut den ska jag börja läsa trean,
dom böckerna e skit bra.

iaf. nu ska jag spela lite mahjong väldit rolit nej men asso jag e bah lite beroende xD

 

seego dag!!

Började halv 9 imorse som vanligt,,först hade jag träslöjd håller på att göra ett luffarschack som jag ska måla skrikrosa haha..Sen hade jag idrott vi körde vollyboll..Sen vare lunch potatisplättar hehe.
Efter lunchen hade jag matte,so och so-tema.Slutade 20 i 4,,sent.
När jag kom hem kollade jag på tv haha vi "absoluta favorit" program Hannah Montana <33
fast asso jag har inte disney channel så jag kollade på ettan och idag va sista programmet som gick av de,,faan oxå :(..
Sen kom mamma hem o började göra mat haha soppa me bagetter vet inte hur de stavas xD.
Ska ut vid åtta sen med lite folk..


Jossan<33

Sov hos jossan igår :D
När vi vakna så fixade  vi oss lite o klockan va typ 12.00 så vi gick först hem till mig o lämnade  mina grejer
sen gick vi till donken och åt.
När vi hade ätit gick vi hem till Jossan och körde rockband.
Sen när vi skulle gå skrämde vi upp varann lite haha,,
när vi klädde på oss jackorna så fråga jag jossan va hon skulle göra om hon såg nån gå förbi i dörröppningen från köket till vardagsrummet hehe hon visste inte xD.
Och efter de så typ såg jag nå rött som typ lös uppe i taket i köket så jag sa de till jossan hon trodde inte på de först xD
men sen så sa jag att jag va seriös då sa hon typ ooh tänk om de e en ailen vi fick fan panik o börja skrika som faan haha o vi typ sprang till dörren o jag fick inte upp den haha.
Sen när vi kom ut sa jag till Jossan att min jacka o halsduk va kvar där inne så vi va tvugna att låsa upp igen för Jossan hade låst dörren vi va fett rädda hahha ;).
Vi typ gick upp o öppna så  våga vi inte gå in så dörren stog helt öppen o vi typ va inte i trappen men sen gick vi in o typ sprang o hämta grejerna.
Så  börja jossan att snacka om att de typ brukar spöka där inne haha.

Sen gick vi till ica o köpte burn o gick hem till mig,,vi ska typ snart äta potatisgratäng o kött :D

steffis födelsedag idag :)

Imorse när jag o jojo låg o sov vakna vi typ av att  jossan o cissi ringde så vi gick upp o klädde på oss o fixade lite grejs.
Sen typ vid halv tolv gick jag hem o fixade mej o ringde steffi.
Vi skulle till burger king o äta för hon fyller år idag :) .
Och medans vi åt så gick jojo,jossan,cissi o rim hem till mig o fixade massa grejer för vi skulle överraska henne me typ en liten fest. De va skit rolit haha :) Så åt vi glass o massa annat,sen gick vi ut o typ gjorde inte så mycket
sen skulle Rim och Steffi hem.
Och då va de bah jag jojo cissi o jossan kvar så vi gick runt lite ute o typ inte gjorde nåt.
Sen gick jag hem för att jag skulle åka till mammas kompis Stefan som typ fyller år i dag tror jag xD.
Så jag kom nyss hem och ska snart ut me typ jojo jossan o cissi.
Kanske ska sova hos jossan också eller så ska hon sova här vet inte riktigt än hehe vi ar inte bestämt nåt.
Iaf. måste dra nu och göra lite grejs..          Grattis Steffi!!<33igår kväll

Först var jag med Johanna och sen kom Jossan..
Vi gick ut me Karin och Therese o gjorde massa saker.
Sen gick jag jojo o jossan hem till mej o hämtade grejer för jag skulle sova hos Johanna.
Gabbe va me Jennifer så jag tog hans mössa innan vi gick haha.
Så gick vi me Jossan en liten bit,efter de gick jag o Johanna hem till Johanna o jag hade fortfarande
 gabbes mössa på mig så jag va tvungen att gå hem med den men han kom o mötte mej på parkeringen så jag behövde inte gå hela vägen xD.
När jag kom tillbaka till jojo körde vi guitar hero lite sen tog vi lite skojsiga bilder haha.
Sen typ gick vi o la oss lite senare.


Johanna<33

Shuue!!
Kom hem från Jojo för inte så längesen,,
vi hade lite kul haha vi kollade på tv satt vid datan o spela guitar hero.
Just nu sitter jag i mammas rum vid hennes data för min har virus så jag kan inte sitta vid den :(
Väntar på att maten ska bli klar pizza haha,,mumms ;)
Min kusin Emelie är här hon har varit här sen igår kväll
hon skulle följa me min syrra till skolan men fick inte för läraren.

Senare ska jag vara med Johanna igen :D <33

Skönt med kort dag imorgon!

tjolahopp! har precis gjort klart min spanska läxa som vi ska ha prov på imorgon! "skit kul"
nu sitter jag här med min kära kusin Emelie! som ska följa med mig till skolan imorgon, slutar rätt tidigt imorgon 14.05
så det är skönt! Imorgon ska ja väll inte göra något speciellt va jag vet iallfall , kanske ut närmare kvällen med Johanna! eller så blir det en film kväll hemma med mamma och syrran! vilken film vet jag inte riktigt än men de får vi se då!
nej nu ska jag lägga mig ett varmt bubbelbad! sedan Sova så ja orkar emd morgon dagen!
Godnatt!

<33

Helluuhellu..e me en kompis hehe vi har lunch o de va typ ingen god mat så då gick vi hem till mej ist. o åt xD börjar typ 20 över 12 iaf. hejdå ni får ha de så bra!!

virus i datan faan oxå

Hejjhej!!Kom nyss hem fråm min kompis steffi..Vi gjorde typ nån grej till skolan som man skulle skriva om nåt,,vi skriver om The veronicas <33 Jag har typ massa virus i datan så nu måste jag typ ta bort allting som jag har bilder o musik asso,,för jag ska typ återställa min data hehe xD men iaf.ni får ha de så bra

helluu!!

Hejhej tänkte typ börja blogga lite om mig själv o sånt har typ aldrig bloggat förut iaf. kke ska berätta lite om mig:
Jag heter Nathalie e 13år fyllde  i somras.Bor i Uppsala me min mamma o syrra.
Gillar djur helst hästar o kaniner..Hade fåglar,fiskar o grodor förut men inte längre xD.
Älskar musik hehe <33

Iaf. sätter in en bild oxå xD
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0